David Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 ma moze ktos z was dostep do PD? szukam albo AL albo BQ... tylko w dobrym stanie bo szrotu nie potrzeba ja kupilem rok temu pompki od adamoo BQ w b.dobrej cenie nowe
adamooo Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 ale już nie mam [br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 00:12_________________________________________________a cena była mega za***ista jak za nówki sztuki z oringami..
virus Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 ale już nie mam [br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 00:12_________________________________________________a cena była mega za***ista jak za nówki sztuki z oringami.. Cena była ale wtedy co ja chciałem szfaby przyje..li w chu.a (wakacji im się zachciało ) i musiałem szukać źródła gdzie indziej
MAGIC87 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 ja kupilem rok temu pompki od adamoo BQ w b.dobrej cenie nowe good wiem Bo IGo98 kupił. jakby miał w tej cenie to dzisiaj juz by poszedł przelew
Stolkien Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 A w AWX mogą być różne rodzaje pompek? bo mam takiego AWXa w garażu i trochę go trzęsie na wolnych. Wszyscy mówią, że pompka któraś leje za bardzo.
David Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 moga byc rozne rodzaje pompek, wedlug etki mialem miec ba a w silniku siedzialy ar,gdzies na forum czytalem ze czasem sie trafialy al w awx :gwizdanie:
wrclaguna Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 A w AWX mogą być różne rodzaje pompek? bo mam takiego AWXa w garażu i trochę go trzęsie na wolnych. Wszyscy mówią, że pompka któraś leje za bardzo. podepnij VAGA to sprawdzisz ktora pompka kuleje
Stolkien Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 No już sprawdzałem. spora korekta jest na 3 .Wyciągnę to się dowiem jakie siedzą . Ale szkoda że to nie jest jasna sprawa jakie są w środku bo już bym sobie kupił.
wrclaguna Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 No już sprawdzałem. spora korekta jest na 3 .Wyciągnę to się dowiem jakie siedzą . Ale szkoda że to nie jest jasna sprawa jakie są w środku bo już bym sobie kupił. sprawdzenie pompki to nic az takiego trudnego odrecisz jedna spradzisz numery i wszystko bedzie wiadomo jakie siedza Procedura odrecania jest chyba na forum W AWX to raczej rzadko sa pompki AL predzej w AVF moge byc
dajmler4 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=196593.new#new moze ktos pomorze
Stolkien Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 co to za gość tak spamem sadzi... Dmlody87
Wandej Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Kurde bylem wczoraj w Plocku i ile tam jezdzi B6
dajmler4 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 w plocku jest bardzo duzo b6 a w moim graficie chyba z 5 jest niestety w plocku to albo ludzie którzy sa w takim wieku ze sie nie bawia w forum, a jesli juz sa w miare modzi to niestety metalnosc im nie pozwala;/ ogólnie plock pod wzgledem zorganizowania czegos w strone motoryzacji to jeden wielki kibel;/
Wandej Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 w plocku jest bardzo duzo b6 a w moim graficie chyba z 5 jest niestety w plocku to albo ludzie którzy sa w takim wieku ze sie nie bawia w forum, a jesli juz sa w miare modzi to niestety metalnosc im nie pozwala;/ ogólnie plock pod wzgledem zorganizowania czegos w strone motoryzacji to jeden wielki kibel;/ Ale fajne miasto A ile dorodnych samic :gwizdanie:
Chuck Norris Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Słyszeliście że w DE wzrosła kradzież aut przez polaków? Ostatnio w wiadomościach mówili. W piątek właśnie byłem w Niemczech i na "granicy" stała A4 B6 Avant granatowa (szare dokładki, może to jakiś klubowicz ) i 3 lub 2 radiowozy chyba tam ją trzepali. Przejechałem przez "granice" i za mną radiowóz od razu jechał, zatrzymał i sprawdzali czy kradzione . Swoją drogą bardzo dobre podejście niemców, widzą że coś się dzieje i już wzmożone kontrole. Nic tylko się wstydzić za nasz naród ...
Wąski Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Słyszeliście że w DE wzrosła kradzież aut przez polaków? Ostatnio w wiadomościach mówili. W piątek właśnie byłem w Niemczech i na "granicy" stała A4 B6 Avant granatowa (szare dokładki, może to jakiś klubowicz ) i 3 lub 2 radiowozy chyba tam ją trzepali. Przejechałem przez "granice" i za mną radiowóz od razu jechał, zatrzymał i sprawdzali czy kradzione . Swoją drogą bardzo dobre podejście niemców, widzą że coś się dzieje i już wzmożone kontrole. Nic tylko się wstydzić za nasz naród ... Przykra sprawa wstyd
Stolkien Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Wytargałem dzisiaj ten uwalony wtrysk. jest z końcówką Q potrzebuję pilnie takiego lub odpowiedniego. Ktoś ma?
marek_xtr Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Słyszeliście że w DE wzrosła kradzież aut przez polaków? Ostatnio w wiadomościach mówili. W piątek właśnie byłem w Niemczech i na "granicy" stała A4 B6 Avant granatowa (szare dokładki, może to jakiś klubowicz ) i 3 lub 2 radiowozy chyba tam ją trzepali. Przejechałem przez "granice" i za mną radiowóz od razu jechał, zatrzymał i sprawdzali czy kradzione . Swoją drogą bardzo dobre podejście niemców, widzą że coś się dzieje i już wzmożone kontrole. Nic tylko się wstydzić za nasz naród ... Jeżdżę często przez Niemcu i prawie zawsze jak wracam to mnie trzepią, masakra. Najczęściej to tak 60km przed granicą
Rekomendowane odpowiedzi