cool506 Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Marcin Ty masz serie w swoim czy podnosiles moc?? jak to na gazie lata??
P-U-M-A Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 A ja czekam i czekam na lampy od gwertego które to miały być u mnie od pewnego czasu... xenon na bi Ci reza? Miałem Bi-Xenon ale zmienia soczewke bo tamta była już do niczego. Ale na razie nie wiem co z moimi lampami jest. Niby wysłane w poniedziałek nie ma ich w systemie UPS do dnia dzisiejszego.
Wandej Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 A ja czekam i czekam na lampy od gwertego które to miały być u mnie od pewnego czasu... xenon na bi Ci reza? Miałem Bi-Xenon ale zmienia soczewke bo tamta była już do niczego. Ale na razie nie wiem co z moimi lampami jest. Niby wysłane w poniedziałek nie ma ich w systemie UPS do dnia dzisiejszego. soczewke? a co z nią moze byc nie tak?? i jak to rozpoznac? No bo odblysnik to norma
musti Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 i kolejny ból głowy mam- dzisiaj jadą c do pracy po osiągnię magicznych 90C dałem po piz*zie na 2 3 4 biegu i tak zaczął mrygać silnik i aku :wallbash: wiecie czumu mryga aku - siada powoli? silnik zamrugał z braku gaz ale czemu aku? no i popsułeś
P-U-M-A Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 A ja czekam i czekam na lampy od gwertego które to miały być u mnie od pewnego czasu... xenon na bi Ci reza? Miałem Bi-Xenon ale zmienia soczewke bo tamta była już do niczego. Ale na razie nie wiem co z moimi lampami jest. Niby wysłane w poniedziałek nie ma ich w systemie UPS do dnia dzisiejszego. soczewke? a co z nią moze byc nie tak?? i jak to rozpoznac? No bo odblysnik to norma No źle napisałem odbłyśnik był już czarny. Ale ogólnie nie chwalą soczewek w b6 to zmieniłem na soczewke z a6 c6 i od razu miał ogarnąć te parowanie lamp.
MARCIN607 Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 i kolejny ból głowy mam- dzisiaj jadą c do pracy po osiągnię magicznych 90C dałem po piz*zie na 2 3 4 biegu i tak zaczął mrygać silnik i aku :wallbash: wiecie czumu mryga aku - siada powoli? silnik zamrugał z braku gaz ale czemu aku? no i popsułeś
musti Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 i kolejny ból głowy mam- dzisiaj jadą c do pracy po osiągnię magicznych 90C dałem po piz*zie na 2 3 4 biegu i tak zaczął mrygać silnik i aku :wallbash: wiecie czumu mryga aku - siada powoli? silnik zamrugał z braku gaz ale czemu aku? no i popsułeś rób strucla i do BT wpadaj zboku
Wandej Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 A ja czekam i czekam na lampy od gwertego które to miały być u mnie od pewnego czasu... xenon na bi Ci reza? Miałem Bi-Xenon ale zmienia soczewke bo tamta była już do niczego. Ale na razie nie wiem co z moimi lampami jest. Niby wysłane w poniedziałek nie ma ich w systemie UPS do dnia dzisiejszego. soczewke? a co z nią moze byc nie tak?? i jak to rozpoznac? No bo odblysnik to norma No źle napisałem odbłyśnik był już czarny. Ale ogólnie nie chwalą soczewek w b6 to zmieniłem na soczewke z a6 c6 i od razu miał ogarnąć te parowanie lamp. sam musze chyba zregenerowac bo koszt smieszny tylko tydzien jezdzij bez lamp
P-U-M-A Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 A ja czekam i czekam na lampy od gwertego które to miały być u mnie od pewnego czasu... xenon na bi Ci reza? Miałem Bi-Xenon ale zmienia soczewke bo tamta była już do niczego. Ale na razie nie wiem co z moimi lampami jest. Niby wysłane w poniedziałek nie ma ich w systemie UPS do dnia dzisiejszego. soczewke? a co z nią moze byc nie tak?? i jak to rozpoznac? No bo odblysnik to norma No źle napisałem odbłyśnik był już czarny. Ale ogólnie nie chwalą soczewek w b6 to zmieniłem na soczewke z a6 c6 i od razu miał ogarnąć te parowanie lamp. sam musze chyba zregenerowac bo koszt smieszny tylko tydzien jezdzij bez lamp Ja już prawie 2 tygodnie jestem bez lamp ale trudno
Wandej Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 A moze ktos polecic jakis serwis co to ogarnia?? Oprócz qwerty`ego
laki83 Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 i kolejny ból głowy mam- dzisiaj jadą c do pracy po osiągnię magicznych 90C dałem po piz*zie na 2 3 4 biegu i tak zaczął mrygać silnik i aku :wallbash: wiecie czumu mryga aku - siada powoli? silnik zamrugał z braku gaz ale czemu aku? no i popsułeś kolego mi też sie tak raz stało...to z tą lampką aku..dałem buta i zaczoł migać ale jak zwolniłem to przestał.po krótkim czasie cały czas sie swiecił..okazało sie że to sprzęgiełko na alternatorze do wymiany
MARCIN607 Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 i kolejny ból głowy mam- dzisiaj jadą c do pracy po osiągnię magicznych 90C dałem po piz*zie na 2 3 4 biegu i tak zaczął mrygać silnik i aku :wallbash: wiecie czumu mryga aku - siada powoli? silnik zamrugał z braku gaz ale czemu aku? no i popsułeś kolego mi też sie tak raz stało...to z tą lampką aku..dałem buta i zaczoł migać ale jak zwolniłem to przestał.po krótkim czasie cały czas sie swiecił..okazało sie że to sprzęgiełko na alternatorze do wymiany to jest jakiś cynk- jakie koszta?
laki83 Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 i kolejny ból głowy mam- dzisiaj jadą c do pracy po osiągnię magicznych 90C dałem po piz*zie na 2 3 4 biegu i tak zaczął mrygać silnik i aku :wallbash: wiecie czumu mryga aku - siada powoli? silnik zamrugał z braku gaz ale czemu aku? no i popsułeś kolego mi też sie tak raz stało...to z tą lampką aku..dałem buta i zaczoł migać ale jak zwolniłem to przestał.po krótkim czasie cały czas sie swiecił..okazało sie że to sprzęgiełko na alternatorze do wymiany to jest jakiś cynk- jakie koszta? kurcze niechciałbym cie w bład wprowadzac..nie zbyt dobrze pamiętam ale chyba cos koło 200 zeta.nie ori.bo czas mnie naglił i nie mogłem zamawiać w aso
Stolkien Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 podjedz marcin jutro to poodepniemy zobaczymy co ECU wywali na VAgu.
MARCIN607 Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 podjedz marcin jutro to poodepniemy zobaczymy co ECU wywali na VAgu. :notworthy: [br]Dopisany: 26 Październik 2011, 18:43_________________________________________________póżniej na kadzielnię i zepchniemy parcha z klifu
musti Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 i kolejny ból głowy mam- dzisiaj jadą c do pracy po osiągnię magicznych 90C dałem po piz*zie na 2 3 4 biegu i tak zaczął mrygać silnik i aku :wallbash: wiecie czumu mryga aku - siada powoli? silnik zamrugał z braku gaz ale czemu aku? no i popsułeś kolego mi też sie tak raz stało...to z tą lampką aku..dałem buta i zaczoł migać ale jak zwolniłem to przestał.po krótkim czasie cały czas sie swiecił..okazało sie że to sprzęgiełko na alternatorze do wymiany to jest jakiś cynk- jakie koszta? jak będę coś wiedział to dam Ci znać przyjechał byś w końcu zachlać trochę z kolegami :naughty:
P-U-M-A Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 A moze ktos polecic jakis serwis co to ogarnia?? Oprócz qwerty`ego Opinie jeżeli chodzi o samą jakość wykonania ma bardzo dobrą. No ale widać trochę się spoźnia z wysyłka a lampy jednak są ważne nie można bez nich jeździć więc musi nad tym popracować. Dzisiaj dopiero wysłane...
MARCIN607 Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 i kolejny ból głowy mam- dzisiaj jadą c do pracy po osiągnię magicznych 90C dałem po piz*zie na 2 3 4 biegu i tak zaczął mrygać silnik i aku :wallbash: wiecie czumu mryga aku - siada powoli? silnik zamrugał z braku gaz ale czemu aku? no i popsułeś kolego mi też sie tak raz stało...to z tą lampką aku..dałem buta i zaczoł migać ale jak zwolniłem to przestał.po krótkim czasie cały czas sie swiecił..okazało sie że to sprzęgiełko na alternatorze do wymiany to jest jakiś cynk- jakie koszta? jak będę coś wiedział to dam Ci znać przyjechał byś w końcu zachlać trochę z kolegami :naughty: ni ma jak ;( ale na zimowy już postaram się dotrzeć a swoją drogą ile już do CK jedziesz?
Wandej Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 ktos chyba pisal ze tutaj dobrze robia? xenonowe.pl
musti Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 i kolejny ból głowy mam- dzisiaj jadą c do pracy po osiągnię magicznych 90C dałem po piz*zie na 2 3 4 biegu i tak zaczął mrygać silnik i aku :wallbash: wiecie czumu mryga aku - siada powoli? silnik zamrugał z braku gaz ale czemu aku? no i popsułeś kolego mi też sie tak raz stało...to z tą lampką aku..dałem buta i zaczoł migać ale jak zwolniłem to przestał.po krótkim czasie cały czas sie swiecił..okazało sie że to sprzęgiełko na alternatorze do wymiany to jest jakiś cynk- jakie koszta? jak będę coś wiedział to dam Ci znać przyjechał byś w końcu zachlać trochę z kolegami :naughty: ni ma jak ;( ale na zimowy już postaram się dotrzeć a swoją drogą ile już do CK jedziesz? tera to na grilla już za późno chyba że na balkonie
Rekomendowane odpowiedzi