Bielun22 Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 Jak nie kupisz zimówek możesz nie dociągnąc do wiosny Ja nadal 17` szukam A kto ostatnio dzwonił do mnie z GB ale spałem. Ktoś coś? Ja dzwoniłem cepie i to było dawno i nie prawda i nie z GB A to jak Ty to dobrze że nie odebrałem Odebrałeś dzień pozniej Pałko Kurfa dzisiaj ktoś dzwonił czy wczoraj +44 początek A co mi do tego po ...uj mi sie zwierzasz
Wandej Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 Jak nie kupisz zimówek możesz nie dociągnąc do wiosny Ja nadal 17` szukam A kto ostatnio dzwonił do mnie z GB ale spałem. Ktoś coś? Ja dzwoniłem cepie i to było dawno i nie prawda i nie z GB A to jak Ty to dobrze że nie odebrałem Odebrałeś dzień pozniej Pałko Kurfa dzisiaj ktoś dzwonił czy wczoraj +44 początek A co mi do tego po ...uj mi sie zwierzasz Bo napisałeś że to Ty menelu a tak nie było Dzwoniłeś jeszcze przed tym co mi napisałeś czy na ryby jade na fb
Arturoo Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 No i tu mnie przekonałeś -------------- zasuwać na głosowanie bo potem będzie płacz że furki słabe w kalendarzu http://a4-klub.pl/index.php?/topic/336404-wrzesien-najladniejsze-zdjecie-a4-na-forum/
dawid7737 Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Gwint w dobrej cenie czy zimowki? Gwint w dobrej cenie kumpel próbuje mi załatwić zobaczymy czy będzie taniej niż te 2300 co w sklepach jest
grzes283 Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Auto odebrane. Co o tym sądzicie? Tzw bezdymny sofcik.... http://i.imgur.com/EWwcqI1.jpg
bongod Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) No już napewno ładnie jeździ . Tylko mieli napewno . Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Edytowane 23 Października 2015 przez bongod
grzes283 Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) Póki co nie miałem okazji tak dobrze sprawdzić. Rano korki, wieczorem korki. Ale tak dosyć żwawo się zbiera. Choć jak jeździłem paskiem 2.0 170 PS kolegi, to mam wrażenie że zbierał się mocniej i szybciej. Tyle że to było kilka lat temu i dysponowałem 110 konnym dieselem więc przesiadka głowę urwała Edytowane 23 Października 2015 przez grzes283
Zieluu Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Elegancki wynik Co myślicie o zamienniku włącznika z AUTO? Cena dość atrakcyjna w porównaniu z ORI
jaccov6 Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Dekielek lampy prawej potrzebny od zaraz, ten bardziej kwadratowy. Teraz pytanie: jeśli do przetwornicy dostała się woda w trakcie mycia samochodu i ksen przestał świecić znaczy umarła czy wyschnie i będzie ok
miszka Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Mi kiedyś tez tak sie stało , wyschła i lata dalej
jaccov6 Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) To miło by bylo z jej strony bo mam ją od wczoraj. Przed chwilą bylem na myjni i wróciłem bez jednego światła. Woda dostala sie do przetwornicy przez uszkodzony dekielek Niech ktoś poratuje dekielkiem bo dostac nie moge Edytowane 23 Października 2015 przez jaccov6
Miszka82 Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Elegancki wynik Co myślicie o zamienniku włącznika z AUTO? Cena dość atrakcyjna w porównaniu z ORI ja mam bez auto już kilka miesięcy i jest ok, wykonanie spoko, wszystko działa myślę, że za takie pierdoły nie warto przepłacać
miszka Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 To miło by bylo z jej strony bo mam ją od wczoraj. Przed chwilą bylem na myjni i wróciłem bez jednego światła. Woda dostala sie do przetwornicy przez uszkodzony dekielek Niech ktoś poratuje dekielkiem bo dostac nie moge Maja była pełna wody , wysuszyłem suszarką , podłączyłem i aż sie zdziwiłem że odpaliła
slimaczek89rz Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Takie pytanie... Co to za menu? jak je aktywować i co w nim jest?
Miszka82 Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Pany czy mogę wrzucić zawias tj amory i sprężyny 1BV z 3.0 q do 1.8T ośka ?
kaju Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Takie pytanie... Co to za menu? jak je aktywować i co w nim jest? trzeba troche porzeźbić Pany czy mogę wrzucić zawias tj amory i sprężyny 1BV z 3.0 q do 1.8T ośka ? przód wyżej stanie, a tył nie podejdzie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Miszka82 Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Takie pytanie... Co to za menu? jak je aktywować i co w nim jest? trzeba troche porzeźbić Pany czy mogę wrzucić zawias tj amory i sprężyny 1BV z 3.0 q do 1.8T ośka ? przód wyżej stanie, a tył nie podejdzie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk dziękować myk kielonek rudej
Wandej Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Takie pytanie... Co to za menu? jak je aktywować i co w nim jest? trzeba troche porzeźbić Pany czy mogę wrzucić zawias tj amory i sprężyny 1BV z 3.0 q do 1.8T ośka ? przód wyżej stanie, a tył nie podejdzie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk dziękować myk kielonek rudej Jak to nie podejdzie? Od quattro podchodzą springi do fwd
miszka Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Takie pytanie... Co to za menu? jak je aktywować i co w nim jest? trzeba troche porzeźbić Pany czy mogę wrzucić zawias tj amory i sprężyny 1BV z 3.0 q do 1.8T ośka ?przód wyżej stanie, a tył nie podejdzieWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Kaju Ty już lepiej nie pij tego ruskiego spirytusu albo zmień alkohol na lżejszy bo ci coś w głowie nie trybi [emoji39][emoji12][emoji41] Sprężyny w Q z tyłu jak wiadomo są wąskie , więc do ośki podejdą jak najbardziej , za to w drugą stronę już lipa i tylko same amorki można wykożystać.
Rekomendowane odpowiedzi