jozek726 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 jeszcze ja ogólnie jak bym dostał na prawdę dobrą kasę za auto bym je sprzedał Ja tak samo - mi przeszły sentymenty po tym, jak skończyła moja ex B5 - człowiek chucha dmucha, stara się, a kończy jak każda inna... Bez sensu się spinać. nie o to chodzi, bardziej o to że bym kupił klasyka tylko do garażu, na zloty i niedzielne przejażdżki, dalej bym chuchał i dmuchał a do jazdy na co dzień kupił bym sobie jakiegoś parcha
kaju Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 jeszcze ja ogólnie jak bym dostał na prawdę dobrą kasę za auto bym je sprzedał Ja tak samo - mi przeszły sentymenty po tym, jak skończyła moja ex B5 - człowiek chucha dmucha, stara się, a kończy jak każda inna... Bez sensu się spinać. nie o to chodzi, bardziej o to że bym kupił klasyka tylko do garażu, na zloty i niedzielne przejażdżki, dalej bym chuchał i dmuchał a do jazdy na co dzień kupił bym sobie jakiegoś parcha a to to swojo drogo - chodzi za mną C1 na glebie i kole...
Wandej Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 eee tam na Mazurach póki co słonecznie jest szkoda, że mi wtyczki do wiązek nie doszły bo bym dziś podłubał już troche przy furce. też często macie tak, że ludzie na ulicy pytają się o Wasze audice czy przypadkiem nie są na sprzedaż? widać, że dopieszczone przy B5 często tak miałem, przy B6 JESZCZE nie Ktoś chciał kupić 2.5TDI?:shock3:
Rabbi Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 pany jak się nazywa ten wzór felgi : 2008 Volkswagen Scirocco 1920x1440 2145 - Tapety na pulpit - samochody sportowe, luksusowe, supersamochody
kaju Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 eee tam na Mazurach póki co słonecznie jest szkoda, że mi wtyczki do wiązek nie doszły bo bym dziś podłubał już troche przy furce. też często macie tak, że ludzie na ulicy pytają się o Wasze audice czy przypadkiem nie są na sprzedaż? widać, że dopieszczone przy B5 często tak miałem, przy B6 JESZCZE nie Ktoś chciał kupić 2.5TDI?:shock3: nerki chcieli sprzedać...
miki Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 eee tam na Mazurach póki co słonecznie jest szkoda, że mi wtyczki do wiązek nie doszły bo bym dziś podłubał już troche przy furce. też często macie tak, że ludzie na ulicy pytają się o Wasze audice czy przypadkiem nie są na sprzedaż? widać, że dopieszczone przy B5 często tak miałem, przy B6 JESZCZE nie Ktoś chciał kupić 2.5TDI?:shock3: Facet pewnie był tokarzem to by sobie wałki na bieżąco robił
jozek726 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 jeszcze ja ogólnie jak bym dostał na prawdę dobrą kasę za auto bym je sprzedał Ja tak samo - mi przeszły sentymenty po tym, jak skończyła moja ex B5 - człowiek chucha dmucha, stara się, a kończy jak każda inna... Bez sensu się spinać. nie o to chodzi, bardziej o to że bym kupił klasyka tylko do garażu, na zloty i niedzielne przejażdżki, dalej bym chuchał i dmuchał a do jazdy na co dzień kupił bym sobie jakiegoś parcha a to to swojo drogo - chodzi za mną C1 na glebie i kole... a mi RS
kaju Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 eee tam na Mazurach póki co słonecznie jest szkoda, że mi wtyczki do wiązek nie doszły bo bym dziś podłubał już troche przy furce. też często macie tak, że ludzie na ulicy pytają się o Wasze audice czy przypadkiem nie są na sprzedaż? widać, że dopieszczone przy B5 często tak miałem, przy B6 JESZCZE nie Ktoś chciał kupić 2.5TDI?:shock3: Facet pewnie był tokarzem to by sobie wałki na bieżąco robił nooo, dokładnie, chciał zamienić na swoje B6 ALT za dopłatą i paletą baniek z olejem...
jozek726 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Poprawne mycie samochodu – vol 2 | Auto detailing Warszawa
Wandej Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 eee tam na Mazurach póki co słonecznie jest szkoda, że mi wtyczki do wiązek nie doszły bo bym dziś podłubał już troche przy furce. też często macie tak, że ludzie na ulicy pytają się o Wasze audice czy przypadkiem nie są na sprzedaż? widać, że dopieszczone przy B5 często tak miałem, przy B6 JESZCZE nie Ktoś chciał kupić 2.5TDI?:shock3: Facet pewnie był tokarzem to by sobie wałki na bieżąco robił Chciał sobie stolik zrobić pewnie z silnika:decayed:
grzes283 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Chłopy, jaki wałek rozrządu kupić. O ile panewki GLYCO, szklanki INA - wzmacniane, o tyle wałek Ruville ma kiepskie noty. ASO odpada. Słyszałem coś o FEBI, NOCKENTECHNIC, co sądzicie? NOCKEN jest niby wzmacniany, a do szklanek taki by bardziej pasował....... Rocznie robie ok 10tyś, wiec pewnie i ma RUVILLE bym kilka lat śigał, nie wiem sam:facepalm: Ja kupiłem wałek ori po niskim przelocie, udało się taki utrafić w Austrii i brat mi sprowadził. Moi mechanicy którzy lata pracowali w ASO odradzili mi zamiennik, tak samo zasugerowali mi półpanewki ori bo mieli przypadki że Glyco nie trzymały wymiarów i po zamontowaniu były źle osadzone. Wałek kupiłem za 100€ natomiast półpanewki w ASO 280zł, do tego szklanki 300pln, śruby i uszczelniacz wałka też okolice 300pln Na wałku Ruville jeżdzi dwóch moich znajomych i po przelataniu kilkudziesięciu tys km trzyma się nadal ok, ale pamiętaj że Ruville nie jest producentem tylko pakowaczem więc to loteria na jaki wałek trafisz . Są lepsze i gorsze. No własnie,ale prawdopodobieństwo, że kupię pewną używke jest bardzo małe. Ech, z drugiej strony z 12 letniego auta nic młodego nie wyrezam. Ewentualnie właduje kase i tyle. Ale dzieki za info, chociaż panewki sie potwierdziły:wink:
wladi Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Grubo:shock3: https://www.youtube.com/watch?v=A8A5IMkW-Kg#t=33
miki Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Ktoś rozpoznaje auto sąsiada? Mam nadzieję że pasażerowie tego promu byli przed obiadem
POWER-KRIS Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 :-) Piwa, wódki i pacierza - nigdy nie odmawiam.
wladi Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 :-) Piwa i pacierza - nigdy nie odmawiam. Swój chłop:decayed:
Patryś Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Właśnie wróciłem z Amsterdamu z dnia króla i dopijam piwkiem w łóżku. Ale ludzi co nie miara, klimat fajny a ludzie pełni pozytywu. :-D. Tylko jedni polacy robili trzode w pociągu. Wstyd tylko za rodaków że nie umia się kulturalnie i przyjaźnie zachować. :-/
kaju Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Właśnie wróciłem z Amsterdamu z dnia króla i dopijam piwkiem w łóżku. Ale ludzi co nie miara, klimat fajny a ludzie pełni pozytywu. :-D. Tylko jedni polacy robili trzode w pociągu. Wstyd tylko za rodaków że nie umia się kulturalnie i przyjaźnie zachować. :-/ takie właśnie ewenementy kreują zdanie o często niewinnym ogóle...
Rekomendowane odpowiedzi