Geronimo25 Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Przy wymianie sprężyn trzeba ustawiać geometrie Ja przy wymianie amorów w poprzednim aucie robilem geometrię. Potem kilka razy zmieniałem spręzyny i było ok. Zawsze sprawdzałem ale nigdy nie było potrzeby ustawiać zbiezności. Nie wiem jak w Audi to będzie wyglądać
wrclaguna Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Przy wymianie sprężyn trzeba ustawiać geometrie
greg2505 Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 http://allegro.pl/tylny-zderzak-audi-a4-b6-kombi-parktronic-i1453678270.html jakby ktoś chciał jest do avant trochę zniszczony ale cena dobra
Wandej Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Przy wymianie sprężyn trzeba ustawiać geometrie Ja przy wymianie amorów w poprzednim aucie robilem geometrię. Potem kilka razy zmieniałem spręzyny i było ok. Zawsze sprawdzałem ale nigdy nie było potrzeby ustawiać zbiezności. Nie wiem jak w Audi to będzie wyglądać Ja mam caly zawias 1bv do avanta na zbyciu :gwizdanie: za 450zl oddam Gazowe amory sa
Geronimo25 Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 ile dałeś To co w aukcji było, Dużo?? Mało?? Wydaje mi się że spoko cena.
Artur82 Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Virus Ty ostatnio rezeles tlumik na dwa dyfuzory...jak mozesz to napisz jak sposob wykorzystales...ten Bartsa czy tak ze wstawieniem trojnika??
Geronimo25 Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 cena spoko ja dałem 300zł za weiteca To też dobra cena. Teraz czekać na przesyłkę i zakładać
virus Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Virus Ty ostatnio rezeles tlumik na dwa dyfuzory...jak mozesz to napisz jak sposob wykorzystales...ten Bartsa czy tak ze wstawieniem trojnika?? Ja kupiłem kompletny wydech z 2.5 TDI i dospawałem 10cm rurkę bo jest za krótka, założyłem osłone termiczną i tyle tam nie ma dużo roboty przy tym
norbi3000 Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 ile dałeś To co w aukcji było, Dużo?? Mało?? Wydaje mi się że spoko cena. za identyczny zestaw tyle, że nowy 2 lata temu dałem 800 zł, więc cena za, którą kupiłeś jest wręcz okazyjna, przy okazji na seryjny amor nie siądzie więcej niż -30 mm
Geronimo25 Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 ile dałeś To co w aukcji było, Dużo?? Mało?? Wydaje mi się że spoko cena. za identyczny zestaw tyle, że nowy 2 lata temu dałem 800 zł, więc cena za, którą kupiłeś jest wręcz okazyjna, przy okazji na seryjny amor nie siądzie więcej niż -30 mm Tutaj widać że niewiele to na aucie śmigało, koleś dosłał mi jeszcze zdjęcia i wyglądają naprawdę jak nówki. Myślę że te -30 spokojnie mi wystarczy
Wąski Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 ile dałeś To co w aukcji było, Dużo?? Mało?? Wydaje mi się że spoko cena. za identyczny zestaw tyle, że nowy 2 lata temu dałem 800 zł, więc cena za, którą kupiłeś jest wręcz okazyjna, przy okazji na seryjny amor nie siądzie więcej niż -30 mm Tutaj widać że niewiele to na aucie śmigało, koleś dosłał mi jeszcze zdjęcia i wyglądają naprawdę jak nówki. Myślę że te -30 spokojnie mi wystarczy super zakup
Bieniek Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Przy wymianie sprężyn trzeba ustawiać geometrie za***isty ten emot jest :polew: :polew: :polew:
laki83 Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Czester za ile wyrwales tego riegera??ja myslalem nad tym zderzakiem ale w katalogu sprawdzilem wymiary..sama dokladka ma jakies 24cm...dla mnie to za nisko bo tu w holandii to na tych posranych progach zwalniajacych bym to napewno rozwalil
Flyer Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 W ktorym dokladnie miejscu jest wtyka od centralki/pompy abs w B6 ? Musze ja odpiac, bo chyba czujnik absu mi swiruje, a na razie nie mialem czasu rzucic okiem.
Wąski Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 http://cgi.ebay.de/FK-Gewindefahrwerk-Highsport-Audi-A4-8e-B6-S-Line-TDI-/130483615965?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item1e616df8dd#ht_809wt_1140 kupi mi ktoś
czester Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Za zderzak chce tyle ile dałem czyli 200zł. Miał być dla Lemana, ale okazało się, że jest do sedana. no bogus poluje na niego z 3 miechy Dlatego wziąłem, bo wiem że te dokładki to rzadkość Czester za ile wyrwales tego riegera??ja myslalem nad tym zderzakiem ale w katalogu sprawdzilem wymiary..sama dokladka ma jakies 24cm...dla mnie to za nisko bo tu w holandii to na tych posranych progach zwalniajacych bym to napewno rozwalil Dałem za niego dokładnie 270, także myślę że cena ok. Na pewno będzie sporo niżej, ja mam zderzak z s-lina z dokładką z cupry i dawałem radę po Holandii, ale faktycznie jak nie zwolnisz to możesz sobie pourywać conieco :> greg2505 dzięki Leman ty ją wylicytowałeś ? Jak tak to fajnie gdybyś nie potrzebował czujników to chętnie je wezmę, bo chce z przodu montować. Mam nadzieje, że by podpasowały
Rekomendowane odpowiedzi