Opublikowano 1 Lutego 20179 l Witam Panowie poszukuje pilnie pompy Haldexu o numerze 0AY 598 549 A proszę o informacje na pw dziękuje Edytowane 1 Lutego 20179 l przez Karol89
Opublikowano 1 Lutego 20179 l Panowie mam na oku zderzak przod do zakupu ale niestety goly z otworami na xenon i pdc.I teraz moje pytanie : Dokupie pdc i wiazke i pod dolozeniu czujnikow w otwory, mocujac na ori uchwytach bedzie to wygladac jak ori?widzialem juz kilka takich dokladek i dziwnie te czujniki wystawaly... I czy kupujac czujniki w innym kolorzw i je przemalowywujac nie zakloci to ich pracy, czy lepiej szukac w kolorze? Z gory dzieki
Opublikowano 1 Lutego 20179 l Czujniki będą działać bez problemu. Nie widzę natomiast problemu, że niby coś nie będzie w otwory pasować, jak wsadzisz ori graty.
Opublikowano 2 Lutego 20179 l Panowie mam na oku zderzak przod do zakupu ale niestety goly z otworami na xenon i pdc.I teraz moje pytanie : Dokupie pdc i wiazke i pod dolozeniu czujnikow w otwory, mocujac na ori uchwytach bedzie to wygladac jak ori?widzialem juz kilka takich dokladek i dziwnie te czujniki wystawaly... I czy kupujac czujniki w innym kolorzw i je przemalowywujac nie zakloci to ich pracy, czy lepiej szukac w kolorze? Z gory dzieki 18 godzin temu, nitroo napisał: Czujniki będą działać bez problemu. Nie widzę natomiast problemu, że niby coś nie będzie w otwory pasować, jak wsadzisz ori graty. Dzieki.czyli rozumiem ze sposob ich mocowania pod ori otwory bedzie bdb i nic sie nie bd dzialo. A co do 2 mego pytania odnosnie czujnikow moglby sie ktos wypowiedziec kto malowal badz nie malowal czujnikow?
Opublikowano 2 Lutego 20179 l 8 minut temu, dydek1 napisał: odnosnie czujnikow moglby sie ktos wypowiedziec kto malowal badz nie malowal czujnikow? mam u siebie malowane, montowałem takie czujniki w wielu wielu forumowych autach i nic się nie dzieje, normalnie malujesz, bylebyś centymetra szpachli na niego nie nawalił, bo wtedy bankowo nie będzie to funkcjonować, jak powinno.
Opublikowano 2 Lutego 20179 l 3 godziny temu, kaju napisał: mam u siebie malowane, montowałem takie czujniki w wielu wielu forumowych autach i nic się nie dzieje, normalnie malujesz, bylebyś centymetra szpachli na niego nie nawalił, bo wtedy bankowo nie będzie to funkcjonować, jak powinno. I wszystko co mnie interesuje w tym temacie
Opublikowano 3 Lutego 20179 l Koledzy ma ktoś schemat elektryczny podłączenia panelu menu + navi, na forum znalazłem ale tylko opisane piny od pokrętła i przycisku menu a chciałbym podłączyć resztę od razu.
Opublikowano 3 Lutego 20179 l Chcesz mieć mała navi w zegarach? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 3 Lutego 20179 l Jak masz RNS to nie bardzo jest co zrobić z przyciskami navi. Jedynie mogą się podswietlac Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 3 Lutego 20179 l Przycisk navi jest od małej navi w zegarach. Navi siedzi w bagażniku a cała nawigacja jest na fisie. Przy RNS masz navi na radiu i między zegarami Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 4 Lutego 20179 l Panowie chce założyć podwójny wydech z końcówkami ulter jaka jest najlepsza średnica montażowa do tłumika 2.5 lub 1.8 T ( nie wiem jeszcze jaki tłumik bd montować ) bo mam dylemat czy wybrać 55 czy 50? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 4 Lutego 20179 l Panowie chce założyć podwójny wydech z końcówkami ulter jaka jest najlepsza średnica montażowa do tłumika 2.5 lub 1.8 T ( nie wiem jeszcze jaki tłumik bd montować ) bo mam dylemat czy wybrać 55 czy 50? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkJa brałem 60[emoji6]
Opublikowano 4 Lutego 20179 l Dnia 3.02.2017 o 09:41, RicS3 napisał: Aha czyli nie będą funkcjonalne, no trudno. Szukaj panelu z przyciskiem MENU
Opublikowano 5 Lutego 20179 l Panowie jak wymontować okrągła poduszkę powietrzną z kiery (b8). Chcę ją jutro wysłać do obszycia a nie che nic uszkodzić ?
Opublikowano 5 Lutego 20179 l 3 minuty temu, Rederyk78 napisał: Panowie jak wymontować okrągła poduszkę powietrzną z kiery (b8). Chcę ją jutro wysłać do obszycia a nie che nic uszkodzić ? tu juz nie jest tak łatwo i sie nie odkręca nic , od tylu kiery sa takie dwie metalowe zawleczki one sa od poduchy i trzeba je jakoś podważyć i zrzucić