jozek726 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jawor a Ty b6 masz ? pokaż kurcze też bym kupił za taką cenę , nie wiesz kto ma ? A jak myślisz kto.. Nie ma się czym chwalić, karawan, Q, BEX nie pitol że nie ma, ja tu temat założony widzę i ten grill mi poszukaj
marcin_o23 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 no wiem że tak było pamiętam, dziś można taniej bo na swap mało kto się decyduje a jak handlarzom ma to leżeć to lepsze 1500 niż nic
kaju Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Boi się battalionowców ? że niby kto? kaju bazgroli na iPhonie via Tapatalk
JawoR36 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 to czemu się nie pochwali Bexem ? Boi się battalionowców ? Ciszej, bo jeszcze usłyszą
Patryś Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 A jak to wygląda w praktyce tzn montaż?
kaju Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jawor a Ty b6 masz ? pokaż kurcze też bym kupił za taką cenę , nie wiesz kto ma ? A jak myślisz kto.. Nie ma się czym chwalić, karawan, Q, BEX nie pitol że nie ma, ja tu temat założony widzę i ten grill mi poszukaj panie, jemu grile to zaraz ze trzy wjadą na plac kaju bazgroli na iPhonie via Tapatalk ---------- Post dopisany at 21:39 ---------- Poprzedni post napisany at 21:38 ---------- A jak to wygląda w praktyce tzn montaż? skrzynia, wał, torsen z zawieszeniem i zbiornikiem paliwa, kodowanie i na śnieg kaju bazgroli na iPhonie via Tapatalk
JawoR36 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jawor a Ty b6 masz ? pokaż kurcze też bym kupił za taką cenę , nie wiesz kto ma ? A jak myślisz kto.. Nie ma się czym chwalić, karawan, Q, BEX nie pitol że nie ma, ja tu temat założony widzę i ten grill mi poszukaj Podałbym Ci link do kolesia, który sprzedaje taki komplecik, czarny. Ja brałem od niego wersję chrom i wsio ok Ale wiesz co.. Musisz ładnie poprosić
jozek726 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 to czemu się nie pochwali Bexem ? Boi się battalionowców ? Ciszej, bo jeszcze usłyszą oooo ten ,ten dawaj tu temat auta ---------- Post dopisany at 21:41 ---------- Poprzedni post napisany at 21:40 ---------- Jawor PROSZĘ CIĘ BARDZOOOOO :kwiatek:
JawoR36 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 A jak to wygląda w praktyce tzn montaż? Wyjeżdżasz starym zawiasem, bakiem i skrzynią. Przyspawujesz dwa kawałki blachy do kasty, 10min roboty i wjeżdżasz skrzynią Q, zawiasem i bakiem. Wsio.
Patryś Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Nic nie trzeba z tyłu podłogi ciąć bo w a3 chyba coś tam sie grzebało. ale jak tak to kierwa poważna sprawa do przemyślenia
jozek726 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 tylko na PW bo mi podchwycą wszyscy
kaju Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 tylko na PW bo mi podchwycą wszyscy możliwe że za jakiś czas u mnie będzie też coś do kupienia zawijam do spania pany, jutro do uk kaju bazgroli na iPhonie via Tapatalk
JawoR36 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 tylko na PW bo mi podchwycą wszyscy Masz mnie za aż takiego.. ? Poleciało PW. ---------- Post dopisany at 21:44 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ---------- Nic nie trzeba z tyłu podłogi ciąć bo w a3 chyba coś tam sie grzebało. ale jak tak to kierwa poważna sprawa do przemyślenia Jak co, uderzaj.
jozek726 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 tylko na PW bo mi podchwycą wszyscy Masz mnie za aż takiego.. ? Poleciało PW. jaja sobie robię, dzięki jutro dzwonię i biorę kaj jak co pisz PW
JawoR36 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 tylko na PW bo mi podchwycą wszyscy Masz mnie za aż takiego.. ? Poleciało PW. jaja sobie robię, dzięki jutro dzwonię i biorę kaj jak co pisz PW Flaszkę siedzisz jak nic
H4mm3R Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ooooooo kierwa. :slina: chyba muszę zbierać kasę na Q:grin: Ja się w ogóle dziwię, jak w B6 można nie mieć Quattro Części 1,5tyś + trochę chęci i włala A ja się dziwię po co w aucie co ma mniej jak 200ps Quattro... Tylko większe spalanie i wykorzystuje je kilka razy w roku jak trzeba na śniegu ruszyć
jozek726 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 tylko na PW bo mi podchwycą wszyscy Masz mnie za aż takiego.. ? Poleciało PW. jaja sobie robię, dzięki jutro dzwonię i biorę kaj jak co pisz PW Flaszkę siedzisz jak nic flacha to mało
JawoR36 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ooooooo kierwa. :slina: chyba muszę zbierać kasę na Q:grin: Ja się w ogóle dziwię, jak w B6 można nie mieć Quattro Części 1,5tyś + trochę chęci i włala A ja się dziwię po co w aucie co ma mniej jak 200ps Quattro... Tylko większe spalanie i wykorzystuje je kilka razy w roku jak trzeba na śniegu ruszyć Na trzeźwo tej wypowiedzi nie da się skomentować Quattro się wykorzystuje co zakręt poprzez lepsze właściwości jezdne, w każdy deszczowy dzień oczywiście także, a i do wygłupów się nadaje. Wpadnięcie ośką w poślizg nie kontrolowany - ręka noga mózg na ścianie, leci jak strzała prosto, wpadnięcie Quattro w niekontrolowany.. Eee.. Sory, w Quattro każdy poślizg jest kontrolowany. Przynajmniej takie jest moje odczucie. Jeżeli skupiamy się na jeździe to nie ma niespodzianek. ---------- Post dopisany at 22:07 ---------- Poprzedni post napisany at 22:06 ---------- tylko na PW bo mi podchwycą wszyscy Masz mnie za aż takiego.. ? Poleciało PW. jaja sobie robię, dzięki jutro dzwonię i biorę kaj jak co pisz PW Flaszkę siedzisz jak nic flacha to mało Nie, nie.. za żonę dziękuję
jozek726 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 obym to jutro kupił bo dziś trochę późno żebym dzwonił
JawoR36 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 obym to jutro kupił bo dziś trochę późno żebym dzwonił Ja mu smsa o 23:30 wyslałem jak tylko namierzyłem, żeby czasem nie uciekły. Pisz, bo będziesz się po d*pie kopał jak uciekną.
Rekomendowane odpowiedzi