MARCIN607 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 pany twumnik na dwie rury mam od 1.8t non Q:naughty: Je...bać tlumik kiedy rezamy??? ---------- Post dopisany at 19:24 ---------- Poprzedni post napisany at 19:23 ---------- Dajcie cene ramki grilla slime na pw plizzzz :-)
domin79 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 pany twumnik na dwie rury mam od 1.8t non Q:naughty: Je...bać tlumik kiedy rezamy??? boje sie ze dopiero jak sie dwie niedziele do kupy zejda:grin:
wladi Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Dawaj Jaro zapraszam w moje włości:beer:
Gość Edyta Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 pany twumnik na dwie rury mam od 1.8t non Q:naughty: Je...bać tlumik kiedy rezamy??? boje sie ze dopiero jak sie dwie niedziele do kupy zejda:grin: oczywiscie te dwie niedziele to na , a rezanie kiedy
Gość Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 wladi - pewnie bym był na pogotowiu zara
wladi Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Spytaj chłopaków i mnie nie jest tak źle:beer::beer::beer::beer:
Gość Edyta Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 to mówisz zapraszasz wladi nie mów dwa razy daleko nie jest:grin:
Wandej Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Wujek!!! Jak będziesz u domina i mnie nie poinformujesz to foch:przebiegly:Tylko ciepło ma być Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
wladi Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Edyta nie obiecuj bo Ty masz najbliżej haha
Gość Edyta Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Edyta nie obiecuj bo Ty masz najbliżej haha spokojna twoja niech mały tylko podrośnie i nie będziesz znał dnia ani godziny najbardziej się boje tego, ze Mati dziś na Siedlce poleciał, mam nadzieje, że nikogo nie spotka, bo wróci za 2 tygodnie:whistling:
MARCIN607 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Wujek!!! Jak będziesz u domina i mnie nie poinformujesz to foch:przebiegly:Tylko ciepło ma być Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 spoczko. Extra 2 ręce do roboty zawsze się przydadzą ale widzisz-nje chce mne
Zemis Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Panowie mam pytanie czy w Waszych B6 też tak jest...chodzi mi dokładnie o trzymanie temperatury w B6. Dziś taka sytuacja, że dogrzała się do 90 stopni i włączyłem nawiew. Podjechałem pod dom i zostawiłem autko zapalone z włączonym nawiewem tak do połowy. Wracam po chwili i wskazówka od temperatury leży na samym dnie, ruszyłem i wskazówka się podniosła. czy jest możliwe aż takie wahanie temperatury?? a druga sprawa jak fachowo nazywa się coś takiego jak np. mój ojciec ma w Galaxy I że 90 stopni na cieczy ma momentalnie i ładnie grzeje. Wiem że w B6 w wersjach skandynawskich coś takiego było...a może jest jakiś temat o tym na forum? a może zupełnie przypadkiem ktoś coś takiego by miał na sell...?
domin79 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Edyta nie obiecuj bo Ty masz najbliżej haha spokojna twoja niech mały tylko podrośnie i nie będziesz znał dnia ani godziny najbardziej się boje tego, ze Mati dziś na Siedlce poleciał, mam nadzieje, że nikogo nie spotka, bo wróci za 2 tygodnie:whistling: do d*py bo mam druga zmiane
Wandej Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Wujek!!! Jak będziesz u domina i mnie nie poinformujesz to foch:przebiegly:Tylko ciepło ma być Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 spoczko. Extra 2 ręce do roboty zawsze się przydadzą ale widzisz-nje chce mne Dziwisz się?:decayed:Każdy normalny Polak chce sobie odpocząć i dziabnac coś w weekend a nie grzebać w gratach:decayed: Ja zawsze domina z zalacznikiem odwiedzam co by jego robota była zawsze była opita:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Gość Edyta Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Edyta nie obiecuj bo Ty masz najbliżej haha spokojna twoja niech mały tylko podrośnie i nie będziesz znał dnia ani godziny najbardziej się boje tego, ze Mati dziś na Siedlce poleciał, mam nadzieje, że nikogo nie spotka, bo wróci za 2 tygodnie:whistling: do d*py bo mam druga zmiane ostatnio to samo było, ale nune wypatrzył twoją
wladi Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Wandej to przyjedź jak będę w marcu z moim załącznikiem to sam autem nie wrócisz do domu:polew:
MARCIN607 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Wujek!!! Jak będziesz u domina i mnie nie poinformujesz to foch:przebiegly:Tylko ciepło ma być Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 spoczko. Extra 2 ręce do roboty zawsze się przydadzą ale widzisz-nje chce mne Dziwisz się?:decayed:Każdy normalny Polak chce sobie odpocząć i dziabnac coś w weekend a nie grzebać w gratach:decayed: Ja zawsze domina z zalacznikiem odwiedzam co by jego robota była zawsze była opita:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Ja jak pierwszy raz tam pojechałem.zwyczai jie znalem ale i tak opite bylo zanim na podwórko wjechalem teraz,będę gotowy:-)
Wandej Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Wandej to przyjedź jak będę w marcu z moim załącznikiem to sam autem nie wrócisz do domu:polew: Chętnie:kox:Tylko fure trza ogarnąć bo wstyd jeździć narazie:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi