Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przy wymianie sprężyn trzeba ustawiać geometrie :mysli:

Ja przy wymianie amorów w poprzednim aucie robilem geometrię. Potem kilka razy zmieniałem spręzyny i było ok. Zawsze sprawdzałem ale nigdy nie było potrzeby ustawiać zbiezności. Nie wiem jak w Audi to będzie wyglądać

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:yes2:

Opublikowano

Ja przy wymianie amorów w poprzednim aucie robilem geometrię. Potem kilka razy zmieniałem spręzyny i było ok. Zawsze sprawdzałem ale nigdy nie było potrzeby ustawiać zbiezności. Nie wiem jak w Audi to będzie wyglądać

Ja mam caly zawias 1bv do avanta na zbyciu :gwizdanie: za 450zl oddam :cool1: Gazowe amory sa :good:

Opublikowano

ile dałeś :mysli:

Opublikowano

cena spoko ja dałem 300zł za weiteca :decayed:

Opublikowano

Virus Ty ostatnio rezeles tlumik na dwa dyfuzory...jak mozesz to napisz jak sposob wykorzystales...ten Bartsa czy tak ze wstawieniem trojnika??

Opublikowano

Virus Ty ostatnio rezeles tlumik na dwa dyfuzory...jak mozesz to napisz jak sposob wykorzystales...ten Bartsa czy tak ze wstawieniem trojnika??

Ja kupiłem kompletny wydech z 2.5 TDI i dospawałem 10cm rurkę bo jest za krótka, założyłem osłone termiczną i tyle tam nie ma dużo roboty przy tym :wink4:

Opublikowano

To co w aukcji było, Dużo?? Mało??

Wydaje mi się że spoko cena.

za identyczny zestaw tyle, że nowy 2 lata temu dałem 800 zł, więc cena za, którą kupiłeś jest wręcz okazyjna, przy okazji na seryjny amor nie siądzie więcej niż -30 mm

Opublikowano

za identyczny zestaw tyle, że nowy 2 lata temu dałem 800 zł, więc cena za, którą kupiłeś jest wręcz okazyjna, przy okazji na seryjny amor nie siądzie więcej niż -30 mm

Tutaj widać że niewiele to na aucie śmigało, koleś dosłał mi jeszcze zdjęcia i wyglądają naprawdę jak nówki. Myślę że te -30 spokojnie mi wystarczy

Opublikowano

Tutaj widać że niewiele to na aucie śmigało, koleś dosłał mi jeszcze zdjęcia i wyglądają naprawdę jak nówki. Myślę że te -30 spokojnie mi wystarczy

super zakup :good:
Opublikowano

:yes2:

za***isty ten emot jest :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Czester za ile wyrwales tego riegera??ja myslalem nad tym zderzakiem ale w katalogu sprawdzilem wymiary..sama dokladka ma jakies 24cm...dla mnie to za nisko bo tu w holandii to na tych posranych progach zwalniajacych bym to napewno rozwalil :wallbash:

Opublikowano

W ktorym dokladnie miejscu jest wtyka od centralki/pompy abs w B6 ?

Musze ja odpiac, bo chyba czujnik absu mi swiruje, a na razie nie mialem czasu rzucic okiem.

Opublikowano
Za zderzak chce tyle ile dałem czyli 200zł. Miał być dla Lemana, ale okazało się, że jest do sedana.

no bogus poluje na niego z 3 miechy

Dlatego wziąłem, bo wiem że te dokładki to rzadkość :good:

Czester za ile wyrwales tego riegera??ja myslalem nad tym zderzakiem ale w katalogu sprawdzilem wymiary..sama dokladka ma jakies 24cm...dla mnie to za nisko bo tu w holandii to na tych posranych progach zwalniajacych bym to napewno rozwalil :wallbash:

Dałem za niego dokładnie 270, także myślę że cena ok. Na pewno będzie sporo niżej, ja mam zderzak z s-lina z dokładką z cupry i dawałem radę po Holandii, ale faktycznie jak nie zwolnisz to możesz sobie pourywać conieco :>

greg2505 :notworthy::good: dzięki

Leman ty ją wylicytowałeś ? Jak tak to fajnie :good: gdybyś nie potrzebował czujników to chętnie je wezmę, bo chce z przodu montować. Mam nadzieje, że by podpasowały