Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Nosb

Rekomendowane odpowiedzi

mistrz jest tylko jeden

:banan::naughty::grin:

Audi A4 S4 Lower Grille 2003 to 2006 8EO 807 647 B 3SR Used | eBay

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 16:11 ---------- Poprzedni post napisany at 16:10 ----------

chyba zagram w totka :decayed:

to dawaj go domnie w normalnej cenie Ty juz masz:naughty:

kasę to ja sobie mogę zarobić :decayed:, bardziej by mnie interesowała zamiana na coś ciekawego :naughty:

żeby nie było że jestem samolubem

:naughty:

AUDI A4 TDI S LINE REAR BUMPER B6 (GENUINE AUDI) | eBay

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

choppy dzie je temat od przycisków szyb w chromie z a8 i a3 i regulacji lusterek :wink:

Miki normalnie no comment :oklasky::notworthy:

Chłopaki ja niedawno założyłem konto na Paypalu. A kto mi powie jak to jest jak to kupić coś na ebayu zapłacić i żeby wysłali do PL.

jesl ichodzi o wysylke do pl to dogadaj sie ze sprzedajacym a jak nie bedzie chcial to odezwi jsie do mnie to wysle do mnie a ja do ciebie

a placisz paypalem bardzo prosto: wszytsko z poziomu ebay

Aha. A tam jest np coś takiego jak na allegro dane do wysyłki że wpisujesz jak chcesz na inny adres niż w profilu?

Panowie, znacie jakieś rozwiązanie na te zapiekajace się srubki lampek tablicy rejestracyjnej? I smarowalem, zamienilem nawet srubki i d*pa. Znowu zapieczone. Jakiś pomysł, poza kupnem nowej blendy?

Panowie, znacie jakieś rozwiązanie na te zapiekajace się srubki lampek tablicy rejestracyjnej? I smarowalem, zamienilem nawet srubki i d*pa. Znowu zapieczone. Jakiś pomysł, poza kupnem nowej blendy?

Moze jak nalozysz "smaru miedziowego" na gwint kazdej srubki to pomoze :eusathink: Ja tez nie moglem wymienic zarowki bo tak srubki byly skorodowane , ze przy wykrecaniu poukrecalem sruby i musialem nawiercac na nowo i wkrecic nowe. Masakra z tymi srubami a dostep do nich , ze niech je uj szczeli :kwasny:

No właśnie ja też kupiłem ponad rok temu. Nówke z ASO i dzisiaj wyskoczył błąd żarówki, chcę zmienić, a tu już problem. Dało radę, ale mega ciężko i obawiam się, że w czasie zimy już by była lipa......Jak kupiłem auto, to za ch*ja nie dało rady odkręcić, stąd nowa....

Raczej z B6, bo po numerze kupowałem.....niby w B7 wszystko ulepszyli, to i może blenda lepiej ogarnięta.

Ze smarem miedziowym też próbowałem i po roku odkręciłem, ale srubki w kibel, tak zryte. Qwa masakra, taka niby dobra marka, a ma masę bubli, może nie jakichs mega kłopotliwych, ale drogich. Co roku kupować blende, to jakas lipa:-(

---------- Post dopisany at 21:04 ---------- Poprzedni post napisany at 21:03 ----------

Heh było trabanta kupić, tam sam plastik. Nic nie koroduje, nic się nie utlenia, nawet korniki nie mają co jeść. Sam plastik....i guma ;-)

Jak dobrze kojarzę bo i ja tak miałem to w B6 blenda była metalowa a w B7 już plastyk i właśnie dzięki temu chyba śrubki tak nie rdzewieją...

Dokładnie, u mnie jest metalowa. Czyli trzeba jeszcze się pomęczyć kilka miechów i po zimie do piekła....a będzie nowy modzik ;-)

---------- Post dopisany at 21:07 ---------- Poprzedni post napisany at 21:06 ----------

Wladi brachu, tak z innej beczki. Nie slyszałeś, żeby ktoś miał gwint do sprzedania w Twojej okolicy?

Ale przecież ta blenda i śruby nie rdzewieją :eusathink: Przynajmniej u mnie blenda jest w idealnym stanie tak samo gniazda śrub, same śruby też nie zardzewiałe, ale było trochę problemu z ich odkręceniem.

albo lepsze srubki zalozyc :wink: co by nie korodowaly , jak rozwiercilem otowry po urwanych srubkach to wkercilem w te otowry ciut wiekszej srednicy srubki i chyba mi sie wydaje ze byly ocynkowane i jak narazie zadnego rdzawego nalotu na tych srubach nie widac a robilem to jakos w Lipcu ubieglego roku a w Grudniu na przegladzie technicznym gosc sam odkrecil lampki bez zadnego prolemu i wymienil mi zarowke bo sie spalila cholera jedna tak wiec chyba te ocynkowane srubki daja rade.

Ale przecież ta blenda i śruby nie rdzewieją :eusathink: Przynajmniej u mnie blenda jest w idealnym stanie tak samo gniazda śrub, same śruby też nie zardzewiałe, ale było trochę problemu z ich odkręceniem.
Nie chodzi że rdzewieje ale się poprostu utlenia i potem jest lipa ogólnie z całą blendą nie tylko ze śrubkami:kwasny:

Dokładnie, jeszcze jak się uda śrubki wykręcic, to pół biedy, ale jak zostaną to już więcej roboty. Czasami nawet lepiej kupić nową, niż sie jeb** z ta stara