Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
pany twumnik na dwie rury mam od 1.8t non Q:naughty:

Je...bać tlumik kiedy rezamy??? :kox:

---------- Post dopisany at 19:24 ---------- Poprzedni post napisany at 19:23 ----------

Dajcie cene ramki grilla slime na pw plizzzz :-)

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

boje sie ze dopiero jak sie dwie niedziele do kupy zejda:grin:

Opublikowano

boje sie ze dopiero jak sie dwie niedziele do kupy zejda:grin:

oczywiscie te dwie niedziele to na :drinks::drunk:, a rezanie kiedy :polew::whistling:

Opublikowano

Spytaj chłopaków i mnie nie jest tak źle:beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer:

Opublikowano

to mówisz zapraszasz wladi :decayed: nie mów dwa razy daleko nie jest:grin:

Opublikowano
Wujek!!! :decayed:

Jak będziesz u domina i mnie nie poinformujesz to foch:przebiegly:Tylko ciepło ma być:decayed:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
Edyta nie obiecuj bo Ty masz najbliżej haha

spokojna twoja niech mały tylko podrośnie i nie będziesz znał dnia ani godziny :grin: najbardziej się boje tego, ze Mati dziś na Siedlce poleciał, mam nadzieje, że nikogo nie spotka, bo wróci za 2 tygodnie:whistling::polew:

Opublikowano

Jak będziesz u domina i mnie nie poinformujesz to foch:przebiegly:Tylko ciepło ma być:decayed:

spoczko. Extra 2 ręce do roboty zawsze się przydadzą ale widzisz-nje chce mne :whistling:
Opublikowano

Panowie mam pytanie czy w Waszych B6 też tak jest...chodzi mi dokładnie o trzymanie temperatury w B6. Dziś taka sytuacja, że dogrzała się do 90 stopni i włączyłem nawiew. Podjechałem pod dom i zostawiłem autko zapalone z włączonym nawiewem tak do połowy. Wracam po chwili i wskazówka od temperatury leży na samym dnie, ruszyłem i wskazówka się podniosła. czy jest możliwe aż takie wahanie temperatury??

a druga sprawa jak fachowo nazywa się coś takiego jak np. mój ojciec ma w Galaxy I że 90 stopni na cieczy ma momentalnie i ładnie grzeje. Wiem że w B6 w wersjach skandynawskich coś takiego było...a może jest jakiś temat o tym na forum? a może zupełnie przypadkiem ktoś coś takiego by miał na sell...?

Opublikowano

spokojna twoja niech mały tylko podrośnie i nie będziesz znał dnia ani godziny :grin: najbardziej się boje tego, ze Mati dziś na Siedlce poleciał, mam nadzieje, że nikogo nie spotka, bo wróci za 2 tygodnie:whistling::polew:

do d*py bo mam druga zmiane :facepalm:

Opublikowano

spoczko. Extra 2 ręce do roboty zawsze się przydadzą ale widzisz-nje chce mne :whistling:

Dziwisz się?:decayed:Każdy normalny Polak chce sobie odpocząć i dziabnac coś w weekend a nie grzebać w gratach:decayed: Ja zawsze domina z zalacznikiem odwiedzam co by jego robota była zawsze była opita:decayed:

Opublikowano

do d*py bo mam druga zmiane :facepalm:

ostatnio to samo było, ale nune wypatrzył twoją:decayed:

Opublikowano

Wandej to przyjedź jak będę w marcu z moim załącznikiem to sam autem nie wrócisz do domu:polew:

Opublikowano

Dziwisz się?:decayed:Każdy normalny Polak chce sobie odpocząć i dziabnac coś w weekend a nie grzebać w gratach:decayed: Ja zawsze domina z zalacznikiem odwiedzam co by jego robota była zawsze była opita:decayed:

Ja jak pierwszy raz tam pojechałem.zwyczai jie znalem ale i tak opite bylo zanim na podwórko wjechalem :polew: teraz,będę gotowy:-)

Opublikowano
Wandej to przyjedź jak będę w marcu z moim załącznikiem to sam autem nie wrócisz do domu:polew:

Chętnie:kox:Tylko fure trza ogarnąć bo wstyd jeździć narazie:decayed: