Bielun22 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 piatek kazdy pewnie juz kombinuje co tu wychlac:decayed: :grin: no tak od dzisiaj weekend czas wyszalec na całego no i żeby wspomnienia zostały najgorzej jak wspomnień sie nie pamieta:eusathink: a wszyscy wokół dziwnie sie z Ciebie smieją WTF?
Fr0styyy. Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 :siema:Tadam, działa! ESP i ABS już się nie świecą wyciągnąłem żarówki jaja sobie robisz?
tomcrack27 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 piatek kazdy pewnie juz kombinuje co tu wychlac:decayed: :grin: no tak od dzisiaj weekend czas wyszalec na całego no i żeby wspomnienia zostały najgorzej jak wspomnień sie nie pamieta:eusathink: a wszyscy wokół dziwnie sie z Ciebie smieją WTF? najgorszy to jest moralniak:decayed: ---------- Post dopisany at 18:12 ---------- Poprzedni post napisany at 18:09 ---------- Więcej niż Audi | bebzol.com nasi sasiedzi maja pomysly:decayed:
Wandej Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 piatek dzisaj. Będzie perła o 14 ruszam nad morze:naughty: Ja Ci dam na morze, pewnie pojebiesz się i wylądujesz na jeziorze i będziesz mówił że nad morzem byłeś:polew: Pozdrawiamy z Krynicy:naughty:Pozdrawiaja ją i 0.7JD Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
miki Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 piatek dzisaj. Będzie perła o 14 ruszam nad morze:naughty: Ja Ci dam na morze, pewnie pojebiesz się i wylądujesz na jeziorze i będziesz mówił że nad morzem byłeś:polew: Pozdrawiamy z Krynicy:naughty:Pozdrawiaja ją i 0.7JD Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Kurier się wyrobił? Tapnięte z SGS III
Wandej Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 piatek dzisaj. Będzie perła o 14 ruszam nad morze:naughty: Ja Ci dam na morze, pewnie pojebiesz się i wylądujesz na jeziorze i będziesz mówił że nad morzem byłeś:polew: Pozdrawiamy z Krynicy:naughty:Pozdrawiaja ją i 0.7JD Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Kurier się wyrobił? Tapnięte z SGS III Jasne już był w czwartek:wink:Jeszcze raz dzięki Miki:good: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
jozek726 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Panowie chce ktoś 2 gumowe dywany za 50 zł na przód ? stan bym musiał cyknąć fote ale pasażera jest trochę wytarty
Przemots Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 no to drugi browar zaraz otwieram:drunk:
Bulczas Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Panowie chce ktoś 2 gumowe dywany za 50 zł na przód ? stan bym musiał cyknąć fote ale pasażera jest trochę wytarty Poka foty
jozek726 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Panowie chce ktoś 2 gumowe dywany za 50 zł na przód ? stan bym musiał cyknąć fote ale pasażera jest trochę wytarty Poka foty jutro zrobię
serfin Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Ten kolo od a8 widac ze ma na srane do czachy zamiast szarych komorek. I jak slychac na koncu filmiku cos mu sypnelo sie w podwoziu.
Gość harry19-19 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 piatek kazdy pewnie juz kombinuje co tu wychlac:decayed: :grin: no tak od dzisiaj weekend czas wyszalec na całego no i żeby wspomnienia zostały najgorzej jak wspomnień sie nie pamieta:eusathink: a wszyscy wokół dziwnie sie z Ciebie smieją WTF? Bieluń ojj tak wiem o tym , wszyscy śmieją się a ty nie wiesz o co chodzi bo nic nie pamiętasz , a najgorsze jak zaczną opowiadać i pokazywać zdjęcia to wtedy dopiero się dziać ---------- Post dopisany at 07:50 ---------- Poprzedni post napisany at 07:46 ---------- :siema: Pany
Wandej Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Fr0styyy. Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Ema! Dzisiaj chyba zabiorę się za montaż samopoziomu... nie dzwońcie do Dońka bo będzie niedostępny
Gość Edyta Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Ema!Dzisiaj chyba zabiorę się za montaż samopoziomu... nie dzwońcie do Dońka bo będzie niedostępny o kurcze to grubo :polew::polew:
Rekomendowane odpowiedzi