Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zeby nie bylo pokonalem niemoc i rozebralem kompletnie wnetrze auta pod wiazki 9yvuvy9y.jpg

---------- Post dopisany at 09:58 ---------- Poprzedni post napisany at 09:57 ----------

Tomek a Krzysiek zjechal juz z Norwegii na Mazury? Bo mamy heble ogarnac a wiem ze na tydzien wyrusza do It

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Zeby nie bylo pokonalem niemoc i rozebralem kompletnie wnetrze auta pod wiazki http://img.tapatalk.com/d/14/07/07/9yvuvy9y.jpg

---------- Post dopisany at 09:58 ---------- Poprzedni post napisany at 09:57 ----------

Tomek a Krzysiek zjechal juz z Norwegii na Mazury? Bo mamy heble ogarnac a wiem ze na tydzien wyrusza do It

no juz dotarl na mazury takze pisz do niego pw:wink:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

domin co z gwintem? józek ładny link wrzucił :naughty:

wiem, gdybym miał kasę i nie malował auta bym intensywnie myślał :naughty:

Opublikowano

Gdzie mms?:whistling: Kurfa żeby sprzedawca klientowi sie przypominał:facepalm::decayed:

Opublikowano

Witam!

Potrzebuję nr joysticka lusterek bez opcji składanych i tego plastiku na 2 szyby, z góry dzięki

Opublikowano

Tak wygląda mój katalizator teraz pytanie czy go wbijać czy jakoś przemyć i zostawić?

jyja7emy.jpgpasavy3e.jpg

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Witam!

Potrzebuję nr joysticka lusterek bez opcji składanych i tego plastiku na 2 szyby, z góry dzięki

mam to w garażu, wyślę Ci za 20zł z przesyłką.

Opublikowano

Gdzie mms?:whistling: Kurfa żeby sprzedawca klientowi sie przypominał:facepalm::decayed:

poszedł :decayed: chyba że nie dostałeś ?

Opublikowano

Siema

Pany jest u nas ktoś z Sieradza??

Opublikowano
Tak wygląda mój katalizator teraz pytanie czy go wbijać czy jakoś przemyć i zostawić?

http://img.tapatalk.com/d/14/07/07/jyja7emy.jpghttp://img.tapatalk.com/d/14/07/07/pasavy3e.jpg

Szkoda wybijać, poza tym będzie buczeć jak wybijesz, lepiej sprzedać i kupić zamiennik kata.

---------- Post dopisany at 18:51 ---------- Poprzedni post napisany at 18:46 ----------

Siema

Pany jest u nas ktoś z Sieradza??

Ty się szykuj bo 18-20.07 jestem na dubit w Kielcach :decayed:

Opublikowano

A można to czymś umyć? Właśnie tak patrzyłem na to ze jakieś to za ładne a błąd wyskakuje skubany... Myślę żeby to umyć benzyną. Będzie dobrze? Nic się z tym nie stanie?

Opublikowano

Nie wiem....

Opublikowano

H4mm3R a duża różnica będzie w głośności auta?

Opublikowano

Raczej nie, co innego jakbyś tłumiki wyciął...

Opublikowano

Tylko chce ten katalizator wytluc ale trochę mi go szkoda bo ładnie wygląda.. Nie mam porównania jak wygląda zaje any kat i się grubo zastanawiam.. Tyle się naszarpalem żeby to wykręcić z zamiarem wywalenia tego ale jak go zobaczyłem to trochę mi się go szkoda zrobiło Hehe juz sam głupi jestem.

Opublikowano
Raczej nie, co innego jakbyś tłumiki wyciął...

Nie polecam:decayed: Głośno w c**j bez środkowego np:kwasny: Wyjmuj kąta będzie lepiej myślę:wink: wyjmij w calosci to wsadzis z powrotem jak się uda:decayed:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Taaa weź i go wyjmnij w całości.. Tam jest takie dojście ze by to uj upalil :-/ żeby odkręcić kat od kolektora musiałem cały kolektor wydechowy odkręcić i dopiero po wielkich bólach jedna śrubę od kata z tyłu odkrecilem. A żeby wyjąć kata z samochodu to trzeba odkręcić jeszcze trzy śrubki za katem a tam to wogule nie ma miejsca a i jeszcze nakrętki mówią same "zostaw mnie bo i tak nie odkrecisz ":-P

---------- Post dopisany at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany at 20:55 ----------

Albo młotek i przecinak albo zostaje... Musze się z tym przespac :-?

Opublikowano

jakby ktoś szukał, to myślę, że dobry prajs, sam na dniach wziąłem od tego sprzedawcy, widzę, że wystawił następne:

Komplet ramion wycieraczek+pióra Audi A4 B6/B7 UE (4401176656) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

moje stan igła, śmiało polecam

Opublikowano

śmieszny prajs.. nic tylko chapać:naughty: