H4mm3R Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Hammer dzisiaj w robocie siedzę tak jak Ci mówiłem ale jutro jak coś to mogę polecieć bliżej koło Ciebie.... Zdzwonimy się jutro, a teraz zdrowie młodych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Kurde nie mam tych plastików u siebie własnie wyczaiłem ? Ma ktoś numer tego badziewia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 A po co te plasticzki Tobie, sa takie niezbedne? a tymczasem reza sie... ---------- Post dopisany at 18:56 ---------- Poprzedni post napisany at 18:54 ---------- Kurna nie mam takiego kretaka by siedzenia wykrecic :/ musi to byc konkretnie tego samego typu jak ten do wykrecania kierownicy? Tzw "s" ? Imbusami nie da rady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycha1236 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Jak dobrze pamiętam jest to spline m10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 No to d*pa bo mi spline skonczyly sie na rozmiarze o 1 nizej i narobilem sie ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Splin 12 na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycha1236 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Moze cos pokrecilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 http://i.imgur.com/FjAy24T.jpgKurde nie mam tych plastików u siebie własnie wyczaiłem ? Ma ktoś numer tego badziewia ? jak Ty się takimi pierdołami przejmujesz, to Tobie się ładnie w głowie poprzewracało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 No tez tak pomyslalem hehe ---------- Post dopisany at 20:29 ---------- Poprzedni post napisany at 20:21 ---------- Wladi Ty sie jebłeś zaden spline m12, takim to kiere sie wykreca, wiem bo mam taki klucz i przymierzalem wlasnie i jest za duzy, takze do wykrecenia foteli bedzie spilne m10 jednak raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Kuźwa nie doczytałem :banghead: myślałem że o kiere chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Kuźwa nie doczytałem :banghead: myślałem że o kiere chodzi Ty tu nie jesteś od myślenia tylko od jebania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 jak ogarnac ta pier** kostkę od airbagow pod fotelem kierowcy? co wpier** sie w jakaś dziurę to się zapala, próbowałem doginać piny, itd ale zapala się na każdej dziurze? zlutować w piz** na stale>? codziennie latam z laptokiem i resetuje kontrolkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Kuźwa nie doczytałem :banghead: myślałem że o kiere chodzi Ty tu nie jesteś od myślenia tylko od jebania Chyba spamu Wasze zdrowie Pany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Kogo zawiesc do slubu ? http://img.tapatalk.com/d/14/06/08/ypyqy5e4.jpg http://img.tapatalk.com/d/14/06/08/a5ebe2a7.jpg Konie sobie kupiłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 http://i.imgur.com/FjAy24T.jpgKurde nie mam tych plastików u siebie własnie wyczaiłem ? Ma ktoś numer tego badziewia ? jak Ty się takimi pierdołami przejmujesz, to Tobie się ładnie w głowie poprzewracało ja lubie mieć każdy detal na swoim miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Pany coś mi jakby rozrusznik łapie. Tak jakby blokuje czasem przy zapalaniu. Co to może być? Jakieś łożysko czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Panowie lecimy z tematem :banan::banan::banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Panowie lecimy z tematem :banan::banan::banan: Ja ostatnio klasycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Ta gwiazdka do hebli to jaki rozmiar bo miałem T50 i c**j za mały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi