wrclaguna Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Tu masz katalog porownaj sobie http://www.ngk.de/pl/wyszukiwarka-produktow/produktfinder/PKW/GLUEHKERZEN/
Artur82 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 no to wychodzi na to ze faktycznie nie roznia sie kompletnie niczym
Wąski Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Potrzebuję znać kod lakieru B7 kolor czarna perła
Nosfer Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Potrzebuję znać kod lakieru B7 kolor czarna perła http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=165208.0 http://www.touchuppaintonline.com/Audi/A4 Pomoże :?:
Wąski Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Potrzebuję znać kod lakieru B7 kolor czarna perła http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=165208.0 http://www.touchuppaintonline.com/Audi/A4 Pomoże :?: TAK szukajka nawala
laki83 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 chłopaki co do świec...co myślicie o swiecach 4ro elektrodowych bosch super 4 fr78 do silnika 1.8t avj?bo jak pytałem w sklepie o 4 elektrod.to właśnie te mi polecono....a zapytałem po podobno te 4elektrodowe są niby naprawde dobre
Nosfer Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 chłopaki co do świec...co myślicie o swiecach 4ro elektrodowych bosch super 4 fr78 do silnika 1.8t avj?bo jak pytałem w sklepie o 4 elektrod.to właśnie te mi polecono....a zapytałem po podobno te 4elektrodowe są niby naprawde dobre Masz serię ? Kup NGK - katalogowe..
Wąski Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Przemek Ty masz swoją A4 w dziale Moje A4 BO :gwizdanie:
Wandej Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Rozważałem taki przeszczep, po tym jak Fly zrobił go u siebie.. Mam dwie opcje - Wersję Big turbo, albo Swap. Swap - przejedz sie moim autem, to poczujesz roznice pomiedzy 1.8T Big Turbo + osprzęt pompki, turbo, kolektor, pompa paliwa, fmic, tip, dv, d.pipe, wydech, program = ok. 11.000 - 12.000 .. Szkoda ze masz amerykanca bo juz bylbym zainteresowany Twoim 1.8T razem z osprzetem A co Ci robi amerykaniec ? :gwizdanie: pewnie rozni sie troche podzespolow od eu Chociazby sama skrzynia nie inna??
Nosfer Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Rozważałem taki przeszczep, po tym jak Fly zrobił go u siebie.. Mam dwie opcje - Wersję Big turbo, albo Swap. Swap - przejedz sie moim autem, to poczujesz roznice pomiedzy 1.8T Big Turbo + osprzęt pompki, turbo, kolektor, pompa paliwa, fmic, tip, dv, d.pipe, wydech, program = ok. 11.000 - 12.000 .. Szkoda ze masz amerykanca bo juz bylbym zainteresowany Twoim 1.8T razem z osprzetem A co Ci robi amerykaniec ? :gwizdanie: pewnie rozni sie troche podzespolow od eu Chociazby sama skrzynia nie inna?? E. To samo chyba [br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 15:52_________________________________________________ Przemek Ty masz swoją A4 w dziale Moje A4 BO :gwizdanie: A Ja wiem.. Może na wiosnę
Wandej Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Rozważałem taki przeszczep, po tym jak Fly zrobił go u siebie.. Mam dwie opcje - Wersję Big turbo, albo Swap. Swap - przejedz sie moim autem, to poczujesz roznice pomiedzy 1.8T Big Turbo + osprzęt pompki, turbo, kolektor, pompa paliwa, fmic, tip, dv, d.pipe, wydech, program = ok. 11.000 - 12.000 .. Szkoda ze masz amerykanca bo juz bylbym zainteresowany Twoim 1.8T razem z osprzetem A co Ci robi amerykaniec ? :gwizdanie: pewnie rozni sie troche podzespolow od eu Chociazby sama skrzynia nie inna?? E. To samo chyba [br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 15:52_________________________________________________ Przemek Ty masz swoją A4 w dziale Moje A4 BO :gwizdanie: A Ja wiem.. Może na wiosnę wiesz stwierdzenia takie mozemy sobie rzucac A jak jest faktycznie to by przy swapie wyszlo
MARCIN607 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Nosb w pare dni by Ci ogarnął. [br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 16:07_________________________________________________ Szpieg szoguna! proszę bez wyzwisk
Nosfer Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Wandej Aleś zacytował Ale czym ma sie roznic? Z reszta nie wazne jest to samo
Wandej Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Wandej Aleś zacytował Ale czym ma sie roznic? Z reszta nie wazne jest to samo Nie wczuwam sie w wycinanki Nosb dotarly tlumiczki Dzieki wielkie... Tylko mogles ich nie wkladac w karton po lali z sekshopu
MAGIC87 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 widziałem je na zywo tez chciał mi wepchnac... NOSB jak z tymi dekorami;p wyslałem Ci dane do przelewu 80 zł + 20 wysyłka
Wandej Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 widziałem je na zywo tez chciał mi wepchnac... NOSB jak z tymi dekorami;p wyslałem Ci dane do przelewu 80 zł + 20 wysyłka A nie chcesz samego prawego?? Bo moj bedzie mi nie potrzebny... Chyba od B7 jest za 99zl oddam
Rekomendowane odpowiedzi