Kshyhu87 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 firma elring robi dobre uszczelki? Panowie pomóżcie muszę wymienić uszczelkę pod pokrywą zaworów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Kup ori najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Kaju do takiego automata napewno :grin: http://s28.postimg.org/p48get1t5/300px_Maschinengewehr_08_1.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Oszukista miałeś podesłać dane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Oszukista jest tylko jeden, WANDEJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 He dokładnie. Wczoraj zamówiłem graty a dzisiaj dalej ich nie ma. Danych nie ma. Zgłaszam to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 He dokładnie. Wczoraj zamówiłem graty a dzisiaj dalej ich nie ma. Danych nie ma. Zgłaszam to Kurfa byłem dzisiaj w robocie może 10minut:facepalm: Wy.ebali mnie w trase po klientach i nawet nie miałem kiedy Ci towaru skompletować. Jutro dopiero przysiądę i w poniedziałek pusczę ---------- Post dopisany at 18:15 ---------- Poprzedni post napisany at 18:13 ---------- Oszukista jest tylko jeden, WANDEJ Oddaj chłopu te 40zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Hehe spoko mam czas do piątku więc luzik, ale musi być afera jakaś. Dzień bez spiny to dzień stracony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Hehe spoko mam czas do piątku więc luzik, ale musi być afera jakaś. Dzień bez spiny to dzień stracony A jeszcze dzisiaj muszę posłać klocki Hammerowi i jednemu koledze z forum i za bardzo nie wiem kiedy:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 He dokładnie. Wczoraj zamówiłem graty a dzisiaj dalej ich nie ma. Danych nie ma. Zgłaszam to Kurfa byłem dzisiaj w robocie może 10minut:facepalm: Wy.ebali mnie w trase po klientach i nawet nie miałem kiedy Ci towaru skompletować. Jutro dopiero przysiądę i w poniedziałek pusczę ---------- Post dopisany at 18:15 ---------- Poprzedni post napisany at 18:13 ---------- Oszukista jest tylko jeden, WANDEJ Oddaj chłopu te 40zł Oddałem i pacz na PW co żeś zrobił ---------- Post dopisany at 18:57 ---------- Poprzedni post napisany at 18:36 ---------- Audi S4 37900.00 PLN. Lublin - otoMoto.pl ciekawa kolorystyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Kolorystyka. Uj mnie strzeli. Brat odebrał heble od lakiernika. Oby to było tylko foto lipne bo jak faktycznie tak wyglądają te zaciski to mnie ro***bie. Patrzcie i płaczcie. Co za patafian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekA4 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 :hi:Eee tam Patyś,lambo jak ta lala:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Sprzedam tylne heble 288 od 3.0 tdi komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 debil ---------- Post dopisany at 21:02 ---------- Poprzedni post napisany at 20:54 ---------- tarcze i zaciski hamulcowe przód Audi s4 b6 Częstochowa Lisiniec dobra cena? czy te tarcze się do czegoś nadają ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 No bardzo mądrzy kierowcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Kolorystyka. Uj mnie strzeli. Brat odebrał heble od lakiernika. Oby to było tylko foto lipne bo jak faktycznie tak wyglądają te zaciski to mnie ro***bie. Patrzcie i płaczcie. Co za patafian. http://s26.postimg.org/scxslbkyx/10401912_750676011651700_3117758300108634643_n.jpg no kolorek trochu c**jowaty:doh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Nawet nie mów. Brat mówił ze na żywo jest ok ale jakoś mu nie wierzę. Tak to jest jak nie ma człowieka na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 to niby mial byc zolty kolor??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Myślałem o takim jak miał dzienciol na A3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Miszka Fakenie jestese miszczu!!!!!!!!!!!!! ale że co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi