Opublikowano 1 Marca 201511 l przekładał ktoś fotele z C6 do B6 ? szukam po forum ale żadnych konkretów nie ma Fotele przednie przy kostkach trzeba delikatnie porzezbic bo sa inne. Oparcia tyl trzeba przelozyc na stelaze z B6/B7. Kanapa tyl tak samo trzeba przelozyc na stelaz z B6/B7 ale jest troche za duza mi sie to nie podobalo
Opublikowano 1 Marca 201511 l Dokładnie tak było jozek:decayed: co tam mordo chcesz? Tapnięte z SGS5 pamiętaj też o mnie, bez faktury chcę
Opublikowano 1 Marca 201511 l Dokładnie tak było jozek:decayed: co tam mordo chcesz? Tapnięte z SGS5 pamiętaj też o mnie, bez faktury chcę Bez fv? Poyebalo? juz działalność zawiesił? Tapnięte z SGS5
Opublikowano 1 Marca 201511 l Pany jaką folią najlepiej okleić ramkę przedniego grilla, tą w chromie?
Opublikowano 1 Marca 201511 l Dokładnie tak było jozek:decayed: co tam mordo chcesz? Tapnięte z SGS5 pamiętaj też o mnie, bez faktury chcę Bez fv? Poyebalo? juz działalność zawiesił? Tapnięte z SGS5 dobra to z fv ale zrób mi T14pany brał tu któryś ostatnio kompa nowego albo urządzenie typu drukarka sobie do użytku prywatnego? pilna dosyć sprawa, w razie coś to na PW zapraszam
Opublikowano 1 Marca 201511 l panowie co moze byc przyczyna ze szarpie na zimnym???Podepnij vaga . to coś mechanicznego , sprzęło albo coś innego, nowy kpl sprzęgła mam od lipca
Opublikowano 1 Marca 201511 l szarpie na wolnych, w sensie, ze trzesie/telepie? W golfie przy nie do konca sprawnym egrze tak miewalem, po zaslepieniu i wylaczeniu w programie problem zniknal. Ale trudno tak trafic, moze byc tez walek, poduchy, sprzeglo, pompki ...
Opublikowano 1 Marca 201511 l Kiedy to szarpie? Na jałowym ? W czasie jazdy ? Przy zmianie biegu ? Przy przyśpieszaniu? Za mało danych
Opublikowano 1 Marca 201511 l Dobra to dla niedowiarków , ps mam nadzieje ze pomożecie mi znaleźć taka szybe na allegro i jeszcze 3 rok jak nie to trudno dam kpl do przyciemnienia
Opublikowano 1 Marca 201511 l panowie pomóżcie, czy w B6 wychodziły modele S-line Plus? jeśli tak to czy może tak być, że auto mające taki pakiet ma z tyłu korbki i nie ma xenonu?
Opublikowano 1 Marca 201511 l panowie pomóżcie, czy w B6 wychodziły modele S-line Plus? jeśli tak to czy może tak być, że auto mające taki pakiet ma z tyłu korbki i nie ma xenonu? mogło tak być
Opublikowano 1 Marca 201511 l ja mam taka wersje sline własnie to na tynek belgijski chodzi mi o szybe oryginalnie przyciemniana do audi a4 b6 slinebo mi schodzi folia chłopaki wczoraj mówili ze sam sobie zaprzeczam bo oryginał niby piecowo robiony a jak widac to folia;)