Bart-S Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 no właśnie a co tu zastosować bo dawno żadnej pielęgnacji nie robiłem Znając Hammera to pewnie okład z cycków czy coś...
H4mm3R Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 no właśnie a co tu zastosować bo dawno żadnej pielęgnacji nie robiłem Proponuję glinkowanie, polerka i wosk lusso oro
Marcino87 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 biorę tylko mają być pełne mleczka ---------- Post dopisany at 00:24 ---------- Poprzedni post napisany at 00:23 ---------- no właśnie a co tu zastosować bo dawno żadnej pielęgnacji nie robiłem Proponuję glinkowanie, polerka i wosk lusso oro hmm co takiego bardziej po pl proszę
H4mm3R Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 no właśnie a co tu zastosować bo dawno żadnej pielęgnacji nie robiłem Znając Hammera to pewnie okład z cycków czy coś... A co nie pomogło u Ciebie
Młody_drog Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 A moim zdaniem, trzy bezkonkurencyjne kolory audi to: - Sepang Blue - Ipanema Brown (auto kolegi ) No i Phantom black:whistling:
amaradaar Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 no ten brown jest okey ale widziałem jeszcze r8 w takim czekoladowym brązie mnie bardziej odpowiada
fantowski Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 no właśnie a co tu zastosować bo dawno żadnej pielęgnacji nie robiłem Proponuję glinkowanie, polerka i wosk lusso oro dokładnie tak zobaczymy ile wyciągne ze swojego ebonyblackperlefect po glinkowaniu i woskowaniu
koman Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 AUDI A4 TDI KREMOWA SKÓRA,S-LINE XENON,18ALU,BOSE (3324365922) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. oj ktoś sie pozbywa ;D
Wąski Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 a na początku nie mogłem się przekonać do niego, ale zamienił bym go tylko na jeden nie pamiętam teraz oznaczenia, ale jest to taka za***ista czerwień Było kilka czerwonych... Amulet, Burgund, Merlot, Misano, Brillant i Piemont. To teraz o który Ci chodzi... Moje osobiste typy to niebieski Mikasziego i czerwień Miedzikosa i WĄSKIEGO ---------- Post dopisany at 09:01 ---------- Poprzedni post napisany at 09:00 ---------- no właśnie a co tu zastosować bo dawno żadnej pielęgnacji nie robiłem Proponuję glinkowanie, polerka i wosk lusso oro dokładnie tak zobaczymy ile wyciągne ze swojego ebonyblackperlefect po glinkowaniu i woskowaniu DUŻŻŻŻŻoooo
Marcino87 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Ale czym to glinkować i woskować mi powiedzcie bo mówicie tak że nie wiem o co chodzi
H4mm3R Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Ale czym to glinkować i woskować mi powiedzcie bo mówicie tak że nie wiem o co chodzi glinkować - glinką woskować - wosk lusso oro
Marcino87 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 jakieś foto przykładowe dałem cynka do Vario ma mi coś podesłać
Artur82 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Powiem Cie że jak zajrzałem do wnętrza tego b7... straszna lipa nie zamienił bym się na nie, w dodatku 2.0, żeby to jeszcze było 3.0 Q ---------- Post dopisany at 23:34 ---------- Poprzedni post napisany at 23:33 ---------- dzis moj brat przyprowadził moją Sucz od lakiernika...z kilometra wiedziałem ze to moje wozidło jedzie...nisko i szeroooko B6 jest poprostu piekna fajnie się patrzy jak ktoś prowadzi Twoje auto no jedyna sznasa zobaczyć jakie jesty ładne ---------- Post dopisany at 11:20 ---------- Poprzedni post napisany at 11:18 ---------- dzis moj brat przyprowadził moją Sucz od lakiernika...z kilometra wiedziałem ze to moje wozidło jedzie...nisko i szeroooko B6 jest poprostu piekna coś Ty znowu malował przedni zderzak po spotkaniu z krawężnikiem
domin79 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 pany czyścił ktoś kiedyś oponke po wpsikniętym zestawie naprawczym:facepalm: drugi dzień sie z tym pierd.... i ciul mnie strzela:kwasny:
Rekomendowane odpowiedzi