Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty czy lolek ? :decayed:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam.

Panowie potrzebuje pomocy , probowalem wymienic pedal gazu bo lapal blad i szalal. Chcialem zalozyc pedal gazu z B7 i nic a nawet gorzej gdyz odrazu silnik wchodzi na obroty 1200 zas po podlaczeniu starego pedalu nie ma zadnej reakcji na wduszenie pedalu i po chwili tez silnik wchodzi na obroty ale do dzisiaj stary orginalny pedal gazu dzialal , mozna bylo normalnie jezdzic autem a teraz nie.

Prosze o jakies sugestie. Wyczyscilem polaczenia elektryczne pod obudowa ECU i wtyczke do samego pedalu.

Po kilku godzinach klecia i szukania przyczyny problem wkoncu rozwiazany.

Opublikowano

Co bylo?

Opublikowano

Witam, chłopaki macie może jakiś kontakt do użytkownika snajper007 ? Bo potrzebuję od niego przycisk podłokietnika, napisałem mu PW ale już od kilku dni nie było go na forum.

Opublikowano

Ty czy lolek ? :decayed:

Razem walczyliśmy i poszło bez problemów przy powie i pizzy :wink:
Opublikowano

Pany kazde fotele sporty mialy oryginalne miejsce do mocowania lampek oswietlajacych nogi? I ile mniej wiecej sa warte takie ori lampi foteli?

Opublikowano

Ja płaciłem za szt 30 zł z kawałkiem wiązki

Opublikowano

Co bylo?

A no kolego pieprzona wilgoc w pedale gazu i to juz od bardzo dawna. Zakupiony pedal z B7 mimo takiego samego numeru czesci nie stety ale nie pasuje , plytka drukowana ze sciezkami przewodzacymi rozni sie od tej w B6.

Po rozebraniu starego ori pedalu gazu i wyjeciu plytki drukowanej okazalo sie , ze na wewnetrznej stronie owej plytki , nie widocznej po rozkreceniu pedalu jedna ze sciezek przewodzacych w polowie nie istnieje , zostala wyzarta przez wilgoc. Ratujac sie czym kolwiek uzylem bardzo cienkiego drucika wyjetego z oplotu przewodu antenowego i w miejce brakujacej sciezki wlutowalem ten cienki drucik. W plytce znajduja sie bardzo male otworki na obu koncach sciezki i wlasnie tam w te otworki mozna przeplesc ten drucik , kapnac odrobine cyny i sprawa zalatwiona i pedal gazu dziala jak nowy.

Mimo , ze bym sie tego nie spodziewal to teraz auto pali na dotyk za pierwszym razem. Od dluzszego czasu podejrzewalem pompki a tu widocznie wilgoc i zwarcie na pedale gazu powodowalo te problemy z odpalaniem.

Edytowane przez marcin9680

Opublikowano

Do postoju przód co polecacie?

Macie coś sprawdzone z canbus

Edytowane przez pajda

Opublikowano

Hmm ktoś zamawiał coś w aso w ostatnim czasie (tym roku)? Ogarnęli w końcu temat dostaw, czy trzeba nadal czekać kupę czasu?

Opublikowano

Tak

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5349387506

Natapane z P8

Cena dziwną. Ja kupiłem za 30 zł

Natapane z P8

To jest w5w a postoje w b6 to chyba ba9s tylko juz nie pamietam czy symetryczne czy asymetryczne
Opublikowano

U mnie są W5W, ale internety twierdzą że może być H6W

Natapane z P8

Opublikowano

Natapane z P8

H7/xenon to W5W. BiX to H6W.

Opublikowano

Natapane z P8

Kurcze z tym bym sie klocil , wlasnie nie dalej jak tydzien temu kumpel mnie prosil o wymiane przepalonych postojowek i dal mi nowo zakupione W5W a tu lipa bo stare postojowki to H6W i to wlasnie w H7/Xenon , ori lampy nic nie kombinowane.

Edytowane przez marcin9680

Opublikowano

Natapane z P8

Kurcze z tym bym sie klocil , wlasnie nie dalej jak tydzien temu kumpel mnie prosil o wymiane przepalonych postojowek i dal mi nowo zakupione W5W a tu lipa bo stare postojowki to H6W i to wlasnie w H7/Xenon , ori lampy nic nie kombinowane.

Było tak jak kajak pisze

Opublikowano

Natapane z P8

Było tak jak kajak pisze

Czyli na rynek angielski musialo byc inaczej.