Wandej Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 trzymajcie ciuchy jade na sprawe:naughty: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
turzol Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Pany jak wytargać czujnik PDC ze zderzaka żeby nic nie połamać? Mam go przed sobą i widzę w mocowaniu zdesia 2 zaczepy , które odgiąłem. Ciągnę za dziada i nie chce wyjść
Wandej Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Pany jak wytargać czujnik PDC ze zderzaka żeby nic nie połamać? Mam go przed sobą i widzę w mocowaniu zdesia 2 zaczepy , które odgiąłem. Ciągnę za dziada i nie chce wyjść Pchnij z przodu. Mi kiedyś starsza wcisnela czujnik z tyłu myśląc że otwiera sie nim klapę:facepalm:musiałem zwalac zderzak:facepalm: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
marcin_o23 Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 podważasz te 2 zaczepy i ciągniesz
Marcino87 Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Siemka. A ja powyginalem te zaczepy one sa ekastyczne wroca do wczesniejszej formy. I wypychalem nie ciagnelem bo mozna go urwac Sent from my телефон
turzol Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 podważasz te 2 zaczepy i ciągniesz Ok, wyszedł To jeszcze przy okazji . Dolna część dyfuzora w zderzaku S4 jest w takim szarym macie. Ma to jakiś kod lakieru ? Bo lakiernik chce mi to zamalować na kolor reszty, a wg mnie straci swój cały urok ten zderzak
Marcino87 Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Kodu nie mam ale mi jak malowali w aso to dokladbie tak samo pomalowali. Jak bedzie chcial dobierze lakiernik Sent from my телефон
turzol Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Kodu nie mam ale mi jak malowali w aso to dokladbie tak samo pomalowali. Jak bedzie chcial dobierze lakiernik Sent from my телефон Mój lakiernik maluje dla ASO VW i yebany krzynął dzisiaj 1300pln bo niby 2 kolory zderzaka + malowanie czujników .
JawoR36 Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Kodu nie mam ale mi jak malowali w aso to dokladbie tak samo pomalowali. Jak bedzie chcial dobierze lakiernik Sent from my телефон Mój lakiernik maluje dla ASO VW i yebany krzynął dzisiaj 1300pln bo niby 2 kolory zderzaka + malowanie czujników . Łooo Cię
jozek726 Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Kodu nie mam ale mi jak malowali w aso to dokladbie tak samo pomalowali. Jak bedzie chcial dobierze lakiernik Sent from my телефон Mój lakiernik maluje dla ASO VW i yebany krzynął dzisiaj 1300pln bo niby 2 kolory zderzaka + malowanie czujników . za co za zderzak ?
turzol Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 W doopce mu się już poprzewracało totalnie. Za przód S4 tyle samo chce. razem ok 3tysia za malowanie dwóch zderzaków i czujników parkowania. Zawsze mnie kasował max 400pln za element, teraz bajduka coś o drogich lakierach ekologicznych
jozek726 Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 chyba go bóg opuścił z tą ceną
Marcino87 Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Kodu nie mam ale mi jak malowali w aso to dokladbie tak samo pomalowali. Jak bedzie chcial dobierze lakiernik Sent from my телефон Mój lakiernik maluje dla ASO VW i yebany krzynął dzisiaj 1300pln bo niby 2 kolory zderzaka + malowanie czujników . Przyslij mi go za 350 Ci pomaluje i na wysylki zostanie tez w ASO Sent from my телефон
deal Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 siema pytanko jak wlaczyc kontrolke pasow ??
andr3i Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 siema pytanko jak wlaczyc kontrolke pasow ?? musisz miec czarna kostke pod fotelem jesli ja masz to vagiem reszte kodujesz ---------- Post dopisany at 13:23 ---------- Poprzedni post napisany at 13:22 ---------- panowie numer czujnikow 4B0919275A to bedzie do b6 ori ?
MARCIN607 Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Kodu nie mam ale mi jak malowali w aso to dokladbie tak samo pomalowali. Jak bedzie chcial dobierze lakiernik Sent from my телефон Mój lakiernik maluje dla ASO VW i yebany krzynął dzisiaj 1300pln bo niby 2 kolory zderzaka + malowanie czujników . Przyslij mi go za 350 Ci pomaluje i na wysylki zostanie tez w ASO Sent from my телефон to jadę do Ciebię z całym autem:-)
Gość Edyta Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 co ty takie czarne szyby masz:whistling: przód też ściemniłeś?
Rekomendowane odpowiedzi