marcin9680 Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 Pany co moze byc powodem , ze jedno z lusterek bocznych przestalo grzac ? Drugie lusterko grzeje normalnie , tylna szyba rowniez , elektryczna regulacja lusterek dziala w obu lusterkach.po wyjeciu szkla sprawdzilem przewody probnikiem do pradu i na zadnym z nich nie ma napiecia Ktos sie orientuje co to moze byc ? prosze o pomoc. moze mata poszla Jo ok zgodzil bym sie z Toba kolego ale dlaczego na zadnym z dwoch kabelkow podlanczanych do maty grzewczej w szkle nie ma napiecia ?
Fr0styyy. Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 Może wiązka w drzwiach się przetarła? Btw. jest Sharan 1.9TDI w automacie, nie chce kompletnie palić. Trzeba kręcić 30 sekund bez przerwy, odpali na 7-8 sekund i gaśnie. Potem znowu 30 sekund kręcenia i to samo. Przebieg niby realny 190kkm. Mnie to jakoś wygląda jakby paliwo nie dochodziło, hmm?
Marcino87 Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 Pany co moze byc powodem , ze jedno z lusterek bocznych przestalo grzac ? Drugie lusterko grzeje normalnie , tylna szyba rowniez , elektryczna regulacja lusterek dziala w obu lusterkach.po wyjeciu szkla sprawdzilem przewody probnikiem do pradu i na zadnym z nich nie ma napiecia Ktos sie orientuje co to moze byc ? prosze o pomoc. moze mata poszla Jo ok zgodzil bym sie z Toba kolego ale dlaczego na zadnym z dwoch kabelkow podlanczanych do maty grzewczej w szkle nie ma napiecia ? Bo jest obwod otwarty. Jak sie zamknie obwod szklem to wtedy podaje prad. Sprawdz obwod szkla lusterka tej maty Sent from my телефон ---------- Post dopisany at 16:45 ---------- Poprzedni post napisany at 16:44 ---------- Może wiązka w drzwiach się przetarła? Btw. jest Sharan 1.9TDI w automacie, nie chce kompletnie palić. Trzeba kręcić 30 sekund bez przerwy, odpali na 7-8 sekund i gaśnie. Potem znowu 30 sekund kręcenia i to samo. Przebieg niby realny 190kkm. Mnie to jakoś wygląda jakby paliwo nie dochodziło, hmm? A zapowietrza sie. Jak odpali chodzi rowno czy go telepie jak by byl zapowietrzony Jak z foltrem paliwa pod caga podpinany ? Sent from my телефон
marcin9680 Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 Pany co moze byc powodem , ze jedno z lusterek bocznych przestalo grzac ? Drugie lusterko grzeje normalnie , tylna szyba rowniez , elektryczna regulacja lusterek dziala w obu lusterkach.po wyjeciu szkla sprawdzilem przewody probnikiem do pradu i na zadnym z nich nie ma napiecia Ktos sie orientuje co to moze byc ? prosze o pomoc. moze mata poszla Jo ok zgodzil bym sie z Toba kolego ale dlaczego na zadnym z dwoch kabelkow podlanczanych do maty grzewczej w szkle nie ma napiecia ? Bo jest obwod otwarty. Jak sie zamknie obwod szklem to wtedy podaje prad. Sprawdz obwod szkla lusterka tej maty Sent from my телефон ok kumam kolego co piszesz a jak sprawdzic ten obwod maty grzewczej ?
Marcino87 Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 Pany co moze byc powodem , ze jedno z lusterek bocznych przestalo grzac ? Drugie lusterko grzeje normalnie , tylna szyba rowniez , elektryczna regulacja lusterek dziala w obu lusterkach.po wyjeciu szkla sprawdzilem przewody probnikiem do pradu i na zadnym z nich nie ma napiecia Ktos sie orientuje co to moze byc ? prosze o pomoc. moze mata poszla Jo ok zgodzil bym sie z Toba kolego ale dlaczego na zadnym z dwoch kabelkow podlanczanych do maty grzewczej w szkle nie ma napiecia ? Bo jest obwod otwarty. Jak sie zamknie obwod szklem to wtedy podaje prad. Sprawdz obwod szkla lusterka tej maty Sent from my телефон ok kumam kolego co piszesz a jak sprawdzic ten obwod maty grzewczej ? Miernikiem. Sent from my телефон
marcin9680 Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 Pany co moze byc powodem , ze jedno z lusterek bocznych przestalo grzac ? Drugie lusterko grzeje normalnie , tylna szyba rowniez , elektryczna regulacja lusterek dziala w obu lusterkach.po wyjeciu szkla sprawdzilem przewody probnikiem do pradu i na zadnym z nich nie ma napiecia Ktos sie orientuje co to moze byc ? prosze o pomoc. moze mata poszla Jo ok zgodzil bym sie z Toba kolego ale dlaczego na zadnym z dwoch kabelkow podlanczanych do maty grzewczej w szkle nie ma napiecia ? Bo jest obwod otwarty. Jak sie zamknie obwod szklem to wtedy podaje prad. Sprawdz obwod szkla lusterka tej maty Sent from my телефон ok kumam kolego co piszesz a jak sprawdzic ten obwod maty grzewczej ? Miernikiem. Sent from my телефон ok bede cos dzialal , biegly w operowaniu miernikiem nie jestem ale zobacze moze sie uda sprawdzic
Fr0styyy. Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 ]Może wiązka w drzwiach się przetarła? Btw. jest Sharan 1.9TDI w automacie, nie chce kompletnie palić. Trzeba kręcić 30 sekund bez przerwy, odpali na 7-8 sekund i gaśnie. Potem znowu 30 sekund kręcenia i to samo. Przebieg niby realny 190kkm. Mnie to jakoś wygląda jakby paliwo nie dochodziło, hmm? A zapowietrza sie. Jak odpali chodzi rowno czy go telepie jak by byl zapowietrzony Jak z foltrem paliwa pod caga podpinany ? Sent from my телефон VAGa nie podpinałem, bo nie mam jak (brak baterii w lapku), zresztą nie wiem, czy bym się połączył swoim kablem Tak w ciemno to tylko filtr paliwa wymienić można na szybko no nie? Może coś z kątem wtrysku? On tak od dawna miał, ale dzisiaj rano już kompletnie padł. Rano odpalił, pochodził z 10 minut i zdechł. Jak odpala to nie zauważyłem żeby kopcił.
Marcino87 Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 ]Może wiązka w drzwiach się przetarła? Btw. jest Sharan 1.9TDI w automacie, nie chce kompletnie palić. Trzeba kręcić 30 sekund bez przerwy, odpali na 7-8 sekund i gaśnie. Potem znowu 30 sekund kręcenia i to samo. Przebieg niby realny 190kkm. Mnie to jakoś wygląda jakby paliwo nie dochodziło, hmm? A zapowietrza sie. Jak odpali chodzi rowno czy go telepie jak by byl zapowietrzony Jak z foltrem paliwa pod caga podpinany ? Sent from my телефон VAGa nie podpinałem, bo nie mam jak (brak baterii w lapku), zresztą nie wiem, czy bym się połączył swoim kablem Tak w ciemno to tylko filtr paliwa wymienić można na szybko no nie? Może coś z kątem wtrysku? On tak od dawna miał, ale dzisiaj rano już kompletnie padł. Rano odpalił, pochodził z 10 minut i zdechł. Jak odpala to nie zauważyłem żeby kopcił. No trzeba podlaczyc bez tego nie ma co zgadywac. Sent from my телефон
marcin9680 Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 ]Może wiązka w drzwiach się przetarła? Btw. jest Sharan 1.9TDI w automacie, nie chce kompletnie palić. Trzeba kręcić 30 sekund bez przerwy, odpali na 7-8 sekund i gaśnie. Potem znowu 30 sekund kręcenia i to samo. Przebieg niby realny 190kkm. Mnie to jakoś wygląda jakby paliwo nie dochodziło, hmm? A zapowietrza sie. Jak odpali chodzi rowno czy go telepie jak by byl zapowietrzony Jak z foltrem paliwa pod caga podpinany ? Sent from my телефон VAGa nie podpinałem, bo nie mam jak (brak baterii w lapku), zresztą nie wiem, czy bym się połączył swoim kablem Tak w ciemno to tylko filtr paliwa wymienić można na szybko no nie? Może coś z kątem wtrysku? On tak od dawna miał, ale dzisiaj rano już kompletnie padł. Rano odpalił, pochodził z 10 minut i zdechł. Jak odpala to nie zauważyłem żeby kopcił. Ja podobne cyrki mialem z odpalaniem jak mi kompletnie padl pompowtrysk czyli tez dlugo trzeba bylo krecic az zaskoczyl i czasami silnik pochodzil pare minut i gasl. A moze to pompa vacum
MARCIN607 Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 Do b6 żeby obsłużyć mf z b7 trza juz vcds-a?
Fr0styyy. Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 Do b6 żeby obsłużyć mf z b7 trza juz vcds-a? Ja to VAGiem 312 robiłem
MARCIN607 Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 Do b6 żeby obsłużyć mf z b7 trza juz vcds-a? Ja to VAGiem 312 robiłem I wszystko ładnie pięknie?? Daj namiar na taki kabelek
Fr0styyy. Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 Ja mam takiego kapcia Viaken.pl: Viaken - elektronika dla motoryzacji
Wandej Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 Do b6 żeby obsłużyć mf z b7 trza juz vcds-a? Znaczy chcesz ja zakodowac? Do Stony nie możesz jechac?whistling: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
deal Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 Do b6 żeby obsłużyć mf z b7 trza juz vcds-a? Ja to VAGiem 312 robiłem I wszystko ładnie pięknie?? Daj namiar na taki kabelek mam taki kabelek do sprzedania
deal Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 [Wg mnie to żaden sline i zaniedbany w środku na więcej niż 250tkm. Jak chcesz mieć sline to trzeba prosić o zdj nalepki w bagażniku czyż nie? Przecież widać na fotkach, że S-line wewn jest s-line wewnetrzny takiego szukam poprosilem o zdjecie wlepny
MARCIN607 Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 Do b6 żeby obsłużyć mf z b7 trza juz vcds-a? Znaczy chcesz ja zakodowac? Do Stony nie możesz jechac?whistling: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Trza się coś tsm nauczyć dłubać.
wladi Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 [Wg mnie to żaden sline i zaniedbany w środku na więcej niż 250tkm. Jak chcesz mieć sline to trzeba prosić o zdj nalepki w bagażniku czyż nie? Przecież widać na fotkach, że S-line wewn jest s-line wewnetrzny takiego szukam poprosilem o zdjecie wlepny Poka:naughty:
deal Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 [Wg mnie to żaden sline i zaniedbany w środku na więcej niż 250tkm. Jak chcesz mieć sline to trzeba prosić o zdj nalepki w bagażniku czyż nie? Przecież widać na fotkach, że S-line wewn jest s-line wewnetrzny takiego szukam poprosilem o zdjecie wlepny Poka:naughty: czekam na odp ---------- Post dopisany at 17:38 ---------- Poprzedni post napisany at 17:38 ---------- mmmmm takie wyposazenie by mi pasowalo klubowy??? Audi A4 26500.00 PLN. Łódź - otoMoto.pl
Rekomendowane odpowiedzi