serfin Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Yeeep a jest jest, a ja spodziewam sie za 10tygodni potomka, i zbieram kasiore bo pod koniec roku oddaja mi klucze do mojego m4developerki i bedzie na co wydawac hajs. To czego nie zrealizowalem a chcialbym to przyciemnic chyba tylne szyby i wstawic dystanse mysle 10 i 15 na tyl? Mam obecnie ori 18" et43
miszka Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Mikaszi bede dopingowal Cie w tym modzie ja tez mam low i mialem wszystkie graty ale zwatpilem w swoje zdolnosci i checi babrania sie z tym duzym modem w przypadku posiadania instalacji low. samo trzymanie kciuków to chyba za mało , ale na pewno coś tam pomoże
tomcrack27 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 10 jebnij dystanse bo jak 15 dasz to z przodu moze trochu obcierac nadkola:wink:
serfin Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 W sumie masz racje Tomek wczesniej mialem 17" z ET35 i przod byl na styk idealny a tyl nadal schowany wiec moze i faktycznie przy ET43 przod dac max 10 a tyl hmm no wlasnie ile by bylo cacy i kola nie byly schowane?
jerzu Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Ja mam tył oponę 235 felge 8.5" i et 35 i niestety jak mam kogoś z tylu to na wybojach przyciera mi:(
kris-krzysztof Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Testował ktoś coś sprawdzonego na komary ? Chodzi mi o opryski ogrodu .
wladi Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Na tył daj 15 ja tak miałem i było malina:thumbup:
kaju Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 samo et jeszcze nic nie powie, potrzeba jeszcze J do obliczeń dystansów, bez tych dwóch to wróżenie z fusów.
Bielun22 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Chopacy chce kupić siatke do bagażnika z kieszenią ...znalazłem kilka sztuk na aledrogo ale nie mam pojęcia czy kazda będzie pasować? czy jest róznica miedzy siatka do sedana i avanta... jak się ja mocuje w bagaju ? czy są tam miejsca na ewentualne uchwyty?... podpowiedzcie:whistling:
serfin Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Mam ori 18" audi sline 8J ET43 o takie + oponki 225/40/R18
serfin Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zobacz czy masz w bagaju 4 uchwyty w podlodze tapicerki a potem mysl o siatce
Patryś Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Myśmy z Zakwą ostatnio mierzyli ile wejdzie do niego. Sznureczek, na końcu ciężka nakrętka, do błotnika i miarka w dłoń. I mierzyliśmy ile jest od felgi do sznureczka. Najlepsze wyliczenia hehe
miszka Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zobacz czy masz w bagaju 4 uchwyty w podlodze tapicerki a potem mysl o siatce jeżeli sedan i nie ma składanych siedzeń z tyłu to uchwytów niestety nima
vblpl Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Pany! Interesuje mnie ten zderzak. Widziałem go wcześniej, ale został sprzedany. Dzwonię do faceta i mówi, że wrócił do niego. Pytanie tylko, czy wrócił, bo wrócił, czy coś było? Pytanie do Was, czy ktoś z was go kupił? (wcześniej kosztował 700zł)
miszka Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Myśmy z Zakwą ostatnio mierzyli ile wejdzie do niego. Sznureczek, na końcu ciężka nakrętka, do błotnika i miarka w dłoń. I mierzyliśmy ile jest od felgi do sznureczka. Najlepsze wyliczenia hehe najprostsze rozwiązania sa czasami najlepsze , polak potrafi
Patryś Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 I się nie trzeba martwić wejdzie nie wejdzie hehe
Bielun22 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Tak jak miszka mowi nie mam uchwytów wiec potrzebne 4 uchwyty i siatka...tylko jakie uchwyty i jak wygląda siatka z kieszenią do sedana?
miszka Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 odnośnie tej siatki do bagaja to czy o tym numerku będzie pasiła [h=3]8E5 861 869[/h]
serfin Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Eee chlopaki ja nie mam gwintu tylko zawieche sline 1be, a tlustej tesciowej nie zamierzam wozic wiec jak bedzie optymalnie z dystansami do moich felg najlepiej? A do kolegi fo chce siatke do bagaja jak nie masz tak jak u mnie w fotce ponizej to musisz zakupic 4 uchwyty wziac nozyk i wyciac otwory w podlodze tapicerki i wkrecic a potem myslec o siatce
Rekomendowane odpowiedzi