Bart-S Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Bartku patrzyłeś może czy jest jakiś DIY żeby naprawić ten czujnik skrętu w bixie w pasacie b6? Kurcze zapomniałem. Podeślij mi log błędu.
jozek726 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 już się nie chwal Jak byś rok szukał to też byś się chwalił Ty wiesz jak długo szukałem pod PDC i spryski
wladi Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Ale yebnąć Cię to mało....dlaczego jeszcze nie na aucie:facepalm:
Fr0styyy. Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 A to się różni czymś od zwykłego zderzaka?
jozek726 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 zbieram fundusze na lakierowanie, ale teraz jest lipa, siedzę w domu to pewnie się trochę przeciągnie a chce jeszcze do BT się wybrać więc musi to poczekać minimum do wiosny
Fr0styyy. Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Ale co się różni:whistling: No góra zderzaka sline a zwykły. ---------- Post dopisany at 22:41 ---------- Poprzedni post napisany at 22:40 ---------- zbieram fundusze na lakierowanie, ale teraz jest lipa, siedzę w domu to pewnie się trochę przeciągnie a chce jeszcze do BT się wybrać więc musi to poczekać minimum do wiosny Też maluję na wiosnę (jak wytrzymam). Robotę też jakaś znaleźć trzeba, bo oszczędności się kończą w zastraszającym tempie
jozek726 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Ale co się różni:whistling: No góra zderzaka sline a zwykły. ---------- Post dopisany at 22:41 ---------- Poprzedni post napisany at 22:40 ---------- zbieram fundusze na lakierowanie, ale teraz jest lipa, siedzę w domu to pewnie się trochę przeciągnie a chce jeszcze do BT się wybrać więc musi to poczekać minimum do wiosny Też maluję na wiosnę. do okulisty, pędzikiem
wladi Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Frostyyy przypatrz się dokładnie...cały czas trąbimy o tym mocowaniu a ten dalej swoje:grin:
Fr0styyy. Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Ale co się różni:whistling: No góra zderzaka sline a zwykły. ---------- Post dopisany at 22:41 ---------- Poprzedni post napisany at 22:40 ---------- zbieram fundusze na lakierowanie, ale teraz jest lipa, siedzę w domu to pewnie się trochę przeciągnie a chce jeszcze do BT się wybrać więc musi to poczekać minimum do wiosny Też maluję na wiosnę. do okulisty, pędzikiem Zawsze myślałem, że jedyne czym się różnią to dolna dokładka.
wladi Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Widzę że na wiosne będzie wysyp s-linów:decayed:
barrowiec1 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 zbieram fundusze na lakierowanie, ale teraz jest lipa, siedzę w domu to pewnie się trochę przeciągnie a chce jeszcze do BT się wybrać więc musi to poczekać minimum do wiosny to ja mam pomysła ! weź mi go sprzedaj, założę go od razu a Tobie do wiosny na pewno się znajdzie co tak będzie leżał i się kisił
wladi Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Mix S4+SLine Oj tam ważne że coś się dzieje:decayed:
Fr0styyy. Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Frostyyy przypatrz się dokładnie...cały czas trąbimy o tym mocowaniu a ten dalej swoje:grin: SLine góra wygląda jakby był zanitowany i pocięty View image: DSC09333 http://img20.allegroimg.pl/photos/oryginal/37/52/10/55/3752105560 Mój też tak ma.
jozek726 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 zbieram fundusze na lakierowanie, ale teraz jest lipa, siedzę w domu to pewnie się trochę przeciągnie a chce jeszcze do BT się wybrać więc musi to poczekać minimum do wiosny to ja mam pomysła ! weź mi go sprzedaj, założę go od razu a Tobie do wiosny na pewno się znajdzie co tak będzie leżał i się kisił razy tylko się zawahałem i nie kupiłem s-lin z pdc i spryskami , potem żałowałem bo zniknął moment. Drugi raz nie popełniłem błędu:decayed:
wladi Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Frostyyy przypatrz się dokładnie...cały czas trąbimy o tym mocowaniu a ten dalej swoje:grin: SLine góra wygląda jakby był zanitowany i pocięty View image: DSC09333 http://img20.allegroimg.pl/photos/oryginal/37/52/10/55/3752105560 Mój też tak ma. Zauważ że Twój nie ma tego czarnego mocowania i dokładka nie podejdzie P&P będziesz musiał rzeźbić
turzol Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Mix S4+SLine Oj tam ważne że coś się dzieje:decayed: ja idę w S4, zawsze lepiej mi się widziało od es-lajna. W tygodniu zaczynam już ostro działać w temacie, zaczynam od d*py strony, ale ważne że jest progress
wladi Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Mix S4+SLine Oj tam ważne że coś się dzieje:decayed: ja idę w S4, zawsze lepiej mi się widziało od es-lajna. W tygodniu zaczynam już ostro działać w temacie, zaczynam od d*py strony, ale ważne że jest progress No dokładnie każdy lubi coś innego więc może i dobrze bo by tylko były same s-liny:grin:
Rekomendowane odpowiedzi