Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pany szukam czujnika przód od samopoziomu:whistling: Ktoś coś?

Opublikowano
Ja gdzie cos mam ale wez go i znajdz

Weź no poszukaj przyjadę z flaszką na montaż:decayed:

Opublikowano
Ja gdzie cos mam ale wez go i znajdz

Weź no poszukaj przyjadę z flaszką na montaż:decayed:

to na latwizne idziesz panie:decayed:

Opublikowano

Za mało? Na OEM`ie będzie czas na więcej:decayed:

Opublikowano

Ktos wie co to za kabelki w wiazce do slupkow B? Bo mam wiazke pod elektryke tylnych drzwi ale tam sa tylko 4 piny obsadzone tj 3,4,5,6, a wiazke, ktora siedzi w aucie od fabryki (pod korbki) ma tych pinow obsadzonych 3,4,5,6,7,8,9,10. I w koncu nie wiem co przepiac a co wypiac na stale?

Opublikowano

Pany, jest tu kto co swapował B6 z 2,5 na 1,9? Poszukuje łape skrzyni gdyż ta z 2,5 po swapie jest jakby za krótka.

Poniżej foto, tam gdzie widać 19cm wypadało by miała z 20 cm a tam gdzie 17Cm by miała 18cm, numer łapy z foto to: 8E0 399 115P, ale nie pasuje po swapie. Swap w Q z 2003 roku z 6 biegowa skrzynką

Przerabiał ktoś coś takiego?

10562951_10202755817116604_1062338877919151340_n.jpg

Opublikowano
Ktos wie co to za kabelki w wiazce do slupkow B? Bo mam wiazke pod elektryke tylnych drzwi ale tam sa tylko 4 piny obsadzone tj 3,4,5,6, a wiazke, ktora siedzi w aucie od fabryki (pod korbki) ma tych pinow obsadzonych 3,4,5,6,7,8,9,10. I w koncu nie wiem co przepiac a co wypiac na stale?

Daniel ja robiłem według schematów opisanych przez Bartsa : http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/montaz-elektrycznych-podnosnikow-tylnych-szyb-237698/ i szystko bangla do tej pory:decayed:

Opublikowano

ich trzeba sporo uciac lub zaizolowac

zostaja ci glosnikowe ktorych nie ruszasz masa i zasilanie te duze i pozniej masz cany low i high i szaro czerwony od przechylu auta

Opublikowano

Andrej Ty zakładałeś podgrzewane fotele i kanape?

Opublikowano

tak ;)

Opublikowano

Miał bym do Ciebie prośbe :whistling: podałbyś mi numerki kostek jakie są w przednich fotelach, chodzi o zieloną i tą która łączy oparcie z siedziskiem bo chce to zrobić jak ori:wink: i tylna kanapa też jakie ma numerki i jak to tam jest podłączone. Bo mam wszystko tylko zostało mi to podłaczyć oparcie z siedziskiem pewnie jakaś kostka tylko nie mam pojęcia jaki numerek:whistling:

Opublikowano

zerkne pozniej to ci pw puszcze

a masz wiazke od mat do kostki pod fotel czy tez bedziesz robic?

zerknij ze dwie strony wczesniej tam dalem wlasnie zdjecie przod grzanych tylko na niebieskiej kostce do polaczenia masz ta mala czarna 2 pinowa kostke a calosc idzie w 8 pinowa czarna i pozniej do zielonej 6 pinowej pod fotel

tyl juz wiecej tego jest ale kable krotsze

Opublikowano

Ja dokładałem sobie maty i od nich zakończało się jakimiś czarnymi kostkami.. jak dobrze pamiętam to od oparcia była kostka z dwoma kabelkami a od siedziska były chyba cztery kable i też czarna kostka i nie wiem jaka ma być kostka zbiorcza na dwie kosteczki bo później ma być kostka zielona którą wpinamy w podłogę:wink: a tył pewnie będzie tak samo podłączony tylko poszukuje nr kostki męskiej która wejdzie w kostkę 12 Pin która idzie od potecjometrów.

Opublikowano

Tak potrzebuję numerki tych kostek które są na zdjęciu od przednich foteli:wink: te 3 kostki jakie mają numery i na tył już to wszystko mam puszczone tylko numerek żeńskiej kostki 12Pin:wink:

---------- Post dopisany at 14:58 ---------- Poprzedni post napisany at 14:48 ----------

I fajnie by było jak byś miał gdzieś rozpiske który kabelek do którego pinu:whistling:

Opublikowano

zielonych to nie wiem jesli chodzi o ta gorna czesc bo ja mailem niebieskie ale juz wyslalem je wiec nie mam skad numeru znalesc chyba ze z auta pozniej

a ta czarna 12 pin to

3B0 972 726

---------- Post dopisany at 13:58 ---------- Poprzedni post napisany at 13:58 ----------

http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-b7-podlaczenie-ogrzewania-tylnej-kanapy-208633/

---------- Post dopisany at 13:59 ---------- Poprzedni post napisany at 13:58 ----------

czy pytasz o przod? :decayed:

Opublikowano

O to to, fenkju:wink: jakbyś miał ochotę to byś zerknął na te wtyczki na przodzie i podesłał mi je numerki:whistling:

Opublikowano

tyle tego mialem i poszlo w swiat a numerow nie spisalem...

Opublikowano

Tył już ogarnę jak mam numerek tej kostki 12 Pin:decayed: i jeszcze bym potrzebował numerki kostek na tym zdjęciu http://i.imgur.com/ZlwLwj4.jpg 3 kostki co są po lewej stronie

---------- Post dopisany at 15:10 ---------- Poprzedni post napisany at 15:09 ----------

tyle tego mialem i poszlo w swiat a numerow nie spisalem...

A widzisz błąd:facepalm: będziesz pamiętał na drugi raz żeby pisać:naughty: