serfin Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Godzina na rozbudzenie przy kawie i telefonie z odpalonym tapatalk i najlepszym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 nie wiedziałem że masz takie graty Jest wszystko. Wysyłałem ostatnio koledze jednemu z forum rozrząd do ibizy tdi. Okazało się że ma przeszczep silnika z polo:decayed: yyy... Szwagier mój? Ta:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 nie wiedziałem że masz takie graty Jest wszystko. Wysyłałem ostatnio koledze jednemu z forum rozrząd do ibizy tdi. Okazało się że ma przeszczep silnika z polo:decayed: yyy... Szwagier mój? Ta:kwasny: o pjeruna. a ta izka jego kobity czy gdzieś kogoś dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 nie wiedziałem że masz takie graty Jest wszystko. Wysyłałem ostatnio koledze jednemu z forum rozrząd do ibizy tdi. Okazało się że ma przeszczep silnika z polo:decayed: yyy... Szwagier mój? Ta:kwasny: o pjeruna. a ta izka jego kobity czy gdzieś kogoś dalej? Kumpeli jakiejś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 :hi::hi:Elyt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Pany takie pytanie , kto robi ori wycieraczki aero B6/B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Nikt nie wie , czy wszyscy jeżdżą na wycieraczkach z biedronki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 jozek jozek everybady jozek jesteś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
archie20 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Witam Panowie Proszę o pomoc w rozpracowaniu kodów z poniższego zdjęcia: Chodzi mi konkretnie o kolor tapicerki (chcę wymienić fotel) i kolor wnętrza (chcę zmienić tunel na 2 din), a nie chciałbym żeby się różniły. Czy kolor deski rozdzielczej, tunelu itp. był we wszystkich taki sam (oprócz granatu)? Z góry dziękuję za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Wpisz w Google dekoder kodów audi i działaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 jozek jozek everybady jozek jesteś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Nikt nie wie , czy wszyscy jeżdżą na wycieraczkach z biedronki nie mam zielonego pojecia kto je produkuje, nie wnikam w to wazne ze dobrze zbieraja wode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 panowie, jaka jest realna cena za 2004 rok sedana s-line 1,9tdi q?? ładny, nie biorę pod uwagę allegrowych rodzynków, jakiś przedział za zdrową sztukę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 OOo dołączam się do pytania siostra z chłopakiem chcą kupić B6 sedan 1.9tdi kolor czarny lub grafit ciemny oczywiście fure forumowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 panowie, jaka jest realna cena za 2004 rok sedana s-line 1,9tdi q?? ładny, nie biorę pod uwagę allegrowych rodzynków, jakiś przedział za zdrową sztukę?? zależy jakie wyposażenie tam siedzi, myślę ze koło 28tyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 s-line wewnętrzny, xenon, pdc przód i tył, grzane dupki, przebieg 160tys, ładny stan, nawet bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 zewnętrznego s-line brak ? To coś koło 26 chociaż te ceny są tak zróżnicowane ze ciężko coś tak wycenić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi