grzes283 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Koledzy, prośba o wycenę. Nowe tarcze przód i tył MIKODA pod zestaw 320/288, tyle że swoje odleżały w garażu. Są proste, ale gdzie niegdzie z nalotem rudego. Jaka ewentualna cena za komplet wg. Was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 na vaga sie wybieram okej, do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 BOSE stage IV http://img.tapatalk.com/d/13/06/26/qu2apete.jpg Wyslane z RNSA to jest trzecia w bagaju czy jedyna teraz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 To druga nad 3ml mysle:-) Wyslane z RNSA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 domin a co to za rozwiązanie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Jak ty to podlaczyles do ori wzmaka? Pod jedno gniazdo wyjsciowe ze wzmaka podlaczyles dwa suby? Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Koledzy, prośba o wycenę. Nowe tarcze przód i tył MIKODA pod zestaw 320/288, tyle że swoje odleżały w garażu. Są proste, ale gdzie niegdzie z nalotem rudego. Jaka ewentualna cena za komplet wg. Was? kiedyś ci drogę zajadę żebyś zauważył i rano i o 15 się dziś mijaliśmy domin sprawdzaj czy wejdzie do mojego tak jak mówiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Przetestowane do Wladiego wlazlo:-) a podlaczenie proste pod wzmaka:-) Wyslane z RNSA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Pod wzmaka bose, ale zamiast tego głośnika w nadkolu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Przetestowane do Wladiego wlazlo:-) a podlaczenie proste pod wzmaka:-)Wyslane z RNSA no i git ogarnę to:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Przetestowane do Wladiego wlazlo:-) a podlaczenie proste pod wzmaka:-)Wyslane z RNSA Potwierdzam napitala że masakra już się przymierzam memory five-wladi i wszystko jasne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Domin ale podlaczyles to cos pod ta sama wiazke co ori sub? Tzn ze wzmaka z jednego zrodla podlaczyles dwa suby? a i moglbys zerknac na pw wyslalem wiadomosc z zapytaniem, z gory dzieki. Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Przetestowane do Wladiego wlazlo:-) a podlaczenie proste pod wzmaka:-)Wyslane z RNSA Potwierdzam napitala że masakra już się przymierzam memory five-wladi i wszystko jasne:) pierwsza byłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Dawaj opis bo mi się podoba :PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Dawaj opis bo mi się podoba :PP opis jest taki ze na zapasie trzeba mieć fele minimum 17 lub 18 podłączenie pod wzmaka tam gdzie wtyczka od suba:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 a co ty tam wcisnąłeś do środka tweetera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Pod wzmaka bose, ale zamiast tego głośnika w nadkolu? Pewnie podlaczyl tak samo jak ja Tube z A6 pod jeden wzmak dwa głośniki daje radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Koledzy, prośba o wycenę. Nowe tarcze przód i tył MIKODA pod zestaw 320/288, tyle że swoje odleżały w garażu. Są proste, ale gdzie niegdzie z nalotem rudego. Jaka ewentualna cena za komplet wg. Was? kiedyś ci drogę zajadę żebyś zauważył i rano i o 15 się dziś mijaliśmy domin sprawdzaj czy wejdzie do mojego tak jak mówiłeś Na slepote tylko okulary, najlepiej denka od butelek. Kurde.....no nie widzialem. A w którym miejscu może zatrybie...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 rano światła na samej górze spacerowej a później to pod wiaduktem kolo maka w oliwie ja na zielonym jestem w środy i soboty:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Niunia bylas, czy mesiem? Smigasz az z Bytowa na zielony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi