Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialo sie miec firemke to teraz czeba ponapierdzielac i caly miesiac zamknac, tj zrobic raport itp :P

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

117085b134eb3146880e4e04686b69af.jpg

:polew:

Opublikowano

żyjo ? :decayed:

Opublikowano
żyjo ? :decayed:

Opublikowano

czekam na porod akurat:decayed:

---------- Post dopisany at 22:32 ---------- Poprzedni post napisany at 22:32 ----------

pic nie moge:kwasny:

Opublikowano

jak krzyknę czy żyjo to są, tak ich nie ma :grin:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 22:32 ---------- Poprzedni post napisany at 22:32 ----------

juz ja wywiozles czy w domu jeszcze?

Opublikowano

ten bas z q5 to do dojazdówki wejdzie? czy pełnowymiarowe musi być??

Opublikowano

juz ja wywiozles czy w domu jeszcze?

jeszcze w domu ale jak dlugo to nie wiem:decayed:

Opublikowano

Ufff Tomek, ja za 3 miechy bede mial to samo co Ty teraz, żona caly czas meczy mnie, ze mam byc przy porodzie a ja drocze sie z nia, ze jak bede na sluzbie i dyzur to niestety ale niet hehe mina i jej reakcja bezcenne

---------- Post dopisany at 22:46 ---------- Poprzedni post napisany at 22:44 ----------

Barrowiec ja mam 17 " ori dojazdowke i tuba z Q5 wchodzi ale nie cala jakies 8cm wystaje ale w sedanie bez problemu podloge kladzie sie i nic nie odstaje ona,

Opublikowano

ja bede twardy i bede wspieral zone:wink:zeby bylo mozna to pewnie koledzy tez by wpadli na oddzial z flaszka:decayed:

Opublikowano
Ufff Tomek, ja za 3 miechy bede mial to samo co Ty teraz, żona caly czas meczy mnie, ze mam byc przy porodzie a ja drocze sie z nia, ze jak bede na sluzbie i dyzur to niestety ale niet hehe mina i jej reakcja bezcenne

---------- Post dopisany at 22:46 ---------- Poprzedni post napisany at 22:44 ----------

Barrowiec ja mam 17 " ori dojazdowke i tuba z Q5 wchodzi ale nie cala jakies 8cm wystaje ale w sedanie bez problemu podloge kladzie sie i nic nie odstaje ona,

a wiesz co ci powiem, ze w 17 lepiej gra jak w 18 - bynajmniej przy alu

Opublikowano

No ale wiesz, ze w przypadku wystapienia przeslanek do cesarki to niestety ale wyprosza :/

Opublikowano
No ale wiesz, ze w przypadku wystapienia przeslanek do cesarki to niestety ale wyprosza :/

no tu to sie zgadzam ale sie zobaczy:wink:

Opublikowano

Edytko w 18" gra slabiej bo alusek ma duza srednice i tuba w kolo ma pusta przestrzen a nie powinna, czyli najlepiej jak jest na styk przytulona do scianek kola ;)

---------- Post dopisany at 22:53 ---------- Poprzedni post napisany at 22:51 ----------

Tomek ja to i przy cesarce moglbym byc, takie widoki to mi nie straszne ani nie smaczne, moge jesc przy tym sniadanie :D

Opublikowano

a wiesz co ci powiem, ze w 17 lepiej gra jak w 18 - bynajmniej przy alu

u mnie butla siedzi... :kox: i chce dojazdówkę jakoś tak przytegować, że sub wejdzie i będzie sobie ładnie lażało w bagaju