Fr0styyy. Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Kurde jestem w kropce.Mam błąd w sterowniku świateł 01535 - Control Circuit for Right Headlight Range Adjusting Motor (V49) 30-00 -- Open or Short to Plus To jest lampa pasażera tak? Sprawdziłem 4 przewody i na żadnym nie ma zwarcia i na każdym dochodzi prąd ze sterownika do silniczka... Uszkodzony silniczek od poziomowania reflektorów? Zakładałeś samopoziom albo coś takiego?? No oczywiście. Wszystko działa poza tym, że 2 błędy w sterowniku są: headlights not adjusted i ten od silniczka. Silniczek może być padnięty z czego wynika drugi błąd, bo nie ustawie lamp skoro silniczek kaput
Wandej Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Silniczki masz jakie w lampie?? Xenon miał inne z 3 albo 4 przewodami. U mnie tak było że jak miałem zwykłą lampę przy instalacji pod xenon to był identyczny błąd
H4mm3R Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Kurde jestem w kropce.Mam błąd w sterowniku świateł 01535 - Control Circuit for Right Headlight Range Adjusting Motor (V49) 30-00 -- Open or Short to Plus To jest lampa pasażera tak? Sprawdziłem 4 przewody i na żadnym nie ma zwarcia i na każdym dochodzi prąd ze sterownika do silniczka... Uszkodzony silniczek od poziomowania reflektorów? Zakładałeś samopoziom albo coś takiego?? No oczywiście. Wszystko działa poza tym, że 2 błędy w sterowniku są: headlights not adjusted i ten od silniczka. Silniczek może być padnięty z czego wynika drugi błąd, bo nie ustawie lamp skoro silniczek kaput Jak masz błąd z silniczka to nie zrobisz adaptacji i nic nie będzie działać
Fr0styyy. Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Wiem, że w sterowniku nie może być błędów Pytanie tylko, czy to silniczek padnięty, bo w sumie nic innego bym nie obstawiał skoro sprawdzałem przewody od silniczka do sterownika i są ok. Ma ktoś numery tych silniczków? edit: chyba mam 3D0941295
domin79 Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Frosty zrób jak mówiles podmien silniczki i zobacz czy bład przeniesie sie na 2 lampe:wink: jak cos to mam silniczek do bixa:naughty:
amaradaar Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Nikt leda nie,chce??pewnie wysyłaj chętnie przygarnę Za pobraniem NO problemo :-) no jak każesz Panie to pobiore jakieś piwo nim odbiorę paczkę
siwy2326 Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Panowie może mi ktoś napisać co się dzieje z komisja w division'ie.Tyle już czekam i nic ?
tomcrack27 Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 dominik pewnie cos wie na ten temat:naughty:
Marcino87 Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 gajos coś nie działa można jeszcze gdzieś sprawdzić ceny
marcin9680 Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 gajos coś nie działa można jeszcze gdzieś sprawdzić ceny Mozesz tu sprobowac: Danelczyk - Części i akcesoria
Gość Edyta Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Panowie może mi ktoś napisać co się dzieje z komisja w division'ie.Tyle już czekam i nic na spokojnie nikt nie mówi, że od razu rozpatrują zgłoszenia na pewno się dowiesz w swoim czasie także bez stresu:grin:
tomcrack27 Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 swoje trzeba wyczekac:decayed:
MARCIN607 Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Siwy a które to Twoje auto?
tomcrack27 Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Siwy a które to Twoje auto? http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-73/b6-avf-silwer-siwy-282650/
MARCIN607 Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Siwy a które to Twoje auto? http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-73/b6-avf-silwer-siwy-282650/ Łooosz kuźwa ale pienkne auto. Na bank Cię,przyjmiemy:-)
MARCIN607 Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Ja was wszystiich przyjmę tylko nie,wiem jak komisja
tomasz_gti Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Panowie może mi ktoś napisać co się dzieje z komisja w division'ie.Tyle już czekam i nic ? ja też dałem zgłoszenie do szanownej komisji i czekam na odpowiedz
MARCIN607 Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 ja ja to co??? Tutaj wszystko od Ciebie zależy.sprzedaj mi zdeś z esy to wyśle esa do Dominika i Wrc że masz ładne:decayed: sukces gwarantowany.
Rekomendowane odpowiedzi