Kshyhu87 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Nie narzekaj :-P pomyśl jaką będziesz mial satysfakcję jak skończysz :-D sam bym sobie tak porzeźbił w aucie ale ani czasu ani kasy na graty nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Już w sumie skończyłem, przewody pozwijane tak żeby schludnie wyglądało, nie powiem, było zabawy z tym i to sporo Ale imo było warto. Jeszcze tylko włącznika AUTO brakuje, a kurde chyba zapomniałem do kostki C w MCE za wczasu pociągnąć pin żeby AUTO podłączyć i trzeba będzie znowu ją rozebrać No ale trudno, trzeba to trzeba dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Nie spać, zwiedzać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Albo pracować :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 noo, za kilka chwil... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Panowie nie chce się ktoś zamienić 1nk za moje Carbony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 uu, a co z carbonami? Nie widzą się? Ja chcę u siebie robić dekory w carbon to powiedz:hi: W sumie teraz mam szczotkowane alu i fajnie rozjaśnia wnętrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Pany postojówki led kupujcie od goscia ledlabs. Mi padła ostatnio pierwsza po półtora roku działania i błędów nie wyrzucają. Ale tak jak slo pisał mrugają po odpaleniu zapłonu:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Panowie mam dostęp do paru gwintów Supersport są też do B6/B7 cena by była 1400zł wysyłka w cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Pany postojówki led kupujcie od goscia ledlabs. Mi padła ostatnio pierwsza po półtora roku działania i błędów nie wyrzucają. Ale tak jak slo pisał mrugają po odpaleniu zapłonu:wink: KAżda jedna mrugnie... LED potrzebuje bardzo małe napięcie żeby się zaświecić a przy odpalaniu FIS sprawdza, czy żarówki nie są przepalone więc puszcza impuls na każdą z żarówek, można pewnie zaprojektować i stworzyć układ scalony który nie przepuści impulsu przez pierwsze 5s od odpalenia lub coś w tym stylu ale po co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Co wsadzić w halo żeby błędy nie wywołało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Co wsadzić w halo żeby błędy nie wywołało? Żarówki plasma 7500K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Daj linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 GPT PLASMA WHITE HID XEN H1 H3 H4 H7 HB3 HB4 7500K (3209170813) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruper Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 majstry, czy bo b6 beda pasowaly felgi z: Otwór centrujący: 57,1 Szerokość: 7,5 cali Wysokość: 17 cali ET: 45 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Rozstaw śrub 5x112 i będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruper Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Dziekówka Młody To jeszcze chciałbym zapytać, jakie oponki do tego polecacie ? Nie robie żadnej gleby, dodatkowo nie chcem też baloniastej gumy. Jakies rozsądne propozycje co do wytycznych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Rozstaw śrub 5x112 i będą Nie pier.ol bo jak są z B8/A5 to mają inny otwór centrujący. Jedne mają 66mm chyba a drugie tak jak pisał kolega 57,1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruper Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 to będą pasowały z tym co podałem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi