kaju Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 kaju gdzie moja paczka do diabła Ty masz wyjebke
matibati2 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Panowie, wtrącę się na chwilę, mam problem dotyczący śruby która trzyma 2 górne wahacze z przodu oczywiście, chodzi mi o jej dokładne wymiary itp, dzisiaj urwałem i jutro muszę kupić, z góry dzięki za odpowiedź. Wiem że gatunek to 8.8 Wymieniales wahacze czy zakladales gwint? Ja ostatnio przy zakladaniu gwinciora mialem z tymi srubami problem. Tak sie zapiekly, ze nie dalo rady ich nawet wybic. Przez to cals operacja zostala przerwana. Masz na nia jakis sposob? Ukreciles ja czy sciales?
kaju Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 ---------- Post dopisany at 22:37 ---------- Poprzedni post napisany at 22:23 ---------- https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_joQEa-mB-w nnnnie nie nie nie nieeee, to sie nie dzieje :polew::polew::polew:
kruper Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Panowie, wtrącę się na chwilę, mam problem dotyczący śruby która trzyma 2 górne wahacze z przodu oczywiście, chodzi mi o jej dokładne wymiary itp, dzisiaj urwałem i jutro muszę kupić, z góry dzięki za odpowiedź. Wiem że gatunek to 8.8 Wymieniales wahacze czy zakladales gwint? Ja ostatnio przy zakladaniu gwinciora mialem z tymi srubami problem. Tak sie zapiekly, ze nie dalo rady ich nawet wybic. Przez to cals operacja zostala przerwana. Masz na nia jakis sposob? Ukreciles ja czy sciales? Odkręcałem wahacze po to żeby wymienić sprężyny, lewa strona poszła elegancko. Prawa bardzo łatwo się ukręciła, robiłem to wczoraj dość późno i nie wiem jak z wybiciem. Okaże się już nie długo. Dlatego chodzi mi o dokładny wymiar śruby, żebym zaraz mógł podskoczyć i kupić.
grzes283 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Chłopy, jaki wałek rozrządu kupić. O ile panewki GLYCO, szklanki INA - wzmacniane, o tyle wałek Ruville ma kiepskie noty. ASO odpada. Słyszałem coś o FEBI, NOCKENTECHNIC, co sądzicie? NOCKEN jest niby wzmacniany, a do szklanek taki by bardziej pasował....... Rocznie robie ok 10tyś, wiec pewnie i ma RUVILLE bym kilka lat śigał, nie wiem sam:facepalm:
turzol Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Chłopy, jaki wałek rozrządu kupić. O ile panewki GLYCO, szklanki INA - wzmacniane, o tyle wałek Ruville ma kiepskie noty. ASO odpada. Słyszałem coś o FEBI, NOCKENTECHNIC, co sądzicie? NOCKEN jest niby wzmacniany, a do szklanek taki by bardziej pasował....... Rocznie robie ok 10tyś, wiec pewnie i ma RUVILLE bym kilka lat śigał, nie wiem sam:facepalm: Ja kupiłem wałek ori po niskim przelocie, udało się taki utrafić w Austrii i brat mi sprowadził. Moi mechanicy którzy lata pracowali w ASO odradzili mi zamiennik, tak samo zasugerowali mi półpanewki ori bo mieli przypadki że Glyco nie trzymały wymiarów i po zamontowaniu były źle osadzone. Wałek kupiłem za 100€ natomiast półpanewki w ASO 280zł, do tego szklanki 300pln, śruby i uszczelniacz wałka też okolice 300pln Na wałku Ruville jeżdzi dwóch moich znajomych i po przelataniu kilkudziesięciu tys km trzyma się nadal ok, ale pamiętaj że Ruville nie jest producentem tylko pakowaczem więc to loteria na jaki wałek trafisz . Są lepsze i gorsze.
Wąski Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 ---------- Post dopisany at 22:37 ---------- Poprzedni post napisany at 22:23 ---------- https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_joQEa-mB-w nnnnie nie nie nie nieeee, to sie nie dzieje :polew::polew::polew: :banan:muza dobra na wesele
Udała30 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 pogoda nie sprzyja ale cała reszta jak najbardziej tak
serfin Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 eee tam na Mazurach póki co słonecznie jest szkoda, że mi wtyczki do wiązek nie doszły bo bym dziś podłubał już troche przy furce. też często macie tak, że ludzie na ulicy pytają się o Wasze audice czy przypadkiem nie są na sprzedaż? widać, że dopieszczone
kaju Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 eee tam na Mazurach póki co słonecznie jest szkoda, że mi wtyczki do wiązek nie doszły bo bym dziś podłubał już troche przy furce. też często macie tak, że ludzie na ulicy pytają się o Wasze audice czy przypadkiem nie są na sprzedaż? widać, że dopieszczone przy B5 często tak miałem, przy B6 JESZCZE nie
jozek726 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 jeszcze ja ogólnie jak bym dostał na prawdę dobrą kasę za auto bym je sprzedał
kaju Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 jeszcze ja ogólnie jak bym dostał na prawdę dobrą kasę za auto bym je sprzedał Ja tak samo - mi przeszły sentymenty po tym, jak skończyła moja ex B5 - człowiek chucha dmucha, stara się, a kończy jak każda inna... Bez sensu się spinać.
serfin Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 No tak, czyli najlepiej nie modowac a przynajmniej staruszkow, i kupowac swieze w bogatej wersji
Rekomendowane odpowiedzi