Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Inny ale będzie mocniejszy :-P plany są zacne :-D

Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka

Ale najważniejsze że będzie quattro!!! :grin:

ja Cie widze jutro u siebie :decayed:
Oczywiście Andrzejku ;-) zakładam jutro quattro :grin: :-P

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Paczałeś na zamek schowka?

Opublikowano

Paczałeś na zamek schowka?

O kuwa zapomniałem, jutro lukne i drydne :-D ;-)

Opublikowano

MotorPol nie ma... Próbuję przez skodę- nie ma, może być za 2 tygodnie...

nr części 8E0 945 515

POMOCY!!!

A z paseratti by nie podeszlo? To jest juz nowsza wersja tego czujnika ktora zastapila poprzedni. Wiem bo kupowalem w aso 6b25edd30d9d94e908198aa3e21da38f.jpg

32a0b94875697a0766f203cc1688ab89.jpg

1k2 945 511

Edytowane przez bidzio1

Opublikowano

mocowanie prawdopodobnie inne albo dłuższy/krótszy korpus. ni dy rydy

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Pany potrzebuję pomocy - lakiernik wyjął lampę i odpalił auto.. wiadomo błąd samopoziomowania.

chciałem zrobić adaptację, wszystko według procedur vcds'a... najpierw miałem błąd samopoziomowania - skasowałem. pojawił mi się teraz błąd "01539" - reflektory nie zostały wyregulowane.

Jak wchodzę w nastawy podstawowe to pokazuje mi kanał 1 i 2 niedostępne.... co zrobić? bo wkurza mnie strasznie ten błąd...

Opublikowano

Odwiez do mechanika i niech robi w końcu zapłaciłeś za to co ci robił.

naciepane z GT-I9195

Opublikowano

Pany potrzebuję pomocy - lakiernik wyjął lampę i odpalił auto.. wiadomo błąd samopoziomowania.

chciałem zrobić adaptację, wszystko według procedur vcds'a... najpierw miałem błąd samopoziomowania - skasowałem. pojawił mi się teraz błąd "01539" - reflektory nie zostały wyregulowane.

Jak wchodzę w nastawy podstawowe to pokazuje mi kanał 1 i 2 niedostępne.... co zrobić? bo wkurza mnie strasznie ten błąd...

reseta mu zrób, bezpiecznik 10 wyjmij, wsadź spowrotem i wejdź w adaptacje bez kasowania błędu. jak nie ruszy to będziemy myśleć dalej.

Opublikowano

bezpiecznik wyjęty (zresetowany), aku odpięty i ponownie podpięty i dalej to samo :/

Opublikowano

daj mi treść błędu

Opublikowano

:hi: siema mordeczki, mam pytanie do vcdsowców.....Chciałem zmienić sobie kodowanie świateł w module 09 centralnej elektryki. Głównie chodzi mi o światła dzienne - kodowanie na Amerykę ( załączają się dopiero po zwolnieniu hamulca ręcznego) - sprawa dotyczy passata B7. I tu pojawia się problem, otóż nie mam w tych bajtach żadnych opcji do zaznaczenia, a na dole ekranu pojawia sie informacja, jak na poniższym zdjęciu:

1NnZalc.jpg

Podłączałem VCP K-line i również nie ma możliwości zmian, niedostępne bity są z opisem " zarezerwowane".....ktoś cos poradzi??? :wink:

Opublikowano

daj mi treść błędu

błąd w 09:

01539 - reflektory nie zostały wyregulowane

35-00-

jak wchodzę w nastawy to mam:

grupa 001 BŁĄD Grupa 001 nie jest dostępna

w grupie 002 to samo

Edytowane przez jedrekx

Opublikowano

:hi: siema mordeczki, mam pytanie do vcdsowców.....Chciałem zmienić sobie kodowanie świateł w module 09 centralnej elektryki. Głównie chodzi mi o światła dzienne - kodowanie na Amerykę ( załączają się dopiero po zwolnieniu hamulca ręcznego) - sprawa dotyczy passata B7. I tu pojawia się problem, otóż nie mam w tych bajtach żadnych opcji do zaznaczenia, a na dole ekranu pojawia sie informacja, jak na poniższym zdjęciu:

1NnZalc.jpg

Podłączałem VCP K-line i również nie ma możliwości zmian, niedostępne bity są z opisem " zarezerwowane".....ktoś cos poradzi??? :wink:

Jak Passek się spisuje?

Jak byś miał kupować jeszcze raz to bylo by to vw czy audi?

Opublikowano

Powiem Ci,że jest całkiem spoko. Ciężko zestawiać VW z Audi....wbrew pozorom to różne auta, szczególnie względem wykończenia wnętrza. Audi jednak jest ciekawszym autem. Czy bym jeszcze raz kupił passata??? Myślę, że tak. W cenie A4 B8 z 2009r masz paska z 2011 lepiej wyposazonego z pewniejszym przebiegiem....

Opublikowano

1NnZalc.jpg

To zakodujesz w MK , adres 46

Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Pod tymi bajtami jest kodowanie swiatel,to robię w komforcie (46)?

Opublikowano

Pod tymi bajtami jest kodowanie swiatel,to robię w komforcie (46)?

Tak, masz z resztą napisane w podpowiedzi na dole w vcds ;)

Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Wiem, ale nie znalazlem w module komfortu bajtów odpowiedzialnych za kodowanie świateł...

Opublikowano

daj mi treść błędu

błąd w 09:

01539 - reflektory nie zostały wyregulowane

35-00-

jak wchodzę w nastawy to mam:

grupa 001 BŁĄD Grupa 001 nie jest dostępna

w grupie 002 to samo

09 to mce. wejdź w xenon 55. jak będzie to samo to sterownik leży i robi pod siebie. ten za schowkiem :wink:

Opublikowano

Panowie poszukuje anteny cyfrowej dvb-t do tv w rnse .Z tv chciałbym korzystac takze w trasie.Mozecie cos polecic ,jakie zamawialiscie i gdzie montowaliscie??

Propozycje:

http://allegro.pl/an...6107528490.html

http://allegro.pl/cy...4847205302.html

Edytowane przez dydek1