Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest miła różnica :) Jak tylko Bartek przyśle mi wykres to wrzucę w odpowiednie miejsce. Teraz zbieram kasę na GTB :)

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jest miła różnica :) Jak tylko Bartek przyśle mi wykres to wrzucę w odpowiednie miejsce. Teraz zbieram kasę na GTB :)

GTB + FMIC :wink:

Opublikowano

i najlepiej AL-ki,393Nm na seyjnym turbie? a jakie masz doładowanie? :whistling:

Opublikowano

A to nie jest poprzednie auto Marka Konwy? To body S line zakładane było u mnie :wink:

Opublikowano

Pany... styropian pod koło zapasowe jest inny niż styropian pod zestaw naprawczy. Można prosić o jakieś foto poglądowe ? Albo najlepiej porade gdzie można taki dostać ?

4 lata jeżdze bez zapasu, może najwyższy czas coś pomyśleć :grin:

Opublikowano
Pany... styropian pod koło zapasowe jest inny niż styropian pod zestaw naprawczy. Można prosić o jakieś foto poglądowe ? Albo najlepiej porade gdzie można taki dostać ?

4 lata jeżdze bez zapasu, może najwyższy czas coś pomyśleć :grin:

Tak - są 3 wersje:

- pod zestaw naprawczy

- pod regularny zapas

- pod dojazdówkę

Mam na sprzedaż cały komplet nowych gratów do bagażnika Avanta pod wersję z regularnym zapasem :wink:

Opublikowano

GTB + FMIC :wink:

FMIC mam nadzieję, że jeszcze w lato :)

i najlepiej AL-ki,393Nm na seyjnym turbie? a jakie masz doładowanie? :whistling:

Doładowanie z tego co pamietam to 1,55.

Opublikowano

dzin dybry :hi:

Opublikowano

Siema. Pany ile mozna wziąć kasy za kompletny silnik 1.9 TDI z modami jak w podpisie?

Opublikowano

Pany szybkie pytanie jakie jednostki 2DIN występowały fabrycznie w B6/B7 pomijając RNS-D i RNS-E?

Opublikowano

Symphony i Concert III

Opublikowano
Symphony i Concert III

dziękuje

Opublikowano
Siema. Pany ile mozna wziąć kasy za kompletny silnik 1.9 TDI z modami jak w podpisie?
co ty kombinujesz co z autem? :decayed:
Opublikowano

To jest w miare w porządku cena z Concerta III? Pytam bo kompletnie nie znam tych jednostek w sensie wartosci

RADIO AUDI A4 B6 B7 CONCERT CD MP3 2 DIN SEAT EXEO (3334574461) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

Bardzo dobra cena.

Opublikowano

Bieniek jak tam działasz z modami...

memory five-wladi i wszystko jasne:)

Opublikowano

Cena za te concerty III bardzo dobra przyznaje sam polowalem na takie radyjko to cenili je na 400-500zl na alledrogo. Nie upolowalem jednak i wybralem nie ori rozwiazanie tj. 2din Pioneera.