Wojtek_A4 Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 dobre... Audi R8 vs Kawasaki Ninja ZX10R vs Suzuki GSXR1000 On Real Road Race!
Patryś Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Czyli że co. Jak to rozwiązać? Tył to do środka wkładamy imbus 10 długi, klucz 10 co by pasowało do imbusa i kontrujemy przy kręceniu i idzie raz dwa. Może niezrozumiale tłumaczę ale jak będę kręcił znowu to nakręcę filmik ---------- Post dopisany at 22:00 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ---------- Widziałem panie Wojtku już trochę temu nawet wrzucałem tu. Dobre dobre ładnie idą chłopaki.
fantowski Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Czyli że co. Jak to rozwiązać? Tył to do środka wkładamy imbus 10 długi, klucz 10 co by pasowało do imbusa i kontrujemy przy kręceniu i idzie raz dwa. Może niezrozumiale tłumaczę ale jak będę kręcił znowu to nakręcę filmik ---------- Post dopisany at 22:00 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ---------- Widziałem panie Wojtku już trochę temu nawet wrzucałem tu. Dobre dobre ładnie idą chłopaki. no ten sposób to ja znam myslalem ze cos innego wymodziles
Patryś Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 He no narazie dla mnie najszybszy sposób. A jak z tym przodem teraz mam zrobić? Bo zaraz sprzedam gwint
Wandej Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Czyli że co. Jak to rozwiązać? Tył to do środka wkładamy imbus 10 długi, klucz 10 co by pasowało do imbusa i kontrujemy przy kręceniu i idzie raz dwa. Może niezrozumiale tłumaczę ale jak będę kręcił znowu to nakręcę filmik ---------- Post dopisany at 22:00 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ---------- Widziałem panie Wojtku już trochę temu nawet wrzucałem tu. Dobre dobre ładnie idą chłopaki. No jak niezrozumiałe?? Podkładka z gwintem ma dziurkę na imbus od środka i tam go wkładasz i kręcisz w przeciwną stronę tak?? Ten film chyba od makaronów co?? dobra droga:slina:
jerzu Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Czyli że co. Jak to rozwiązać? Tył to do środka wkładamy imbus 10 długi, klucz 10 co by pasowało do imbusa i kontrujemy przy kręceniu i idzie raz dwa. Może niezrozumiale tłumaczę ale jak będę kręcił znowu to nakręcę filmik ---------- Post dopisany at 22:00 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ---------- Widziałem panie Wojtku już trochę temu nawet wrzucałem tu. Dobre dobre ładnie idą chłopaki. czyli jak to?
fantowski Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 He no narazie dla mnie najszybszy sposób. A jak z tym przodem teraz mam zrobić? Bo zaraz sprzedam gwint już mi dzisiaj jeden powiedział, że gwint sprzedaje zostaw przód na zime tak jak jest
Patryś Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Dokładnie tak wandej. Kluczem do gwintu w jedną a imbusem w drugą i leci raz dwa. ---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:16 ---------- Tak tylko do garażu ujowo mi się wjeżdża i trę. Myślałem że to jakieś śruby od podpory wydechu ale t są chyba od podpory skrzyni. Ma ktoś zdjęcie podłogi w tym miejscu?
Wandej Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Dokładnie tak wandej. Kluczem do gwintu w jedną a imbusem w drugą i leci raz dwa.---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:16 ---------- Tak tylko do garażu ujowo mi się wjeżdża i trę. Myślałem że to jakieś śruby od podpory wydechu ale t są chyba od podpory skrzyni. Ma ktoś zdjęcie podłogi w tym miejscu? Pierwsze co trze to dokładka potem sanki i dalej najniżej trą plastikowe osłony podwozia:decayed: Ja już 2 osłony silnika + skrzyni urwałem i olałem zakładanie tego:facepalm:
Patryś Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Ale ja mam podziemny garaż i trę środkiem śrubami tylko.
fantowski Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Ale ja mam podziemny garaż i trę środkiem śrubami tylko. no to tutaj jedyna opcja albo jesli w miare szeroko to po skosie albo tak podnieść auto do gory:wink:
Patryś Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Poczekajcie az się załaduje link. ten wjazd w dół to do mojego garażu. http://goo.gl/maps/iqTk9
barrowiec1 Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 panowie... et21 na 18' przy 7,5 cala wejdzie do naszej b6?
Patryś Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 tylko do góry opcja. narazie auto stoi na podwórku bo szkoda mi tam trabanić się ale zima idzie.
Wandej Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 panowie... et21 na 18' przy 7,5 cala wejdzie do naszej b6? Ciężko:kwasny:
fantowski Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Poczekajcie az się załaduje link. ten wjazd w dół to do mojego garażu. http://goo.gl/maps/iqTk9 masakra.. ja swoim to bym się nawet nie przystawial do zjazdu w dół..
Bieniek Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Mi Nosbowy tak gwint ustawił,ze musiałem zdjac oslony silnika,zeby w ogole wyjechać z garazu:banan::banan: ale juz jest ok:wink:
barrowiec1 Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 panowie... et21 na 18' przy 7,5 cala wejdzie do naszej b6? Ciężko:kwasny: tzn??
Patryś Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Masakra. Wjechać wjadę ale trę troche tymi śrubami i chciałem podnieść ale przodu nie dałem rady już i jest jak jest. Kumpel A6 na ori zawiasie na cm wjeżdżał. same małe pyrtki praktycznie stoją w tym garażu i nasze 2 auto z domu land rover he
Wandej Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Będzie chyba wystawać. chociaż dosyć wąska felga jest. Nie wiem czy dobrze liczę ale.. Mając odsadzenie 35 przy feldze 9` wychodzi na to że Twoja felga odstaje 1,5cm bardziej. Odejmując od tego 1,5 cala szerokości na obie strony wyjdzie na to że felga z parametrami et21 7,5 będzie tak samo wystawać względem piasty jak et35 i 9` szerokości:whistling: Ale nie wiem czy tak to się liczy:co:
Rekomendowane odpowiedzi