Patryś Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 3-3,5 chyba że przednie siedzenia też wliczamy to ze 4-4,5
miszka Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 toś się obudził albo alkoholizowałeś się cały dzień
julo23 Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 Bez przednich siedzeń. Bo jechałem z pasażerem. Do środka 3 paczki ale jedną trzeba roztargać, i na relingi 2. 5 Paczek weszło. Mozliwe że szósta by weszła na przedni fotel ale nie sprawdzałem. Bardzo pomocna była siatka z bagażnika - objeła całą paczkę na dachu a do niej przywiązałem drugą.
wladi Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 Bez przednich siedzeń. Bo jechałem z pasażerem. Do środka 3 paczki ale jedną trzeba roztargać, i na relingi 2. 5 Paczek weszło. Mozliwe że szósta by weszła na przedni fotel ale nie sprawdzałem.To ładny bałagan musiałeś mieć w aucie:grin:
patryk10015 Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 toś się obudził albo alkoholizowałeś się cały dzień do nastepnego tygodnia mam wolne to bo teraz wakacje ale praktyki zaczynam i trzeba korzystać
musti Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 toś się obudził albo alkoholizowałeś się cały dzień do nastepnego tygodnia mam wolne to bo teraz wakacje ale praktyki zaczynam i trzeba korzystać nie chlej tyle Aloha wszystkim
julo23 Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 Bez przednich siedzeń. Bo jechałem z pasażerem. Do środka 3 paczki ale jedną trzeba roztargać, i na relingi 2. 5 Paczek weszło. Mozliwe że szósta by weszła na przedni fotel ale nie sprawdzałem.To ładny bałagan musiałeś mieć w aucie:grin: eee tylko kilka okruchów styropianu Siatka z bagaznika sie przydała - bez niej chyba tak szybko bym nie przywiązał tych na dachu
patryk10015 Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 toś się obudził albo alkoholizowałeś się cały dzień do nastepnego tygodnia mam wolne to bo teraz wakacje ale praktyki zaczynam i trzeba korzystać nie chlej tyle Aloha wszystkim ee tam
andr3i Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 Nowi w podwieszonym poście dodani podziekowal
Patryś Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 Czyli julio zgadłem co wygrałem? Pracowałem na hurtowni materiałów budowlanych to kumam temat hehe
slo Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 nie ma ktoś do opchnięcia amortyzatorów lub (i) sprężyn -40 coś w tym stylu ?
miszka Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 mam coś lepszejszego nowy gewinde KW Sport/Gewindefahrwerk KW kw Audi A4 8E B7 Quattro | eBay na pewno się na takiej cenie nie skończy ale może warto zapolować
andr3i Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 tak gdyby tylko nie to May not post to United Kingdom - Read item description or contact seller for details. | See details Item location: Weißensberg, Germany Post to: Germany
Patryś Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 Już to widziałem ale już mam KW Teraz pytanie. Kto ma duże zniżki w ASO bo jak wpisałem dzisiaj po numerze EGR to w Gajosie wyskoczyło 999,83 zł Hoho i zmiana z nowicjusza na początkującego
miszka Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 tak gdyby tylko nie to May not post to United Kingdom - Read item description or contact seller for details. | See details Item location: Weißensberg, Germany Post to: Germany to akurat najmniejszy problem , piszesz do gościa żeby ci to spakował i sam kurierem GLS zawijasz do UK , już nie raz sprawdzone ---------- Post dopisany at 22:29 ---------- Poprzedni post napisany at 22:25 ---------- Już to widziałem ale już mam KW Teraz pytanie. Kto ma duże zniżki w ASO bo jak wpisałem dzisiaj po numerze EGR to w Gajosie wyskoczyło 999,83 zł Hoho i zmiana z nowicjusza na początkującego przekroczyłeś ilość 100 napisanych postów dlatego ci się zmieniło a co do EGR to cena kosmos , ja wyrwałem mojego Wahlera za około 300zł nówkę
Patryś Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 I jak? Dobrze sie spisuje? Nie ukrywam że wolałbym ori.
miszka Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 I jak? Dobrze sie spisuje? Nie ukrywam że wolałbym ori. Ale ten co miałem ori to też był Wahler
Rekomendowane odpowiedzi