Chuck Norris Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Ostatnio widziałem na tefałen Turbo jak reklamowali firmę, która zajmowała się nie oklejaniem elementów "carbonem" tylko jakoś nanosiła wzór już nie pamiętam jak , ale podobno metoda o wiele lepsza niż oklejanie, ciekawe ile w tym prawdy
Nosfer Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Ostatnio widziałem na tefałen Turbo jak reklamowali firmę, która zajmowała się nie oklejaniem elementów "carbonem" tylko jakoś nanosiła wzór już nie pamiętam jak , ale podobno metoda o wiele lepsza niż oklejanie, ciekawe ile w tym prawdy Hydro grafika ? Tylko jaki to ma sens Ja tam wolałbym mieć oklejone lub zrobione z włókna węglowego, niż choojowa naklejka lub malowanei a`la carbon.
czester Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 http://allegro.pl/zderzak-spoiler-audi-a4-s4-s-line-oryginal-i1474887638.html Kto kupił ? ok rozumiem nie wiedziałem a gdzie WY nie macie wtyczek A mamy kogoś u przedstawiciela Bose, albo handlującego tą marką ? bo potrzebuję kilka głośników i to nie do auta :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 http://allegro.pl/zderzak-spoiler-audi-a4-s4-s-line-oryginal-i1474887638.html Kto kupił ? ok rozumiem nie wiedziałem a gdzie WY nie macie wtyczek A mamy kogoś u przedstawiciela Bose, albo handlującego tą marką ? bo potrzebuję kilka głośników i to nie do auta :gwizdanie: Dlaczego akurat BOSE ? Dowiadywałem się i rewelacji nie ma.. Za to cena :gwizdanie: :gwizdanie:
czester Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 http://allegro.pl/zderzak-spoiler-audi-a4-s4-s-line-oryginal-i1474887638.html Kto kupił ? ok rozumiem nie wiedziałem a gdzie WY nie macie wtyczek A mamy kogoś u przedstawiciela Bose, albo handlującego tą marką ? bo potrzebuję kilka głośników i to nie do auta :gwizdanie: Dlaczego akurat BOSE ? Dowiadywałem się i rewelacji nie ma.. Za to cena :gwizdanie: :gwizdanie: Tak sobie inwestor zażyczył i musi być Bose...
Wandej Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 oo to to tez to ogladalem I sobie mysle jakby spojler na tyl od esy kupic i tym okleic
Flyer Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 zna ktos nr torxa do odkrecenia kiery w B6/B7 ? chce sobie kupic w koncu, a nie pozyczac caly czas z Przasnyskiej
Nosfer Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 zna ktos nr torxa do odkrecenia kiery w B6/B7 ? chce sobie kupic w koncu, a nie pozyczac caly czas z Przasnyskiej Torx T8 ? Tylko żeby był odpowiednio długi (8-10cm)
antonio Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 T55 lub spline M12 T8 jest od dolnej osłony
Nosfer Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 T55 lub spline M12 T8 jest od dolnej osłony Ale też potrzebny do odkręcenia kiery
virus Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 kup sobie coś podobnego i odkręcisz większość śrubek http://allegro.pl/zestaw-kluczy-nasadowych-108-el-crv-torx-katowice-i1462808948.html
Flyer Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 no wlasnie zbieram sie i zbiera do kupna jakeigos porzadnego zestawu narzedzi... myslalem o YATO szczerze mowiac zawsze mi czegos brakuje i burdel mam
antonio Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 używam i polecam YATO tylko trzymaj klucze w ciepłym gdy ich nie używasz bo bity rdzewieją
Nosfer Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 no wlasnie zbieram sie i zbiera do kupna jakeigos porzadnego zestawu narzedzi... myslalem o YATO szczerze mowiac zawsze mi czegos brakuje i burdel mam Kup sobie - zrób sobie dobrze.. Ceny nie są oszałamiające w koncu - 300-400zł i jesteś kozak na osiedlu
virus Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 no wlasnie zbieram sie i zbiera do kupna jakeigos porzadnego zestawu narzedzi... myslalem o YATO szczerze mowiac zawsze mi czegos brakuje i burdel mam Ja mam taki za nie całe 200zł i nic więcej nie potrzeba, jeszcze nic nie urwałem a nieraz ciągnęło się rurką
Rekomendowane odpowiedzi