Opublikowano 9 Sierpnia 201610 l Panowie, posiada ktos gorna rozporke w a4 b6? Albo kto wie skad taka wytrzasnąć? Przy zawiasie innym niż 1BA rozpórka była montowana fabrycznie. A do 1.9TDi to tez idzie taka rozporke zalozyc czy to tylko z duzymi silnikami benzynowymi byly montowane ?Przeszukalem google ale zadnych zdjec zamontowanej takiej rozporki w B6 1.9TDi nie znalazlem. Marcin ja mam 1.9tdi i mam rozpórkę ,tyle że ja mam fabrycznie 1BE ,co do kupna wkeiłem link do allegro ,rozpórka jest między grodzią a akumulatoremhttp://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=a4+b6+rozp%C3%B3rka&bmatch=base-relevance-uni-1-3-0613 Witam.Dzieki za odpowiedz. Jak bym Ci kolego podal adres email to czy w wolnej chwili cyknol bys fotke jak to jest zamontowane i wyslal dla mnie ?
Opublikowano 9 Sierpnia 201610 l foto z b5 ,ale w b6 jest podobnie,możesz dać e-mail to cyknę fotkę u siebie i ci wyślę
Opublikowano 9 Sierpnia 201610 l Panowie kratki boczne w zderzak s-line są z otworami i pełne zamknięte. One były w zależności od silnika? Bo nie wiem które mam wziąć do swojego Edytowane 9 Sierpnia 201610 l przez damian92x
Opublikowano 9 Sierpnia 201610 l pany jak ktoś chce rozporki z przodu miedzy grodzia mam kilka oddam w dobrej cenie
Opublikowano 9 Sierpnia 201610 l Nie masz IC więc masz pełne. Ale przy Twoim silniki, który jest piecem kup z otworami, aby zrobić przedmuch komory.
Opublikowano 9 Sierpnia 201610 l Panowie kratki boczne w zderzak s-line są z otworami i pełne zamknięte. One były w zależności od silnika? Bo nie wiem które mam wziąć do swojego Do 1.9 brałem otwarte i ładnie to wygląda Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 9 Sierpnia 201610 l można kupić kratki pełne ,przecież one mają zakładane osłony ,które można w każdej chwili zdjąć
Opublikowano 9 Sierpnia 201610 l foto z b5 ,ale w b6 jest podobnie,możesz dać e-mail to cyknę fotkę u siebie i ci wyślę A wiesz gdzie takie łapy mozna dostac ? Czy trzeba samemu dorabiac ?
Opublikowano 9 Sierpnia 201610 l kolega Rafał wyżej napisał że ma kilka szt.będzie miał pewnie komplet
Opublikowano 9 Sierpnia 201610 l pany jak ktoś chce rozporki z przodu miedzy grodzia mam kilka oddam w dobrej cenieOk poszlo pw.
Opublikowano 9 Sierpnia 201610 l Pany wysyłał ktoś klapę bagażnika avant kurierem? Ile może to kosztować? Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 9 Sierpnia 201610 l foto z b5 ,ale w b6 jest podobnie,możesz dać e-mail to cyknę fotkę u siebie i ci wyślę A wiesz gdzie takie łapy mozna dostac ? Czy trzeba samemu dorabiac ? w b6 łapy są przyspawane do karoserii,więc zostaje przykręcić rozpórkę, po 2 śruby na stronę
Opublikowano 9 Sierpnia 201610 l Chłopacy kto oprócz Jawora ćwiartuje B6 na manel? Albo inaczej potrzebuję prawą półoś do 2.5 z multitronikiem. Najchetniej sam przegub wewnętrzny.
Opublikowano 9 Sierpnia 201610 l ja mam cos na graty polosie mam ale 1.8T multi. Może przegub wewnętrzny będzie taki sam ?
Opublikowano 9 Sierpnia 201610 l Ludziska mamy kogoś od chromowania potrzebuje odblysniki w halogenach zrobić na nowo naciepane z GT-I9195 ja mam gdzieś nawet dwa nowe bo przerabiałem halo na drl Problem taki ze potrzebuje do s4naciepane z GT-I9195 no dobra ale odbłysnik sam w sobie chyba jest tak samo zamontowany z tyłu na dwa zaczepy czy nie... zrób fotke swojego
Opublikowano 9 Sierpnia 201610 l ja mam cos na graty polosie mam ale 1.8T multi. Może przegub wewnętrzny będzie taki sam ? Nie mam na ten moment jak zrobić foty zeby mieć jakiś materiał porównawczy. Chyba że ktoś ma możliwość sprawdzenia czy numery się pokrywają to bede wdzięczny.
Opublikowano 9 Sierpnia 201610 l może po prostu niech ktoś sprawdzi przegub wewnętrzny w katalogu jeśli chodzi o nowke bo ja patrzyłem zas zewnętrzny w katalogu i niby od 1.8T pasuje do 2.5TDI także tez proszę o sprostowanie i się dogadamy jeśli chodzi o cala polos bo mam 3 komplety w ladnym stanie.
Opublikowano 9 Sierpnia 201610 l Ludziska mamy kogoś od chromowania potrzebuje odblysniki w halogenach zrobić na nowo naciepane z GT-I9195 ja mam gdzieś nawet dwa nowe bo przerabiałem halo na drl Problem taki ze potrzebuje do s4naciepane z GT-I9195 no dobra ale odbłysnik sam w sobie chyba jest tak samo zamontowany z tyłu na dwa zaczepy czy nie... zrób fotke swojego Niby ten sam ale jednak jest inny bo oglądałem naciepane z GT-I9195
Opublikowano 9 Sierpnia 201610 l Siemka ma ktos mozliwosc w pomocy z Vin albo znacie kto by pomogl? Skoda TMBHL21UX42895921 Siemka ma ktos mozliwosc w pomocy z Vin albo znacie kto by pomogl? Skoda TMBHL21UX42895921