niebieski708 Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Właśnie się zastanawiam...... Choruje na A4 B8, ostatecznie A6 C6 - a to akurat znajomy będzie sprzedawał za kilka tygodni. Nie podchodzi mi ten passat, choć jest na prawdę wygodnym autem. Fanaberia silniejsza niż zdrowy rozsądek Ale co zrobić A6 c6 jeszcze ma coś w sobie, ale A4 b8 to jakiś dramat i pomyłka... :-D Dozbieraj lepiej i kup b9 ;-) ja mam taki zamiar, ale w wersjach rs.
staniek Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Ja tam wsadzilem rurkę na złamane końce i potraktowałem praską. Ponad rok już chyba tak się trzyma . Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Mam zrobione podobnie, tyle, że końce nie są już oryginalne. Zrobiłem/wygięłem je chyba ze zbyt twardego drutu bo wraz pękają mimo, że drut jest grubszy. Ogólnie wkurw.. mnie to już
bongod Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Hehehe nom wkurzajace to Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
pajda Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 dzięki za odp w temacie przepływki - zrobię tak, najpierw spróbuję wyczyścić jeśli to nie pomoże kupię nówkę ori za gruby hajs - przynajmniej Turzol będzie szczęśliwy i będzie widział we mnie gościa godnego zaufania i nie będzie musiał się zastanawiać co daję dziecku do jedzenia Będziesz Pan Miszka wtedy Hehe
Frimuś Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Siema. Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
Exmi Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Miał może ktoś podobny problem w rnsie ? Ta czerwona pionowa linia na wyświetlaczu po prawej stronie Wyświetlacz ani nie był zalany, ani nigdzie uderzony...
Wandej Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Miał może ktoś podobny problem w rnsie ? Ta czerwona pionowa linia na wyświetlaczu po prawej stronie Wyświetlacz ani nie był zalany, ani nigdzie uderzony... Zagdaj do kolegi stolkien
Exmi Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Zagadałbym, tylko że on ona forum ostatnio był w styczniu
arturek986 Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Dzieńdoberek Pany muszę wymienić szybę czołową i stąd pytanie czy zakładał ktoś szybkę z NordGlass, czy warto taką założyć czy jedyny słuszny wybór to Pilkington. Dodam że chodzi o szybę grzaną do Focusa
damian92x Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Panowie ktoś chętny na nową górę zderzaka z aso do a4 b6 ze spryskami i pdc? Zagruntowana do lakierowania. Mogę mieć też nowy błotnik lewy ori. Jak coś to PW.
niebieski708 Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Kiedyś miałem w jednym z aut taką szybę wstawioną i było ok ;-)
Rederyk78 Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Ja po 2 latach użytkowania nord glassa mam strasznie dużo rys . Szyba jest miękka a wydaje mi się ze dużej różnicy w cenie do Pinklingtona nie będzie.
RicS3 Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Też nie polecam, miałem w golfie i po jednej zimie szyba wyglądała gorzej niż ori po 15 latach...
turzol Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 2016 rok i ludzie nadal chcą kupować Nordglassa Te szyby są gorsze niż najtańsze Chińczyki i powinni je zdelegalizować
arturek986 Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 (edytowane) Dziękuje wszystkim za odpowiedzi w sprawie szyby Wniosek może być tylko jeden Pilkington Edytowane 8 Września 2016 przez arturek986
pajda Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Panowie czy może ktoś się orientuje potrzeba mi rozpiski do A3 rok 2006 MCE - chodzi o pin światła długie lewe i prawe i postój ? pomoże ktoś ??
damian92x Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Panowie mam voucher na 500 zł do wydania w aso do sprzedania. Ktoś coś? Przy zakupach za 501 zł - 500 zł od rachunku czyli płacicie 1 zł
Rekomendowane odpowiedzi