fantowski Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 wladi patrz na przód: moja dokladka z cupry lezy i zastanawiam sie czy zakladac czy nie.. na powyzszym to tak srednio chyba..
fantowski Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Wandziu myślę nad zdeśkami s4 więc do tego czasu, przejsciowo myslalem o cuprze, skoro leży i kurzy sie
Wandej Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Wandziu myślę nad zdeśkami s4 więc do tego czasu, przejsciowo myslalem o cuprze, skoro leży i kurzy sie IMO nie ładny jest front S4. Wymaita sklejony s-line:kox:
fantowski Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Wandziu myślę nad zdeśkami s4 więc do tego czasu, przejsciowo myslalem o cuprze, skoro leży i kurzy sie IMO nie ładny jest front S4. Wymaita sklejony s-line:kox: sline tylko w avancie.. w sedanie z lekka kiszka
Wandej Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Wandziu myślę nad zdeśkami s4 więc do tego czasu, przejsciowo myslalem o cuprze, skoro leży i kurzy sie IMO nie ładny jest front S4. Wymaita sklejony s-line:kox: sline tylko w avancie.. w sedanie z lekka kiszka Front? przecie to bez różnicy:decayed:
dariuszqw Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Będzie to pasować do sedana? Zdjcie0250.jpg | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl
H4mm3R Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Będzie to pasować do sedana?file:///C:/Documents%20and%20Settings/Dariusz/Moje%20dokumenty/Downloads/Zdj%C4%99cie0250.jpg Nie mamy dostępu na Twój dysk
dariuszqw Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 http://http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d2b02db4f895dc9f.html ---------- Post dopisany at 10:23 ---------- Poprzedni post napisany at 10:22 ---------- Nie to chciałem wkleić
wladi Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Fanta olej ta dokładkę lipa do zwykłego zdesia a co do S4 noo może być hehe w sumie teraz to bym się zastanawiał bo w sreberku S4 robi robote:thumbup: ale i tak mój mi się za***iście podoba....
Wandej Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Fanta olej ta dokładkę lipa do zwykłego zdesia a co do S4 noo może być hehe w sumie teraz to bym się zastanawiał bo w sreberku S4 robi robote:thumbup: ale i tak mój mi się za***iście podoba.... Aj tam ty to w ogóle jesteś gość
turzol Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Pany czy ktoś pamięta czy ten gumowy wąż ze zbiorniczka sprysków lamp jest zakończony króćcem? Na końcu łączy się on z przewodem sprysków reflektorów w zderzaku
serfin Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Nie wiem czemu ale ta dokladka z Cupry pasuje mi do zdesiow sline i s4 ale w cirmnym lakierze, do sreberka juz tak nie bardzo :/ chyba ze chromy z przodu zapodac w czarny kolor ---------- Post dopisany at 10:57 ---------- Poprzedni post napisany at 10:54 ---------- Tak ten przewod laczysz z krotkim przewodem ktory idzie do trojnika
dariuszqw Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Czy takie coś podejdzie do sedana i jak będzie wygladać? zawieszenie teraz 1BE. Chce wstawić takie sprezyny Zdjcie0250.jpg | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl Oznaczenia: H&R 29368 HA ®; H&R 29368-1 VA (F)
turzol Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 No właśnie wydaje mi się że to ten przewód i powinien mieć na końcu biały króciec, u mnie nie ma
serfin Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ten bialy kruciec kosztuje grosze w aso Skody kupywalem rok temu ale juz nie pamietam ile mnie wyniosl. Rada dobra to jak chce sie zdejmowac przewody ze spryskow i innego tego typu koncowek to wziac suszarke do wlosow i nagrzac przewod gumowy (bo jest wzmocniony) i wtedy Pieknie schodzi przewod z krucca jak i wchodzi , bez obaw ze polamiesz i w przewodzie zostanie ulamany kawalek krućca.
wladi Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Wandej ja to uj ale Ty to jesteś elegancki gość masz u siebie taką glebę że ja jebie:thumbup:
turzol Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ten bialy kruciec kosztuje grosze w aso Skody kupywalem rok temu ale juz nie pamietam ile mnie wyniosl. Rada dobra to jak chce sie zdejmowac przewody ze spryskow i innego tego typu koncowek to wziac suszarke do wlosow i nagrzac przewod gumowy (bo jest wzmocniony) i wtedy Pieknie schodzi przewod z krucca jak i wchodzi , bez obaw ze polamiesz i w przewodzie zostanie ulamany kawalek krućca. no tak tylko czy to na pewno ten sam wymiar krućca . nr 15 na rys
H4mm3R Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Czy takie coś podejdzie do sedana i jak będzie wygladać? zawieszenie teraz 1BE. Chce wstawić takie sprezynyZdjcie0250.jpg | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl Oznaczenia: H&R 29368 HA ®; H&R 29368-1 VA (F) Nie ma znaczenia czy sedan czy avant. Ważne są klasy wagowe auta i sprężyn.
Rekomendowane odpowiedzi