Opublikowano 26 Sierpnia 201610 l łap Wojtek 6O781646O. Jak nie on to niech Cię przekieruje gdzie trzeba.
Opublikowano 26 Sierpnia 201610 l Dlaczego lusterko z b7 nie działa po podłączeniu do b6?Sent from my SM-G900F using Tapatalk editL z tego co widze schemat jest identyczny jak w lusterku z B6 i niczym się nie różni, piny są takie same w B6 i B7. niesprawne lusterko? Wystarczy może skasować błędy? Nawet czerwona dioda od lusterka się nie pali jak je podłączam. Edytowane 26 Sierpnia 201610 l przez Fr0styyy.
Opublikowano 26 Sierpnia 201610 l A moduł zmieniony? Moduł mce Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 26 Sierpnia 201610 l A moduł zmieniony? Moduł mce Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Nie, stare lusterko też nagle przestało działać. W MCE błąd light detectoion sensor g399 short to ground, i na zmianę light decetion sensor voltage failture czy coś takiego. Podejrzewam, że uszkodzili mi wiązkę od lusterka przy wymianie szyby
Opublikowano 26 Sierpnia 201610 l A moduł zmieniony? Moduł mce Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Nie, stare lusterko też nagle przestało działać. W MCE błąd light detectoion sensor g399 short to ground, i na zmianę light decetion sensor voltage failture czy coś takiego. Podejrzewam, że uszkodzili mi wiązkę od lusterka przy wymianie szyby Akurat sprawdzić wiązke to są 3 min roboty
Opublikowano 26 Sierpnia 201610 l Idziesz do auta i patrzysz czy kable od wiązki przy lusterku nie są pocięte. Jeśli masz miernik to możesz też sprawdzić w ten sposób. Co i jak musisz pogrzebać w temacie o montażu lusterka fotochrom Edytowane 26 Sierpnia 201610 l przez C4NC3R
Opublikowano 26 Sierpnia 201610 l Idziesz do auta i patrzysz czy kable od wiżki nie są pocięte. Jeśli masz miernik to możesz też sprawdzić w ten sposób. Co i jak musisz pogrzebać w temacie o montażu lusterka fotochrom Ty, nie domyśliłbym się, wydawało mi się, że jak przewody są przecięte albo coś to jest wszystko w porządku
Opublikowano 26 Sierpnia 201610 l Panowie powie mi ktos co widać z moich logów ? Oczywiscie podesle na pw
Opublikowano 27 Sierpnia 201610 l Co muszę i gdzię dokodować aby wyświetlały mi sie komunikaty z radia na fisie (nazwa utworu radia itp.)?
Opublikowano 27 Sierpnia 201610 l Co muszę i gdzię dokodować aby wyświetlały mi sie komunikaty z radia na fisie (nazwa utworu radia itp.)?cany do licznika i powinno ruszyć. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 27 Sierpnia 201610 l kaju ale u mnie jest fabryka rns-e, nic nie dokładane i nie kombinowane? Możliwe że ori nie było by podpiętych can`ów?
Opublikowano 27 Sierpnia 201610 l Właśnie dlatego pytałem co i jak. Zrobiłem przed chwilą adaptacje w liczniku kanał 62 dodałem 1 do wartości która już była, rns zapytał o PIN (?) i teraz wszystko ładnie się wyświetla na liczniku.Był dodany tel, navi zestaw wskaźników ale radia to już nie dodali ;/ Edytowane 27 Sierpnia 201610 l przez C4NC3R
Opublikowano 27 Sierpnia 201610 l łap Wojtek 6O781646O. Jak nie on to niech Cię przekieruje gdzie trzeba. Podziękował
Opublikowano 27 Sierpnia 201610 l ktoś miał tu na handel manetki tempomatu i fis-a ,tylko nie mogę znaleźć ,może ktoś coś wie
Opublikowano 27 Sierpnia 201610 l Przepływka do 2.5tdi potrzebna A tu z dzisiejszych prac Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Edytowane 27 Sierpnia 201610 l przez Frimuś
Opublikowano 27 Sierpnia 201610 l Żeby wymienić 4 poduszki na których mocowane są tylne sanki do budy to wystarczy je lekko opuścić czy trzeba całość demontować i na prasę ??
Opublikowano 28 Sierpnia 201610 l ktoś miał tu na handel manetki tempomatu i fis-a ,tylko nie mogę znaleźć ,może ktoś coś wiePisz do BIGGMAN Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 28 Sierpnia 201610 l Panowie nie macie na handel sprawnego czujnika cofania? Najlepiej w kolorze lx7z żebym nie musiał go lakierować. Bo jak mam lakierować to wole jeździć bez czujników i po zimie zmienić cały zderzak na dwururkę [emoji38] Na Allegro znalazłem za stówkę z przesyłka czujnik o numerze 7H0919275D. Podejdzie on do naszych B6? Chociaż wydaje mi się, ze sprzedawca trochę przegiął z cena [emoji848] Wysłane z jabłka