wladi Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Ja tam nie muszę nikogo przekupywać a czy uda mi się dostać do kalendarza to tylko zależy od tego czy komuś będzie się podobało moje zdjęcie:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Ja tam nie muszę nikogo przekupywać a czy uda mi się dostać do kalendarza to tylko zależy od tego czy komuś będzie się podobało moje zdjęcie:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Kupie oslone silnika i skrzyni b6 1.9 afv. Jakby komus sie walala to zapraszam:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Panowie mam problem a mianowicie...nie wiem co się dzieje że prawe tylne drzwi nie otwierają się;/ tzn. otwieram z kluczyka to słychać taki dwa "tyknięcia" w rejonie klamki. Zawsze jest słychać jedno głośne a z tych drzwi które się nie otwierają to słychać takie dwa cichsze;/ no i oczywiście drzwi nie mogę otworzyć...jest jakiś inny sposób aby te drzwi otworzyć? nie wiem przez kompana przykład? miał ktoś taki przypadek? Dzięki za info aha i jeszcze jedno pytanie...gdzie znajduje się syrena od ori alarmu? I czy jest możliwość podłączenia czegoś innego bardziej efektownego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Chyba kierwa kupie hida:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darooo Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 wieczorne Wybiera się ktoś jutro na I rudne driftingowych mistrzostw Polski na Torze Poznań? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Ja byłem dzisiaj i jutro reż będę Tapnięte z SGS III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zna ktoś numer tego napinacza co napina pasek klimy, alternatora i wspomagania? do AVJ mi trzbea. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zna ktoś numer tego napinacza co napina pasek klimy, alternatora i wspomagania? do AVJ mi trzbea.nie pamiętam ale razem z paskiem wieloklinowym czy jak go tam się zwie 120plna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Nie dużo a rzęzi mi to i mnie irytuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Siema Elita Sprzedam swoje felgi 18" jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 W koncu mam tel z netem i moge patrzec co tu sie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 W koncu mam tel z netem i moge patrzec co tu sie dzieje Teraz nawet na kiblu w obcym miejscu mozesz sprawdzic co sie dzieje na divisionie:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 W koncu mam tel z netem i moge patrzec co tu sie dzieje Teraz nawet na kiblu w obcym miejscu mozesz sprawdzic co sie dzieje na divisionie:grin: ta nawet na kiblu spokoju nie ma :polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 panowie pilne pytanie , jak zapakować komplet siedzeń na palete ??? napisałem do gościa od recarosów żeby mi je zapakował tak żeby się nie pogniotły w czasie transportu a on mi na to że pierwszy raz wysyła siedzenia i czy wiem jak je ułożyć na palecie żeby nic się z nimi nie stało . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 panowie pilne pytanie , jak zapakować komplet siedzeń na palete ???napisałem do gościa od recarosów żeby mi je zapakował tak żeby się nie pogniotły w czasie transportu a on mi na to że pierwszy raz wysyła siedzenia i czy wiem jak je ułożyć na palecie żeby nic się z nimi nie stało . A ile mil masz po nie? Może bezpieczniej się kopsnąć po nie, skoro gościu pojęcia nie ma jak się z nimi obejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Przykrecasz dwa fotele do palet. Streczujesz. Kladziesz kawalek kartonu lub gabki na siedziska przednich foteli zeby nic sie nie odgniotlo. Potem na to kladziesz oparcie tylnej kanapy. Streczujesz. Kanape kladziesz w pozycji stojacej za fotelami przykreconymi do palety lekko po ukosie zeby paleta nie przekraczala wysokosci 180cm. Wszystko grubo streczyjesz i wszystko odzielasz kartonami aby sie nie odniotla skora. Jak skora mocno sie znieksztalci moze juz nie wrocic do swojej pozycji. Zaraz znajde moze foty to Ci wkleje i troche moze to rozjasni co napisalem po 3 browarach:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 panowie pilne pytanie , jak zapakować komplet siedzeń na palete ???napisałem do gościa od recarosów żeby mi je zapakował tak żeby się nie pogniotły w czasie transportu a on mi na to że pierwszy raz wysyła siedzenia i czy wiem jak je ułożyć na palecie żeby nic się z nimi nie stało . A ile mil masz po nie? Może bezpieczniej się kopsnąć po nie, skoro gościu pojęcia nie ma jak się z nimi obejść 430 mil w jedną stronę gość ma tylko je spakować a ja załatwiam własnego kuriera ---------- Post dopisany at 21:01 ---------- Poprzedni post napisany at 20:58 ---------- Przykrecasz dwa fotele do palet.Streczujesz. Kladziesz kawalek kartonu lub gabki na siedziska przednich foteli zeby nic sie nie odgniotlo. Potem na to kladziesz oparcie tylnej kanapy. Streczujesz. Kanape kladziesz w pozycji stojacej za fotelami przykreconymi do palety lekko po ukosie zeby paleta nie przekraczala wysokosci 180cm. Wszystko grubo streczyjesz i wszystko odzielasz kartonami aby sie nie odniotla skora. Jak skora mocno sie znieksztalci moze juz nie wrocic do swojej pozycji. Zaraz znajde moze foty to Ci wkleje i troche moze to rozjasni co napisalem po 3 browarach:grin: :hi:dzięki Ale weź to teraz wytłumacz bezmuzgiemu Angolowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Ja tam nie muszę nikogo przekupywać a czy uda mi się dostać do kalendarza to tylko zależy od tego czy komuś będzie się podobało moje zdjęcie:naughty: Wladi dobrze gadasz,... a PUMA Ty przeginasz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Ja tam nie muszę nikogo przekupywać a czy uda mi się dostać do kalendarza to tylko zależy od tego czy komuś będzie się podobało moje zdjęcie:naughty: Wladi dobrze gadasz,... a PUMA Ty przeginasz! Artur gdzie się podziała moja fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi