Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

masz 6 biegów czy 5 ?

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:grin: czekaj zaraz Ci foto zapodam

---------- Post dopisany at 12:45 ---------- Poprzedni post napisany at 12:35 ----------

IMG_5142.jpg

IMG_5146.jpg

tak wygląda kapsel co ja mam, w jednym miejscu zaznaczyłem gdzie zostało ciut podważone śrubokrętem, nie wygląda z góry źle, podejrzewam jak wciśniesz nie będzie w ogolę widać. Chrom jest ladny :wink:

Opublikowano
chce ktoś logo 'quattro" na tylna klapę za 20 pln ?:wink:

---------- Post dopisany at 12:18 ---------- Poprzedni post napisany at 12:17 ----------

Ja. PW

Opublikowano
Nie słyszał nikt o listwie S4 prawy przód ?

Ja słyszałem. Legendy mówią że taka istnieje:przebiegly:

Kupiłeś te 3szt z allegro?:whistling: Ja się zastanawiam nad tym

AUDI A4 S4 B7 S-LINE LISTWY NA DRZWI PUR NOWOŚĆ!!! (3899921806) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ja rozmawiałem właśnie z lakiernikiem swoim odnoścnie materiału i powiedział że jeśli będzie to PUR albo ABS to nie będzie żadnej fuszerki jak jest z tymi spojlerami allegrowymi więc pewnie się zdecyduję jeśli nie dorwę listewek s line

Opublikowano

Czy jak auto dostanie lekko w kufer to dyskwalfikuje się je całkowicie? Dostało naprawde lekko z tym że tam gdzie zapas podłoga jest delikatnie pogięta, na co ewentualnie zwrócić uwagę....zawieszenie?

Opublikowano
Czy jak auto dostanie lekko w kufer to dyskwalfikuje się je całkowicie? Dostało naprawde lekko z tym że tam gdzie zapas podłoga jest delikatnie pogięta, na co ewentualnie zwrócić uwagę....zawieszenie?

Ta. Tył jest najgorszy bo zara trzeba spawac i wycinaxt. Moja też była w tylny blotnik walnieta ale jak zobaczyłem że podłoga cala bo nawet zderzak się ostał to wziąłem:wink:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Wandej ale to całkowicie odpuścić czy jak dobra cena to brać Marcin mówił że można się pokusić

Opublikowano

Tomku, lubisz takie czarniawe? :kwasny:

Opublikowano

Lubię wszystkie ładne :wink: Czarne,żółte i czerwone i białe :naughty:

Opublikowano

Wladi pokaz foto, lepiej bedzie ocenić , musiał byś też pogadać z lakiernikiem ile co i jak :whistling:

Opublikowano

Panowie czy imo z B7 da się przypisać do B6,czy trzeba przekładać pestkę??

---------- Post dopisany at 20:08 ---------- Poprzedni post napisany at 20:07 ----------

chodzi o kluchyk