kaju Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 audi a4 b6 z wyposazeniem sline czyli fabrycznie przyciemniana szyba tak? tak schodzi ta folia kawalek oderwałem nawet z logo audi dla niedowiarków jutro moge fotke zrobic czekamy
Radeksc Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 (edytowane) Panowie, czy ktoś z Was ogarnia temat komputerowy? Potrzebuje redukcję z dysku SATA na usb, żeby do laptopa podłączyć dysk z kompa stacjonarnego. Coś możecie polecić? http://allegro.pl/czarna-kieszen-na-dysk-3-5-cala-ata-sata-usb-2-0-i5106600027.html Ale głowy za to nie dam Edytowane 28 Lutego 2015 przez Radeksc
grzes283 Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 Panowie, czy ktoś z Was ogarnia temat komputerowy? Potrzebuje redukcję z dysku SATA na usb, żeby do laptopa podłączyć dysk z kompa stacjonarnego. Coś możecie polecić? http://allegro.pl/czarna-kieszen-na-dysk-3-5-cala-ata-sata-usb-2-0-i5106600027.html Ale głowy za to nie dam Dzięki, napisze do sprzedawcy. Kiedyś słyszałem, że istnieje ryzyko spalenia dysku. Dlatego pytam, może ktoś używał i ma jakiś sprawdzony produkt.
Miszka82 Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 Pany, oryginalny bagnet + rurka od bagnetu ma jakiś oring w środku albo coś? Bo planuje wymienić obydwa. Jaki to ma numer, ktoś coś wie? I nie ma ktoś fotochromów z podgrzewaniem sprzedać? nie ma, ja brałem z IC w śmiesznej kasie chyba 20zł bagnet+ten plastik pomarańczowy Przod psauje bez problemu o tyl podpytaj czakiego ;-) właśnie o tył chodzi dzięki
Stichy Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 Panowie, czy ktoś z Was ogarnia temat komputerowy? Potrzebuje redukcję z dysku SATA na usb, żeby do laptopa podłączyć dysk z kompa stacjonarnego. Coś możecie polecić? http://allegro.pl/czarna-kieszen-na-dysk-3-5-cala-ata-sata-usb-2-0-i5106600027.html Ale głowy za to nie dam Dzięki, napisze do sprzedawcy. Kiedyś słyszałem, że istnieje ryzyko spalenia dysku. Dlatego pytam, może ktoś używał i ma jakiś sprawdzony produkt. Ja takie cos podobnego uzywam - padl mi laptop i wymontowalem twardy i dalej go uzywam
greg2505 Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 Mam do Was zapytanie drodzy Panowie... Mam nadzieję, że ktoś pomoże... Dołożenie dokładki s-line do zwykłego zderzaka ze stelażem...w oryginale jest nitowane...też nitować czy bawić się w inny sposób? nituj
slo Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 panowie mam mega problem z pompą paliwa.. zerknąłby ktoś ? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/309993-problem-z-pompa-paliwa-nowa-wytrzymala-tydzien/#entry4388698
lukasz92 Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 wersja s-line czy jakaś inna to nie ma różnicy. wszystkie szyby są fabrycznie lekko ściemniane i patrząc pod słońce mają lekko zielonkawy ocień. kurcze pierwszy raz słyszę zęby coś takiego sie działo i nie uwiężę jak nie zobaczę jutro zrobie fotki , nie ma problemu auto na sprzedaż nie chce za bardzo inwestowac i tak doszły mi dzis koszta porysowane drzwi , połamane lusterka na takim swietnym osiedlu mieszkam
serfin Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 ide układać klocki lego tj. panele, jeszcze 2-3 tygodnie i bede mogl wprowadzic sie wysłane z Galaktycznej S5
bongod Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 ide układać klocki lego tj. panele, jeszcze 2-3 tygodnie i bede mogl wprowadzic sie wysłane z Galaktycznej S5 I pięknie . Ja mieszkam a piętrze a robie dół .
Bieniek Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 wersja s-line czy jakaś inna to nie ma różnicy. wszystkie szyby są fabrycznie lekko ściemniane i patrząc pod słońce mają lekko zielonkawy ocień. kurcze pierwszy raz słyszę zęby coś takiego sie działo i nie uwiężę jak nie zobaczę jutro zrobie fotki , nie ma problemu auto na sprzedaż nie chce za bardzo inwestowac i tak doszły mi dzis koszta porysowane drzwi , połamane lusterka na takim swietnym osiedlu mieszkam Jak parkujesz jak w avatarze to co sie dziwisz
secio84 Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Pany nie ma kto podlokietnika sprzedać zwykły materiał ciemny naciepane z GT-I9195
H4mm3R Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Niema czasem ktoś na zbyciu tych trójkącików z tylnych drzwi?
Artur82 Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 wersja s-line czy jakaś inna to nie ma różnicy. wszystkie szyby są fabrycznie lekko ściemniane i patrząc pod słońce mają lekko zielonkawy ocień. kurcze pierwszy raz słyszę zęby coś takiego sie działo i nie uwiężę jak nie zobaczę jutro zrobie fotki , nie ma problemu auto na sprzedaż nie chce za bardzo inwestowac i tak doszły mi dzis koszta porysowane drzwi , połamane lusterka na takim swietnym osiedlu mieszkam Jak parkujesz jak w avatarze to co sie dziwisz Bieniek co prawda to prawda
H4mm3R Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Mam prawy, sedan Ile za to chcesz? sedan, czy avant to to samo
Stichy Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Pany nie ma kto podlokietnika sprzedać zwykły materiał ciemny naciepane z GT-I9195 Mam podlokietnik z B7 czarny material wsio sprawne z regulacja wysokosci
Rekomendowane odpowiedzi