tomcrack27 Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 niech mi ktos powie ze podlaczenie xenonow jest proste to padne:facepalm:normalnie masakra Samopoziom, czy po prostu przełożenie lamp? Ja swojego jeszcze nie ogarnąłem a zostało mi najłatwiejsze a zarazem najtrudniejsze, czyli przymocować czujniki przymocowac czujniki hehe toz to jest banal w porownaniu do reszty:decayed:
Fr0styyy. Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 niech mi ktos powie ze podlaczenie xenonow jest proste to padne:facepalm:normalnie masakra Samopoziom, czy po prostu przełożenie lamp? Ja swojego jeszcze nie ogarnąłem a zostało mi najłatwiejsze a zarazem najtrudniejsze, czyli przymocować czujniki przymocowac czujniki hehe toz to jest banal w porownaniu do reszty:decayed: No właśnie u mnie najtrudniejsze Tylne mocowanie sam sobie muszę dorobić, poza tym robiąc to na kanale to katorga A przednie dospawać chyba będę musiał....
marcin9680 Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 In da workshop Rezanko na dzis dla mnie http://s28.postimg.org/q4gmg2ukp/image.jpg http://s29.postimg.org/a7p75cl77/image.jpg Jest Hilti to będzie grubo Siemka , a HILTI to jakis chinczyk czy cos porzadnego ? pytam bo to Moj pierwszy dzien w nowej pracy i doslownie w ciagu dwoch dni zarznolem w firmie dwie szlifierki kontowe HILTI i powiedzieli mi , ze zwierzak jakis kur....a ze mnie jest i ze juz mi zadnego narzedzia do pracy nie udostepnia
jaccov6 Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 andrzejki z butlą łychy i psami na tv polonia:decayed:
turzol Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 In da workshop Rezanko na dzis dla mnie http://s28.postimg.org/q4gmg2ukp/image.jpg http://s29.postimg.org/a7p75cl77/image.jpg Jest Hilti to będzie grubo Siemka , a HILTI to jakis chinczyk czy cos porzadnego ? pytam bo to Moj pierwszy dzien w nowej pracy i doslownie w ciagu dwoch dni zarznolem w firmie dwie szlifierki kontowe HILTI i powiedzieli mi , ze zwierzak jakis kur....a ze mnie jest i ze juz mi zadnego narzedzia do pracy nie udostepnia kątowe jak już Hilti to firma europejska, produkowana też w Chinach jak wszystko Górna półka, prawie sam TOP. Na budowach na których pracowałem używany był tylko sprzęt tej firmy.
marcin9680 Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 In da workshop Rezanko na dzis dla mnie http://s28.postimg.org/q4gmg2ukp/image.jpg http://s29.postimg.org/a7p75cl77/image.jpg Jest Hilti to będzie grubo Siemka , a HILTI to jakis chinczyk czy cos porzadnego ? pytam bo to Moj pierwszy dzien w nowej pracy i doslownie w ciagu dwoch dni zarznolem w firmie dwie szlifierki kontowe HILTI i powiedzieli mi , ze zwierzak jakis kur....a ze mnie jest i ze juz mi zadnego narzedzia do pracy nie udostepnia kątowe jak już Hilti to firma europejska, produkowana też w Chinach jak wszystko Górna półka, prawie sam TOP. Na budowach na których pracowałem używany był tylko sprzęt tej firmy. Dzieki i sorki za blad ale juz czlowiek polszczyzny zapomina zwlaszcza ortografii
Patryś Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 andrzejki z butlą łychy i psami na tv polonia:decayed: A ja powoli kończę Andrzejki najpierw wóda a teraz szkocka. Znowu pół niedzieli przespane ---------- Post dopisany at 23:02 ---------- Poprzedni post napisany at 23:01 ---------- Marcin to ile to poza granicami?
jaccov6 Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Marcin to ile to poza granicami? pewnie z 3lata:decayed:
marcin9680 Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Marcin to ile to poza granicami? pewnie z 3lata:decayed: W Czerwcu minelo 9 lat
miszka Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 mi już leci 7 roczek w tym 5 lat w jednej fabryce , w tym 3 lata na jednym stanowisku
marcin9680 Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 mi już leci 7 roczek w tym 5 lat w jednej fabryce , w tym 3 lata na jednym stanowisku no to tez nie zle , czas zapier.... nawet nie wiem kiedy to zlecialo. Ja w ostatniej pracy bylem 7 lat i tyle samo na jednym i tym samym stanowisku
Patryś Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 No to grubo. Ja wcześniej tylko na wakacje do NL potem rok w jednej firmie, tej samej co na wakacje jeździłem, prawie rok przerwy w tym pół roku pracy w PL za 1800 a 220h w mies i teraz rok znowu w NL ale pnę się w górę i to mi się podoba. Z początku miotła i ogień a teraz komputer telefon i pasuje
marcin9680 Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 No to grubo. Ja wcześniej tylko na wakacje do NL potem rok w jednej firmie, tej samej co na wakacje jeździłem, prawie rok przerwy w tym pół roku pracy w PL za 1800 a 220h w mies i teraz rok znowu w NL ale pnę się w górę i to mi się podoba. Z początku miotła i ogień a teraz komputer telefon i pasuje Praca w Polsce nic nie mow , jeszcze przed wyjazdem w 2001r. pracowalem na stacji paliw PKN Orlen i miesiecznie robilem miedzy 300 a 340h za 800zl + 100zl od szefa stacji abym nie odszedl z pracy i tak rok czasu a pozniej jako kierowca / dostawca czyli pierwsza praca od 00:00 do 13tej popoludniu za 550zl tygodniowo i wszystkie koszta utrzymania auta na Moj rachunek a dwie godziny pozniej kolejna praca do 21:00 wieczorem za 50gr za kilometr. Nigdy wiecej
Fr0styyy. Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Łoo kurde to nic ciekawe, ja nie chwaląc się dostawałem ponad 2,2k sprzątając samochody w komisie (pierwsza praca), ale już minęło i bezrobotny jestem Chyba gdzieś do warsztatu pójdę na mechanika albo elektromechanika, przynajmniej czegoś pożytecznego się nauczę i może jakieś zaplecze mechaniczne/elektryczne będę miał
miszka Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Ja tak źle nie miałem , bo miałem 1600 + 600 do ręki , praca przy chodowli ryb , poń-piąt od 7-15 , no ale zachciało sie zachodu , przyjechałem i zostałem Tapnięte z audiczki
marcin9680 Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Jakis czas temu myslalem o poworcie do kraju , ziemie tam mam i czeka az sie dorobie zeby siebie kiedys dom postawic to sobie pomyslalem , ze poszukam pracy i zajrzalem na oferty pracy w "zatrudniaku" i najlepsza placa to bylo 2100zl brutto , czyli jak zyc sie pytam ? samo wynajecie dwu pokojowego mieszkania w 10-cio pietrowym molochu w Gorzowie Wlkp to koszt okolo 1200zl - 1300 + oplaty a gdzie reszta , inne rachunki , wyzywienie , ubranie , szkola itp. rzeczy , kuzwa nic tylko krasc bo inaczej to sie chyba tam nie da przetrwac.
miszka Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Jakis czas temu myslalem o poworcie do kraju , ziemie tam mam i czeka az sie dorobie zeby siebie kiedys dom postawic to sobie pomyslalem , ze poszukam pracy i zajrzalem na oferty pracy w "zatrudniaku" i najlepsza placa to bylo 2100zl brutto , czyli jak zyc sie pytam ? samo wynajecie dwu pokojowego mieszkania w 10-cio pietrowym molochu w Gorzowie Wlkp to koszt okolo 1200zl - 1300 + oplaty a gdzie reszta , inne rachunki , wyzywienie , ubranie , szkola itp. rzeczy , kuzwa nic tylko krasc bo inaczej to sie chyba tam nie da przetrwac. znam ludzi którzy za pół tej kasy umieją sobie poradzić ale wiadomo jakie to życie
wladi Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 A Was co na zwierzenia wzięło:grin: albo pić albo do spania:decayed:
marcin9680 Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 A Was co na zwierzenia wzięło:grin: albo pić albo do spania:decayed: Najpierw trzeba miec zeby pic kuzwa ja juz nie pamietam kiedy ostatni raz pilem poza woda oczywiscie
wladi Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 To chyba masz jakiś nocny sklep:naughty: a jak nie to czekaj zaraz będę
Rekomendowane odpowiedzi