Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja dobierałem springi Eibacha wg silnika 1.9 Q i też siadło równo, a w zasadzie to wizualnie nie siadło prawie wcale w stosunku do 1BE :)

Artur nie ciesz się,zobaczysz z czasem jak d*pa opadnie i będziesz podkładki dokładał

Przykład był u Pajdy

Koj@k zderzak jest całością

Dokładnie

Trzeba dobierać pod kategorie wagowe a nie pod silnik!

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam.

Panowie czy ktos z Was samodzielnie wymienial linki hamulca recznego w B6 ?

Sa z tym jakies problemy ? do ich wymiany trzeba demontowac te wszystkie oslony podwozia czy nie ? Prosze o jakies sugestie i podpowiedzi.

Dziekuje.

Opublikowano

Panowie po wymianie zacisków i odpowietrzeniu praktycznie nie działa prawy tył :(. Jakieś pomysły?

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Panowie z modułu DRL wychodzi mi przewód żeby go gdzieś wpiąć aby mieć CLH po zamknięciu auta. Podpowie ktoś? Nie mam przełącznika CLH. Wiem że to będzie świecić przez cały czas. Mam moduł SD-2 od Kogiela.

Opublikowano

Panowie czy ktoś z Was jest w stanie sprawdzić dokładny numer talerzyków z B5? Potrzebuje obniżyć przód o 1,5 cm, według tematu należy zamontować talerzyki o numerze: 8D0412103B. Moge kupić talerzyki o tym samym numerze, ale z końcówka -02: 8D0412103B-02. To będzie to samo? Czy musza być talerzyki bez tej koncówki? Ktoś coś doradzi? Pisałem w odpowiednim temacie, ale chyba nikt nie zna odpowiedzi. Także liczę na Wasza pomoc, może ktoś montował te talerzyki i pamięta czy miały wybitą ta końcówka -02 :hi:

Wysłane z jabłka

Opublikowano

Na te 02 na końcu bym nie zwracał uwagi. Numer części jest prawidłowy 8D0412103B, w ETCE nie ma jakiś pod-numerów tej części

Opublikowano

Panowie z modułu DRL wychodzi mi przewód żeby go gdzieś wpiąć aby mieć CLH po zamknięciu auta. Podpowie ktoś? Nie mam przełącznika CLH. Wiem że to będzie świecić przez cały czas. Mam moduł SD-2 od Kogiela.

Synek brak mi słów do ciebie :facepalm:

Dzwoń na firmowy fon :wink:

Opublikowano

Synek brak mi słów do ciebie :facepalm:

Dzwoń na firmowy fon :wink:

Ojcze po pierwsze nie mam Twojego firmowego a po drugie robiłem według Twojego wątku i innego też i nie działa.
Opublikowano

Pv :wink:

Opublikowano

Jest ktos z czestochowy? Chcialbym zeby mi ktos obejrzal felgi na zywo bo nie chce w ciemno kupowac, jakby komus sie chcialo to zapraszam na pw to doadamy temat :hi:

Opublikowano

Na te 02 na końcu bym nie zwracał uwagi. Numer części jest prawidłowy 8D0412103B, w ETCE nie ma jakiś pod-numerów tej części

No to wszystko jasne. Dzieki Karol, w takim razie szukam dalej :hi:

Wysłane z jabłka

Opublikowano

Panowie po wymianie zacisków i odpowietrzeniu praktycznie nie działa prawy tył :(. Jakieś pomysły?

a ręczny działa ,bo u mnie po zmianie lewa strona nie trzymała ,rozebrałem zacisk i okazało się ,że spadł seger od ręcznego ,założyłem i wszystko działa

Opublikowano

Ręczny działa o dziwo

Opublikowano

pewnie jest jeszcze powietrze

Opublikowano (edytowane)

Kurde już tyle płynu przepuscilem że szok :) bąbli brak. No cóż dalej trzeba spuszczać :). Można tylko z tego zacisku czy trzeba nadal wszystko?

Edytowane przez bongod
Opublikowano

Kurde już tyle płynu przepuscilem że szok :) bąbli brak. No cóż dalej trzeba spuszczać :). Można tylko z tego zacisku czy trzeba nadal wszystko?

odpowietrzaj aż do skutku wszystkie zaciski, u siebie z 30 razy lecialem do okoła zanim było ok , też myślałem że nie ma nic powietrza a bąbelek jednak był :wink:

Opublikowano

Ale reszta normalnie hamuje :) ale ok skoro wszystkie trzeba na raz to mam przrąbane :/

Opublikowano

Jakby coś to mam Carbony rs4 i boczki z klamkami rs4 ;)

Booster70 jak coś to będę w Częstochowie ale dopiero w sobotę. Jak coś to wal ba pw.

Opublikowano

Ile takie carbony ??

Opublikowano

No to wszystko jasne. Dzieki Karol, w takim razie szukam dalej :hi:

Wysłane z jabłka

Chodzilo mi o to ze te 02 na koncu nie ma znaczenia. Mozesz brac :)