MARCIN607 Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Kate Dobrenko by Said Energizer on Vimeo o matko :slina::slina::slina: o matko :slina::slina::slina: Elyta zaczynam A2 rezać(wymieniłem gumkę w kluczyku i 2 zaślepki) projekt prawie ukończony :polew::polew: - Hamerek jak tego rns do A2 wsadziłeś? trzeba jakoś grubo rezać? co z klimatronikiem?
jedrekx Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Kate Dobrenko by Said Energizer on Vimeo brałbym!
H4mm3R Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 zaczynam A2 rezać(wymieniłem gumkę w kluczyku i 2 zaślepki) projekt prawie ukończony :polew::polew: - Hamerek jak tego rns do A2 wsadziłeś? trzeba jakoś grubo rezać? co z klimatronikiem? Jest inny klimatronik potrzebny, kosz 2DIN ale można to wyrezać bez kosza 2DIN.. Nachgemacht - RNS-E / Umbau auf Doppel DIN - A2 Forum
Wandej Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 O j**ana:eek: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Gość Edyta Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 zaczynam A2 rezać(wymieniłem gumkę w kluczyku i 2 zaślepki) projekt prawie ukończony :polew::polew:- Hamerek jak tego rns do A2 wsadziłeś? trzeba jakoś grubo rezać? co z klimatronikiem? rezaj https://www.facebook.com/video/video.php?v=1889822135027
Wandej Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Pany ma ktoś zwykłe dekory soul na zbyciu? Kierwa zdjąłem z jednej alcantarę i jest tam w c**j kleju i nie chce mi się tego szorować Flaszkę stawiam:decayed: Nie koniecznie nawet soul bo i tak oddam do malowania:wink:
domin79 Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Pany ma ktoś zwykłe dekory soul na zbyciu? Kierwa zdjąłem z jednej alcantarę i jest tam w c**j kleju i nie chce mi się tego szorować Flaszkę stawiam:decayed: Nie koniecznie nawet soul bo i tak oddam do malowania:wink: rybią łuske jak chcesz:decayed:
mycha1236 Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 mam soul bez ramki zamiany biegów i małego dekoru pod wł. świateł
Wandej Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Pany ma ktoś zwykłe dekory soul na zbyciu? Kierwa zdjąłem z jednej alcantarę i jest tam w c**j kleju i nie chce mi się tego szorować Flaszkę stawiam:decayed: Nie koniecznie nawet soul bo i tak oddam do malowania:wink: rybią łuske jak chcesz:decayed: Za flaszkę? Nie no dla Ciebie to minimum 0,7:decayed:
domin79 Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Pany ma ktoś zwykłe dekory soul na zbyciu? Kierwa zdjąłem z jednej alcantarę i jest tam w c**j kleju i nie chce mi się tego szorować Flaszkę stawiam:decayed: Nie koniecznie nawet soul bo i tak oddam do malowania:wink: rybią łuske jak chcesz:decayed: Za flaszkę? Nie no dla Ciebie to minimum 0,7:decayed: spoko tyle ze mam same na drzwi 4 szt:wink: jak coś w poniedziałek ktoś odemnie bedzie we łomiankach:decayed:
Wandej Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Pany ma ktoś zwykłe dekory soul na zbyciu? Kierwa zdjąłem z jednej alcantarę i jest tam w c**j kleju i nie chce mi się tego szorować Flaszkę stawiam:decayed: Nie koniecznie nawet soul bo i tak oddam do malowania:wink: rybią łuske jak chcesz:decayed: Za flaszkę? Nie no dla Ciebie to minimum 0,7:decayed: spoko tyle ze mam same na drzwi 4 szt:wink: jak coś w poniedziałek ktoś odemnie bedzie we łomiankach:decayed: Nie no wszystkie bym potrzebował Już żeby łaciate nie było:decayed: Kolego mycha1236 wyślesz mi to pocztą? Byłbym wdzięczny bo tak to spędze miesiąc zrywając to:facepalm:
patryk10015 Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Witam, Panowie nadkole tył w b7 jest takie same jak w b6?? raczej tak. Nie powinno się niczym różnić napewno przecież b7 tylko przodem i tyłem się różni niczym więcej chyba na moje oko
Gość Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 założyłem dzisiaj nowe dystanse na kółka 15mm przód i 20mm tył
H4mm3R Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Witam, Panowie nadkole tył w b7 jest takie same jak w b6?? raczej tak. Nie powinno się niczym różnić napewno przecież b7 tylko przodem i tyłem się różni niczym więcej chyba na moje oko
daniels Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Witam, Panowie nadkole tył w b7 jest takie same jak w b6?? raczej tak. Nie powinno się niczym różnić napewno przecież b7 tylko przodem i tyłem się różni niczym więcej chyba na moje oko nie łapie :jerk: ale nadkola są te same sam z przodu mam z b sieben
Fr0styyy. Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Witojcie, zastanawiam się czy jak pojadę do ASO Audi to czy jest możliwość darmowego wydruku historii auta , co było kiedy wymieniana przez cały okres serwisowania Jeśli jesteś właścicielem pojazdu to wydruk historii serwisowej jest darmowy. Mi te gnoje nie chciały wydrukować jak powiedziałem, że auto nie było u nich serwisowane tylko w Niemczech
WhyMe? Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Witam, Panowie nadkole tył w b7 jest takie same jak w b6?? raczej tak. Nie powinno się niczym różnić napewno przecież b7 tylko przodem i tyłem się różni niczym więcej chyba na moje oko :polew:
Fr0styyy. Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Panowie co to może być jak koła biją? Felgi niby wyważone, ostatnio wymieniłem tarcze hamulcowe i dalej czuć bicie..
marcin9680 Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Panowie co to może być jak koła biją?Felgi niby wyważone, ostatnio wymieniłem tarcze hamulcowe i dalej czuć bicie.. To ze wywazone to nie znaczy ze cos moze byc zle , sprawdz dobrze moze ktorys z odwaznikow sie odkleil , Ja kiedys tez tak mialem ale zmylem go myjka cisnieniowa z felgi na myjni a jak nie to sprawdz czy sa dobrze dokrecone kola , Moj ojcies mial kiedys taki przypadek w jego aucie a mianowicie tu w UK odebralismy auto od mechanika po remoncie silnika po czym mechanik stwierdzil ze musi wymienic lozyska w obu przenich kolach gdyz maja straszne bicie Wspomne tylko ze owy mechanik byl kiedys pracownikiem w BENTLEY-u , pelno zdjec i dyplomow na scianie Po dojechaniu do domu i dobry zastanowieniu sie czy aby to napewno lozyska gdyz jedno z nich bylo wymieniane w polsce po probie ratowania sie kraweznikiem kiedy to Pan traktorzysta wyjechal z podporzadkowanej , tak wiec nie bylo takiej mozliwosci aby lozysko sie skonczylo tak szybko dlatego chwycilismy klucz do kol i dokrecilismy wszystkie szpilki i owe bicie zniknelo na obu kolach
Fr0styyy. Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Panowie co to może być jak koła biją?Felgi niby wyważone, ostatnio wymieniłem tarcze hamulcowe i dalej czuć bicie.. To ze wywazone to nie znaczy ze cos moze byc zle , sprawdz dobrze moze ktorys z odwaznikow sie odkleil , Ja kiedys tez tak mialem ale zmylem go myjka cisnieniowa z felgi na myjni a jak nie to sprawdz czy sa dobrze dokrecone kola , Moj ojcies mial kiedys taki przypadek w jego aucie a mianowicie tu w UK odebralismy auto od mechanika po remoncie silnika po czym mechanik stwierdzil ze musi wymienic lozyska w obu przenich kolach gdyz maja straszne bicie Wspomne tylko ze owy mechanik byl kiedys pracownikiem w BENTLEY-u , pelno zdjec i dyplomow na scianie Po dojechaniu do domu i dobry zastanowieniu sie czy aby to napewno lozyska gdyz jedno z nich bylo wymieniane w polsce po probie ratowania sie kraweznikiem kiedy to Pan traktorzysta wyjechal z podporzadkowanej , tak wiec nie bylo takiej mozliwosci aby lozysko sie skonczylo tak szybko dlatego chwycilismy klucz do kol i dokrecilismy wszystkie szpilki i owe bicie zniknelo na obu kolach Koła odkręcałem i dokręcałem kilka razy, ponadto oczyściłem powierzchnię tarczy i felge na gładko, nic nie pomogło. Jechać wyważyć drugi raz? Fakt, że tylne opony nowe nie są, przednie zresztą też, ale przeca nie są kwadratowe W sumie to najbardziej odczuwalne jest przy 45-50, 140 itd. Na kierownicy drgań nie ma.
Rekomendowane odpowiedzi