Artur82 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 jutro poleca nowe opaski itd zobaczymy co to da Artur lepiej zobacz czy przewodu nie masz ujebanego w okolicy ECU - bardzo często tam lubi pękać... Daj kogoś za kierownicę i niech załącza układ mycia a Ty stój pod maską i słuchaj/patrz gdzie leci. w okolicy ECU Bartek powiadasz...a gdzie dokładniej?? gdzie szukać...
Bart-S Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 jutro poleca nowe opaski itd zobaczymy co to da Artur lepiej zobacz czy przewodu nie masz ujebanego w okolicy ECU - bardzo często tam lubi pękać... Daj kogoś za kierownicę i niech załącza układ mycia a Ty stój pod maską i słuchaj/patrz gdzie leci. Bartku ale jemu leci ze sprysków zderzaka:mysli: No właśnie po tym co pisze Artur wnoszę właśnie, że nie na spryskach w zderzaku jest ubytek ---------- Post dopisany at 23:35 ---------- Poprzedni post napisany at 23:34 ---------- jutro poleca nowe opaski itd zobaczymy co to da Artur lepiej zobacz czy przewodu nie masz ujebanego w okolicy ECU - bardzo często tam lubi pękać... Daj kogoś za kierownicę i niech załącza układ mycia a Ty stój pod maską i słuchaj/patrz gdzie leci. w okolicy ECU Bartek powiadasz...a gdzie dokładniej?? gdzie szukać... Na samej krawędzi - tam gdzie przewody wchodzą po karoserię. Tak jak napisałem - dwie osoby, jedna uruchamia spryski - druga szuka pod maską (lub z kanału).
Artur82 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 jutro poleca nowe opaski itd zobaczymy co to da Artur lepiej zobacz czy przewodu nie masz ujebanego w okolicy ECU - bardzo często tam lubi pękać... Daj kogoś za kierownicę i niech załącza układ mycia a Ty stój pod maską i słuchaj/patrz gdzie leci. Bartku ale jemu leci ze sprysków zderzaka:mysli: No właśnie po tym co pisze Artur wnoszę właśnie, że nie na spryskach w zderzaku jest ubytek ---------- Post dopisany at 23:35 ---------- Poprzedni post napisany at 23:34 ---------- jutro poleca nowe opaski itd zobaczymy co to da Artur lepiej zobacz czy przewodu nie masz ujebanego w okolicy ECU - bardzo często tam lubi pękać... Daj kogoś za kierownicę i niech załącza układ mycia a Ty stój pod maską i słuchaj/patrz gdzie leci. w okolicy ECU Bartek powiadasz...a gdzie dokładniej?? gdzie szukać... Na samej krawędzi - tam gdzie przewody wchodzą po karoserię. Tak jak napisałem - dwie osoby, jedna uruchamia spryski - druga szuka pod maską (lub z kanału). dokładnie spryski wykluczam, reszte szukamy jutro
andr3i Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 nie spac rezacze:decayed: Ma ktos lewy sprysk na zbyciu?
andr3i Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Hehe ja w pracy ale nie mam juz nic do roboty 3,5 h teraz na necie posiedze:decayed:
wladi Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Siemano do pracy rodacy:thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-)
Artur82 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 nie spac rezacze:decayed: Ma ktos lewy sprysk na zbyciu? wiesz, że one na moje się niczym nie różnią, no chyab ze te dysze innaczej sa ustawione
andr3i Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Siemano do pracy rodacy:thumbup:memory five wladi i wszystko jasne :-) Chyba chciales powiedziec 10 minut i po pracy rodacy:decayed: ---------- Post dopisany at 07:50 ---------- Poprzedni post napisany at 07:49 ---------- nie spac rezacze:decayed: Ma ktos lewy sprysk na zbyciu? wiesz, że one na moje się niczym nie różnią, no chyab ze te dysze innaczej sa ustawione nie wiem, czyms powinny sie roznic bo numer inny w sumie
Marcino87 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 W nocy sie spi a nie pracuje Sent from my телефон
wladi Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Endrju pracuje jako żigolak:thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-)
andr3i Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Endrju pracuje jako żigolak:thumbup:memory five wladi i wszystko jasne :-)
wrclaguna Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Ktory to ? https://www.facebook.com/photo.php?v=623637711033506
andr3i Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 az zal na to patrzec jak tak robia ludzie...
Rabbi Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 witam panowie inżynierowie:hi: czy zamiennikiem opony 225/45/17 może być 245/40/17 czy może 245/45/17 ?
Rekomendowane odpowiedzi