rafi10612 Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) Domin zna sie jak malo kto i pomoze w kazdej sytuacji Edytowane 6 Maja 2015 przez rafi10612
RicS3 Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Orientuje się ktoś ile może być wart zbiorniczek spryskiwaczy z pompką i czujnikiem poziomu płynu bez tej góry - tego mniejszego zbiorniczka przelewowego?
kaju Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Nie rozwijam tego dalej, bo wystarczająco gównoburz już się tutaj przewinęło. Jak widzisz wyżej chętnych nie brakuje. Mi natomiast jest to zbędne. Kajak prawdziwy rezacz to Dominpowiem Ci że rzadko czytam Twoje posty ale tutaj masz 100% rację On reza sobie w wolnej chwili a innym kiedy ma czas. I to nie jest w żadnym wypadku działalność zarobkowa podrzuć mi cyferki bo mi gdzieś to wyparowało
miszka Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Siema miszcze : hi: Potrzebuje szybkie info jak wymontować ramkę wokół drążka zmiany biegów przy automacie Dzięki , pozdrawiam Wysłane z Ipka
kaju Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Siema miszcze : hi: Potrzebuje szybkie info jak wymontować ramkę wokół drążka zmiany biegów przy automacie Dzięki , pozdrawiam Wysłane z Ipka otwórz popielniczke i ciągnij do góry na czterech spinkach się trzyma
miszka Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Tak jest przy manualu , to wiem. Przy automacie nie jest tak łatwo , już prubowałem. Coś tam trzyma Wysłane z Ipka
kaju Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Kilka razy u siebie ściągałem - nic tam nie ma oprócz czterech spinek na każdym rogu
Adamek2855 Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 panowie czy jest wentylowane nadkole przednie w b6
baszmak7 Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 panowie czy jest wentylowane nadkole przednie w b6 chcesz przeciąg coolerowi zrobić?
miszka Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Kilka razy u siebie ściągałem - nic tam nie ma oprócz czterech spinek na każdym rogu Wysłane z Ipka
bongod Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) panowie czy jest wentylowane nadkole przednie w b6 Siema. Nic to nie daje było sprawdzane . Panowie jaki zestaw naprawczy opony polecacie? Ori czy jakieś inne są dobre? Edytowane 6 Maja 2015 przez bongod
mrogal Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Tak jest przy manualu , to wiem. Przy automacie nie jest tak łatwo , już prubowałem. Coś tam trzyma Wysłane z Ipka tak jak kajak napisal szarpnij z wyczuciem od strony popiolki
bongod Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 zapas w bagaju Mam ale chcę brać tylko na dalsze wyprawy . W pobliżu domu chce zestaw.Nikt nie używa?
RicS3 Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Panowie czy da się jakoś opóźnić wysuwanie spryskiwaczy reflektorów względem spryskiwaczy przedniej szyby? Bo dosyć szybko się włączają spryski reflektorów, za każdym razem jak myję szybę a długo wcale manetki nie trzymam.
Maciek0502 Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Mam pytanie: czy ma ktoś "luźny" hak do B6 walający się po garażu / piwnicy i byłby skłonny się pozbyć, tudzież zamienić na złotówki? Przygarnę takiego kropka...
afroo. Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Panowie czy da się jakoś opóźnić wysuwanie spryskiwaczy reflektorów względem spryskiwaczy przedniej szyby? Bo dosyć szybko się włączają spryski reflektorów, za każdym razem jak myję szybę a długo wcale manetki nie trzymam. Pulsacyjnie pociągasz manetkę, da się wyczuć moment zadziałania drugiej pompki.
KoJ@K Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Panowie napisze ktoś w skrócie, jak się wyciąga szyby z tylnych drzwi w avancie? Na co uważac itd.
cocoo24 Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Panowie, czy możliwe, że drążek stabilizatora przód w moim awx jest taki sam jak w s4? Mierzyłem i wychodzi na to samo
staniek Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 (edytowane) W B6/7 nie mierzy się (średnica jest jedna, chociaż nie wiem jaką średnicę ma 1BA?), a waży W B6 stabilizator 1BE, 1BV i 1BD(S4) są takie same. Edytowane 7 Maja 2015 przez staniek
Rekomendowane odpowiedzi