wladi Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Nie mów takich rzeczy głośno bo Cię zbanują
Gość cwiara Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Wandej no tak źle nie było.....bo Prezesa nie było w BT:grin::grin: :polew: Dziwi mnie wprowadzanie takich zakazów skoro impreza jest mocno alkoholowa. Zawsze ktos do kogoś będzie miał jakieś ale:wink: Wiesz trochę natrzodzilśmy przyznaję ale to można było powiedzieć "wladi geju jeszcze jedna taka akcja i lecisz" no ale wiele osób mnie nie trawi i ciągle ma do mnie jakieś si więc się tego nie przeskoczy:wink: wladi oni cie lubią tylko może inaczej to okazują za rok lista zakazów stadionowych na zlot będzie dłuższa ...obiecuje Ci to :polew:
Rafi78 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Nie mów takich rzeczy głośno bo Cię zbanują myślisz jeszcze za Tobą zatęsknią
fantowski Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 no to i ja się z Wami napije browca wladi domin jozek Wasze zdrowie
domin79 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 no to i ja się z Wami napije browca wladi domin jozek Wasze zdrowie fanta :drinks:
Rafi78 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Wladi a może bys podał nam tu jak mamy sie bawić co by nikogo nie urazić...
wladi Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Fanta dawaj na pomorze to zobaczysz jak się pije, bo w Bt miałem słabszy dzień:polew: ---------- Post dopisany at 19:42 ---------- Poprzedni post napisany at 19:41 ---------- Wladi a może bys podał nam tu jak mamy sie bawić co by nikogo nie urazić... Rafał na mnie mają uczulenie więc Ty się nie musisz martwić:grin:
Wandej Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Też bym coś dziabnął ale mam tylko litr finlandii to sam nie będę otwierał
Rafi78 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Grześ widzisz chyba do odcinki nie bedzie w modzie na zlocie
Gość cwiara Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 To i ja sie dołącze do browarka. Zdrówko ryjki ---------- Post dopisany at 19:46 ---------- Poprzedni post napisany at 19:43 ---------- Grześ widzisz chyba do odcinki nie bedzie w modzie na zlocie Oj tam nie bedzie:grin:. Jak na Ostrowie była odcina to nawet nikt nie zauważył ze nagle znikłem
klysek Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 ja twierdze ze wladi jest niewinny
Rafi78 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 To i ja sie dołącze do browarka. Zdrówko ryjki ---------- Post dopisany at 19:46 ---------- Poprzedni post napisany at 19:43 ---------- Grześ widzisz chyba do odcinki nie bedzie w modzie na zlocie Oj tam nie bedzie:grin:. Jak na Ostrowie była odcina to nawet nikt nie zauważył ze nagle znikłem Grześ ale ty to zrobiłeś po cichu a wladi z przytupem
kaju Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 To i ja sie dołącze do browarka. Zdrówko ryjki ---------- Post dopisany at 19:46 ---------- Poprzedni post napisany at 19:43 ---------- Grześ widzisz chyba do odcinki nie bedzie w modzie na zlocie Oj tam nie bedzie:grin:. Jak na Ostrowie była odcina to nawet nikt nie zauważył ze nagle znikłem no, żodyn nie zauważył jak z Armim Cie wlekliśmy... żodyn
Gość cwiara Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 To i ja sie dołącze do browarka. Zdrówko ryjki ---------- Post dopisany at 19:46 ---------- Poprzedni post napisany at 19:43 ---------- Grześ widzisz chyba do odcinki nie bedzie w modzie na zlocie Oj tam nie bedzie:grin:. Jak na Ostrowie była odcina to nawet nikt nie zauważył ze nagle znikłem Grześ ale ty to zrobiłeś po cichu a wladi z przytupem podobno mówilem ze nigdzie nie ide bo mi tu dobrze , to mnie zaprowadzili i zamkneli w pokoju Można? Można :polew:
Rafi78 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 ja twierdze ze wladi jest niewinny błądzisz Tomciu oj błądzisz...zarząd sie nie myli
domin79 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 ja twierdze ze wladi jest niewinny masz mój charakter:grin:
klysek Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 ja twierdze ze wladi jest niewinny błądzisz Tomciu oj błądzisz...zarząd sie nie myli ja sie bede upierał przy swoim cala wine ponosi p-u-m-a
fantowski Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Fanta dawaj na pomorze to zobaczysz jak się pije, bo w Bt miałem słabszy dzień:polew: szczerze to chętnie może z pracy zrobie sobie jakiegoś tripa to zostane tam na weekend
Rafi78 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 ja twierdze ze wladi jest niewinny błądzisz Tomciu oj błądzisz...zarząd sie nie myli ja sie bede upierał przy swoim cala wine ponosi p-u-m-a :polew: i czarnobyl
domin79 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 ja twierdze ze wladi jest niewinny błądzisz Tomciu oj błądzisz...zarząd sie nie myli ja sie bede upierał przy swoim cala wine ponosi p-u-m-a :polew: i czarnobyl i mgła :grin:
Rekomendowane odpowiedzi