fantowski Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 mam do wyboru albo 8,5j et45 albo 9,5jet40 w 18 calach
kaju Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 fanta załóż z przodu mniejsze a z tyłu większe - będziesz miał zawsze z górki
Wandej Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 mam do wyboru albo 8,5j et45 albo 9,5jet40 w 18 calach Olej to i bierz 19`
fantowski Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 gdybym auto pod kocem trzymał to pewnie nie byłoby dylematu czy 18 czy 19 a tak patrząc realnie na teren w którym jeżdze i ile km robie to bardziej jestem za 18
Wandej Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 gdybym auto pod kocem trzymał to pewnie nie byłoby dylematu czy 18 czy 19 a tak patrząc realnie na teren w którym jeżdze i ile km robie to bardziej jestem za 18 Rozumiem to dżołk był Każdy jest mądry jak wyjeżdza w weekend się przejechać. Sam tak mam:kox:
fantowski Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 wiem wiem mi auto służy na codzień do jazdy, drogi mamy jakie mamy i tu gdzie jestem to pomimo że uwazasz to i tak w koncu wjedziesz w dziure, koleine itd.. pare osob jezdzilo na 19 i odradzaja.. a nie sram tez kasa zeby co chwile gume w 19 kupowac
Wandej Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 wiem wiem mi auto służy na codzień do jazdy, drogi mamy jakie mamy i tu gdzie jestem to pomimo że uwazasz to i tak w koncu wjedziesz w dziure, koleine itd.. pare osob jezdzilo na 19 i odradzaja.. a nie sram tez kasa zeby co chwile gume w 19 kupowac Dawno nie widziałem takich kolein jak na obwodnicy krakowa:shock3: Jechałem do Zakopca to z powrotem pojechałem przez miacho to chociaż kolein tyle nie było:wink:
fantowski Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 wiem wiem mi auto służy na codzień do jazdy, drogi mamy jakie mamy i tu gdzie jestem to pomimo że uwazasz to i tak w koncu wjedziesz w dziure, koleine itd.. pare osob jezdzilo na 19 i odradzaja.. a nie sram tez kasa zeby co chwile gume w 19 kupowac Dawno nie widziałem takich kolein jak na obwodnicy krakowa:shock3: Jechałem do Zakopca to z powrotem pojechałem przez miacho to chociaż kolein tyle nie było:wink: nie szydź z obwodnicy przejedź sie po mieście to zobaczysz
H4mm3R Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 http://www.reinhold-engineering.de/carmon/carmon_RNS_E/EBA_carmon_RNS_E.pdf ciekawa sprawa do rnsa
MARCIN607 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 gdybym auto pod kocem trzymał to pewnie nie byłoby dylematu czy 18 czy 19 a tak patrząc realnie na teren w którym jeżdze i ile km robie to bardziej jestem za 18 Rozumiem to dżołk był Każdy jest mądry jak wyjeżdza w weekend się przejechać. Sam tak mam:kox: piczki 2 jesteście-dziennie 60-150km się robi na 19 tylko bez gwintu na 1be---------- Post dopisany at 12:55 ---------- Poprzedni post napisany at 12:53 ---------- wiem wiem mi auto służy na codzień do jazdy, drogi mamy jakie mamy i tu gdzie jestem to pomimo że uwazasz to i tak w koncu wjedziesz w dziure, koleine itd.. pare osob jezdzilo na 19 i odradzaja.. a nie sram tez kasa zeby co chwile gume w 19 kupowac Dawno nie widziałem takich kolein jak na obwodnicy krakowa:shock3: Jechałem do Zakopca to z powrotem pojechałem przez miacho to chociaż kolein tyle nie było:wink: nie szydź z obwodnicy przejedź sie po mieście to zobaczysz wjazd do krak od str kielc najwiekszy dramat mojego auta
fantowski Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 dramat zatem rozumiesz. i jak życ?
turzol Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 http://www.reinhold-engineering.de/carmon/carmon_RNS_E/EBA_carmon_RNS_E.pdf ciekawa sprawa do rnsa Nice, tylko mogliby pomyśleć nad ładniejszym GUI bo to wygląda trochę jak z Atari
Wandej Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 gdybym auto pod kocem trzymał to pewnie nie byłoby dylematu czy 18 czy 19 a tak patrząc realnie na teren w którym jeżdze i ile km robie to bardziej jestem za 18 Rozumiem to dżołk był Każdy jest mądry jak wyjeżdza w weekend się przejechać. Sam tak mam:kox: piczki 2 jesteście-dziennie 60-150km się robi na 19 tylko bez gwintu na 1be---------- Post dopisany at 12:55 ---------- Poprzedni post napisany at 12:53 ---------- wiem wiem mi auto służy na codzień do jazdy, drogi mamy jakie mamy i tu gdzie jestem to pomimo że uwazasz to i tak w koncu wjedziesz w dziure, koleine itd.. pare osob jezdzilo na 19 i odradzaja.. a nie sram tez kasa zeby co chwile gume w 19 kupowac Dawno nie widziałem takich kolein jak na obwodnicy krakowa:shock3: Jechałem do Zakopca to z powrotem pojechałem przez miacho to chociaż kolein tyle nie było:wink: nie szydź z obwodnicy przejedź sie po mieście to zobaczysz wjazd do krak od str kielc najwiekszy dramat mojego auta Nowa obwodnica Kielc:naughty:
MARCIN607 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 dramat zatem rozumiesz. i jak życ? Panie Tusk jak mamy żyć?
H4mm3R Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 http://www.reinhold-engineering.de/carmon/carmon_RNS_E/EBA_carmon_RNS_E.pdf ciekawa sprawa do rnsa Nice, tylko mogliby pomyśleć nad ładniejszym GUI bo to wygląda trochę jak z Atari https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/t31/857962_475822135814226_1536538201_o.jpg Takie proste i przejrzyste turzol zgłębiałeś temat tego optycznego PDC? Bo sterownik z A3, przepięcie pinów w tylnym zderzaku i kodowanie to nie problem. Gorzej z tym getawayem za który w DE zaśpiewali sobie 180eu
johnybravo Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 szybki pytanko,chłopaki podejdzie wydech od 3.0 benz , do 1,9 tdi?
turzol Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 turzol zgłębiałeś temat tego optycznego PDC? Bo sterownik z A3, przepięcie pinów w tylnym zderzaku i kodowanie to nie problem. Gorzej z tym getawayem za który w DE zaśpiewali sobie 180eu Odkąd nie mam RNS-E przestałem się interesować ...
Booster Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 szybki pytanko,chłopaki podejdzie wydech od 3.0 benz , do 1,9 tdi? nie podejdzie, no chyba że masz 1.9tdi V6:decayed: szukaj od 1.8t
Rekomendowane odpowiedzi