Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wladi patrz na przód:

1658615_10202302551617690_1041220044_o.jpg

moja dokladka z cupry lezy i zastanawiam sie czy zakladac czy nie..

na powyzszym to tak srednio chyba..

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Załóż S-line i olej dokładke:wink:

Opublikowano

Wandziu myślę nad zdeśkami s4 :wink: więc do tego czasu, przejsciowo myslalem o cuprze, skoro leży i kurzy sie

Opublikowano
Wandziu myślę nad zdeśkami s4 :wink: więc do tego czasu, przejsciowo myslalem o cuprze, skoro leży i kurzy sie

IMO nie ładny jest front S4. Wymaita sklejony s-line:kox:

Opublikowano

sline tylko w avancie.. w sedanie z lekka kiszka :wink:

Opublikowano

sline tylko w avancie.. w sedanie z lekka kiszka :wink:

Front? przecie to bez różnicy:decayed:

Opublikowano
Będzie to pasować do sedana?

file:///C:/Documents%20and%20Settings/Dariusz/Moje%20dokumenty/Downloads/Zdj%C4%99cie0250.jpg

Nie mamy dostępu na Twój dysk :whistling:

Opublikowano

Sline jest pikny ino i basta! a3y8agyr.jpg

Opublikowano

Fanta olej ta dokładkę lipa do zwykłego zdesia a co do S4 noo może być hehe w sumie teraz to bym się zastanawiał bo w sreberku S4 robi robote:thumbup: ale i tak mój mi się za***iście podoba....

Opublikowano
Fanta olej ta dokładkę lipa do zwykłego zdesia a co do S4 noo może być hehe w sumie teraz to bym się zastanawiał bo w sreberku S4 robi robote:thumbup: ale i tak mój mi się za***iście podoba....

Aj tam ty to w ogóle jesteś gość:decayed:

Opublikowano

Pany czy ktoś pamięta czy ten gumowy wąż ze zbiorniczka sprysków lamp jest zakończony króćcem? Na końcu łączy się on z przewodem sprysków reflektorów w zderzaku

LLe2zGr.jpg

Opublikowano

Nie wiem czemu ale ta dokladka z Cupry pasuje mi do zdesiow sline i s4 ale w cirmnym lakierze, do sreberka juz tak nie bardzo :/ chyba ze chromy z przodu zapodac w czarny kolor

---------- Post dopisany at 10:57 ---------- Poprzedni post napisany at 10:54 ----------

Tak ten przewod laczysz z krotkim przewodem ktory idzie do trojnika :)

Opublikowano

No właśnie wydaje mi się że to ten przewód i powinien mieć na końcu biały króciec, u mnie nie ma

ISGHR9d.png

Opublikowano

Ten bialy kruciec kosztuje grosze w aso Skody kupywalem rok temu ale juz nie pamietam ile mnie wyniosl. Rada dobra to jak chce sie zdejmowac przewody ze spryskow i innego tego typu koncowek to wziac suszarke do wlosow i nagrzac przewod gumowy (bo jest wzmocniony) i wtedy Pieknie schodzi przewod z krucca jak i wchodzi , bez obaw ze polamiesz i w przewodzie zostanie ulamany kawalek krućca.

Opublikowano

Wandej ja to uj ale Ty to jesteś elegancki gość masz u siebie taką glebę że ja jebie:thumbup:

Opublikowano
Ten bialy kruciec kosztuje grosze w aso Skody kupywalem rok temu ale juz nie pamietam ile mnie wyniosl. Rada dobra to jak chce sie zdejmowac przewody ze spryskow i innego tego typu koncowek to wziac suszarke do wlosow i nagrzac przewod gumowy (bo jest wzmocniony) i wtedy Pieknie schodzi przewod z krucca jak i wchodzi , bez obaw ze polamiesz i w przewodzie zostanie ulamany kawalek krućca.

no tak tylko czy to na pewno ten sam wymiar krućca . nr 15 na rys

Opublikowano
Czy takie coś podejdzie do sedana i jak będzie wygladać? zawieszenie teraz 1BE. Chce wstawić takie sprezyny

Zdjcie0250.jpg | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl

Oznaczenia: H&R 29368 HA ®; H&R 29368-1 VA (F)

Nie ma znaczenia czy sedan czy avant. Ważne są klasy wagowe auta i sprężyn.