Patryś Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Ale qwaaaaaa jeszcze 3 dni i urlop 5 tyg A już tydz siedze na L4. Jutro pójdę do roboty zobaczę jak mi się będzie pracować i albo zostanę albo na ostatnie 3 dni LQuattro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Mam ori 18" audi sline 8J ET43 o takie + oponki 225/40/R18 http://img.tapatalk.com/d/14/06/10/6u4u7y2e.jpghttp://img.tapatalk.com/d/14/06/10/davyvygu.jpg Mam taką samą fele więc wrzucaj 15 będzie gicior:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Tak jak miszka mowi nie mam uchwytów wiec potrzebne 4 uchwyty i siatka...tylko jakie uchwyty i jak wygląda siatka z kieszenią do sedana? pierw panie musisz się zaopatrzyć w odpowiednie boczki które posiadają otwory przez które przechodza uchwyty i potem są przekręcone do specjalnie na to przygotowanych miejsc w podłodze bagażnika W sedanie bez składanych siedzeń nie było chyba takich uchwytów , przez co też nie występowały boczki z odpowiednimi otworami . Miejsca do montażu w podłodze na 100% musisz mieć , tylko musisz wyciąć odpowiednie otwory w tapicerce boczków , przełożyć przez nie uchwyty i przykręcić . jeździłem tak przez pewien czas zanim kupiłem ori pod składane siedzenia . dodam że wcześniej miałem nie składaną tylną kanape ---------- Post dopisany at 19:43 ---------- Poprzedni post napisany at 19:40 ---------- Eee chlopaki ja nie mam gwintu tylko zawieche sline 1be, a tlustej tesciowej nie zamierzam wozic wiec jak bedzie optymalnie z dystansami do moich felg najlepiej? A do kolegi fo chce siatke do bagaja jak nie masz tak jak u mnie w fotce ponizej to musisz zakupic 4 uchwyty wziac nozyk i wyciac otwory w podlodze tapicerki i wkrecic a potem myslec o siatce http://img.tapatalk.com/d/14/06/10/quza9u7u.jpg masz panie numer tej siatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zaraz miszka polece 4 raz do furki i zyrkne special 4u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Uchwyty mają być takie Takie same tylko z innymi oznaczeniami występują w audi a3 a4 a6 tt passat skoda golf .... ---------- Post dopisany at 19:52 ---------- Poprzedni post napisany at 19:51 ---------- Zaraz miszka polece 4 raz do furki i zyrkne special 4u Thanks mate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Łapaj numer siatki ---------- Post dopisany at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany at 20:55 ---------- Wladi ale ty wcisnales dystanse 15 na przo i tyl? Czy tylko na tyl a przod mniejsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Łapaj numer siatki http://img.tapatalk.com/d/14/06/10/ezy2ezev.jpg dzięki wielkie czyli numerek taki o który pytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Kompletny środek fotele wnętrze boczki Audi RS4 B7 (4316639817) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Daniel na tył 15 weszły na przód mogły by być 10... ---------- Post dopisany at 21:01 ---------- Poprzedni post napisany at 20:59 ---------- Kompletny środek fotele wnętrze boczki Audi RS4 B7 (4316639817) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. :slina::slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Tez tak mysle, że na przod max 10 na tyl spokojnie 15. Moze poszukam i po cichu udw sie cos kupic, dystanse tylko z amelinium? I tylko HR? Czy jest cos jeszcze godnego uwagi? Wwzne aby byly sruby do tego i aby dystanse mialy kołnierze tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camillotychy Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Pany poszło dzisiaj moje zgłoszenie do divisionu, jestem ciekaw czy da radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Moje 15 pękły i słyszałem że z reguły pękają i nie wiem czy to zależy od firmy czy jakoś są do d*py robione:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 A miales jakies konkrety te dystanse? Czy noname? Alu metal czy plastik, bo i takie byly i ponoc niezle sa, ja swoje zgloszenie juz poslalem jakis czas temu i bez odzewu, ani be ani me ani kukuryku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camillotychy Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Może nikt nie przegląda tego maila.. albo poprostu mamy za słabe fury hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 swoje trzeba wyczekac panowie wiec luzik:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 swoje trzeba wyczekac panowie wiec luzik:wink: No poprzeczka jest coraz wyższa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 A miales jakies konkrety te dystanse? Czy noname? Alu metal czy plastik, bo i takie byly i ponoc niezle sa, ja swoje zgloszenie juz poslalem jakis czas temu i bez odzewu, ani be ani me ani kukuryku Miałem amelinium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camillotychy Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 swoje trzeba wyczekac panowie wiec luzik:wink: No poprzeczka jest coraz wyższa Lubię wyzwania haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 miszka, serfin macie browara w ostrowcu jak jedziecie :hi:( tylko się przypomnijcie bo ja mam pamięć dobrą ale krótką) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 miszka, serfin macie browara w ostrowcu jak jedziecie :hi:( tylko się przypomnijcie bo ja mam pamięć dobrą ale krótką) gdzie?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi