grzes283 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 TDI, a check engine się tli......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Jedyna taka w PL. Kogoś tutaj Bóg opuścił http://olx.pl/oferta/audi-s4-a4-b6-abt-quattro-1-9tdi-jedyna-taka-w-polsce-perfekcyjna-CID5-IDcYMhF.html#be897d4f3e ...aż człowiek ma ochotę wysłać SMS o treści "POMAGAM" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 (edytowane) Lubie gościa warto zainwestować w coś co się odwdzięczy niezawodnością, długowiecznością a także bezpieczną i komfortową jazdą za niewielkie pieniążki Edytowane 21 Grudnia 2015 przez Tomi_81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Jedyna taka w PL. Kogoś tutaj Bóg opuścił http://olx.pl/oferta/audi-s4-a4-b6-abt-quattro-1-9tdi-jedyna-taka-w-polsce-perfekcyjna-CID5-IDcYMhF.html#be897d4f3e Z opisu wywnioskowałem ,że taką sobie chłop wymarzył , (A ze się nie ma co się lubi ......................) Jedyna taka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) Jedyna taka w PL. Kogoś tutaj Bóg opuścił http://olx.pl/oferta/audi-s4-a4-b6-abt-quattro-1-9tdi-jedyna-taka-w-polsce-perfekcyjna-CID5-IDcYMhF.html#be897d4f3e Z opisu wywnioskowałem ,że taką sobie chłop wymarzył , (A ze się nie ma co się lubi ......................) Jedyna taka A co to znaczy 1.9 tdi S4? PS. Nie ma ktoś na handel wstecznego lusterka fotochrom na handel? Najlepiej z wtyczką? Edytowane 22 Grudnia 2015 przez RicS3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) TDI, a check engine się tli......... tak akurat bywało w nowszych sterownikach od TDI że check engine się zapalał przy przekręceniu kluczyka Ale jak on reguluje to zawieszenie Edytowane 22 Grudnia 2015 przez biggman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) ....... Ale jak on reguluje to zawieszenie Tego się nie dowiesz bo to jedyna taka Edytowane 22 Grudnia 2015 przez miszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaman Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Jak już tak rzucacie linkami do A4 to też coś dodam od siebie http://allegro.pl/audi-a4-3-0-v6-lpg-s-line-quattro-niesamowity-i5868122217.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 jest gdzieś bezpiecznik od klimy mam problem z econ , czynnik jest, czujnik ciśnienia wymieniony a econ dalej świeci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 błąd skasowałeś? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 tak skasowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Pany jaki bedzie najlepszy wybór 18tek do b6tki? Jaki wzor polecacie? Et? Poki co chodzi mi po glowie rotor. Pacjent ma kolor srebrny LY7W naciepane z tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 tak skasowany czujnik Ci padł ten przy chłodnicy z lewej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Pany jaki bedzie najlepszy wybór 18tek do b6tki? Jaki wzor polecacie? Et? Poki co chodzi mi po glowie rotor. Pacjent ma kolor srebrny LY7W naciepane z tapatalka Rotor w 18" średnio wygląda :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Pany jaki bedzie najlepszy wybór 18tek do b6tki? Jaki wzor polecacie? Et? Poki co chodzi mi po glowie rotor. Pacjent ma kolor srebrny LY7W naciepane z tapatalka Rotor w 18" średnio wygląda :/ Co wygląda lepiej w 18" oprocz wzoru rs6?naciepane z tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaman Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Pany jaki bedzie najlepszy wybór 18tek do b6tki? Jaki wzor polecacie? Et? Poki co chodzi mi po glowie rotor. Pacjent ma kolor srebrny LY7W naciepane z tapatalka Rotor w 18" średnio wygląda :/ Co wygląda lepiej w 18" oprocz wzoru rs6?naciepane z tapatalka Wlasnie miałem wspomnieć o łopatach z RS6 [emoji16] Fajnie jeszcze wyglądają te co ma biggman, ale nie pamietam z jakiego to modelu. Chyba A5, zobacz w jego temacie Wysłane z jabłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Avus 3 ładnie się prezentuje tak skasowany czujnik Ci padł ten przy chłodnicy z lewej strony. Chodzi ci o czujnik ciśnienia czy to jeszcze inny czujnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Avus 3 ładnie się prezentuje tak skasowany czujnik Ci padł ten przy chłodnicy z lewej strony. Chodzi ci o czujnik ciśnienia czy to jeszcze inny czujnik? Czujnik ciśnienia przy chłodnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Bierz ori z RS4 B5 - 18" ET30 8.5J chyba najlepsze parametry......bądź z A5, Misza chyba takie ma mają ET29 8.5J - jeszcze lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Te z A5 mam też u siebie, tylko w wersji black i powiem, że leżą godnie, ET jest takie że nie potrzeba żadnych dystansów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi