Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mysle ze w tej kwocie nic lepszego nie znajdziesz , chyba ze bedziesz szukal b5:wink:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Mysle ze w tej kwocie nic lepszego nie znajdziesz , chyba ze bedziesz szukal b5:wink:
Znajdzie.....następnego parcha:grin::grin::grin:

---------- Post dopisany at 12:58 ---------- Poprzedni post napisany at 12:55 ----------

Józek jak tam ogarniasz temata na jutro:naughty:

Opublikowano

jo ogarniam, myślę o 16 na skwerze tam na końcu ? Chyba że masz jakaś lepsza miejscowe ? :decayed:

Opublikowano
:whistling: to bym brał tą co podałeś w linku wcześniej, bo za tą kasę to szalu nie kupisz :whistling:[/quote

Dozbieraj na 23 i bierz moja bez kola radia i listw ale troche trza poprawic :bag:

Opublikowano
jo ogarniam, myślę o 16 na skwerze tam na końcu ? Chyba że masz jakaś lepsza miejscowe ? :decayed:
Chyba na skwerku jest ok może trochę piździć ale damy rade no i ludzi nagaduj bo jak mamy być sami to nie przyjeżdżam to wpadaj wtedy do Władysławowa:decayed:
Opublikowano
:whistling: to bym brał tą co podałeś w linku wcześniej, bo za tą kasę to szalu nie kupisz :whistling:[/quote

Dozbieraj na 23 i bierz moja bez kola radia i listw ale troche trza poprawic :bag:

szukam tdeika

Opublikowano

szukam tdeika

Spoko zaraz się wyreza z niego tedeja:decayed:
Opublikowano
Chyba na skwerku jest ok może trochę piździć ale damy rade no i ludzi nagaduj bo jak mamy być sami to nie przyjeżdżam to wpadaj wtedy do Władysławowa:decayed:

Bosster będzie :decayed: napisze jeszcze w pomorskim może ktoś ruszy d*pę :decayed:

Opublikowano

:siema:

takiej pogody jak dzis dlugo juz chyba miec nie bede wiec trzeba sie wybrac na myjke:decayed:

Opublikowano

u siebie we wsi uchodzi nawet za ładną ale w Łodzi jest przeciętną panną :grin::decayed:

Kłysek znasz firme konektor z Łodzi zajmującą się CB radiami??

=9

3 min spacerem od mojego domku ale otworzyla sie jakos nie dawno :whistling:

Opublikowano

czyli nic konkretnego nie mozesz powiedziec?? bo chce u nich kupić przerobione radio na allegro.

a Ty jakie bys polecił ?bo TY latasz duzym to moze coś wiecej wiesz

Opublikowano
Jak przerobione radio?:whistling:

normalnie, podkręcone, coś tam wymienione :wink: