Wandej Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Domin i jak wstawiles do siebie te przyciski szyb z B8 w chromie? Jest cień nadziei, że daloby sie uruchomic blokade szyb tylnych czy ten przelacznik poprostu nie zatrybi z elektronika z B6?Andrzeju koncze robote o 15:30 jade do domu i przelewam hajsiwo, wiec jeszcze dzis do 18:00 powinno byc na koncie paczuszki juz puszczone? A jak:kox: To jest deal najpierw dostaje się towar później płaci:decayed:
jozek726 Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 http://a4-klub.pl/wnetrze-99/swap-przelacznikow-szyb-a8-b7-242939/ te są najlepsze ale tyłu nie zablokujesz
mycha1236 Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 :hi:Orientuje sie ktoś czy klimatroniki z b7 kazde były od 16 st. C ? , jezeli nie to ma ktos nr. tych ktore miały taka regulacje ?
jozek726 Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 :hi:Orientuje sie ktoś czy klimatroniki z b7 kazde były od 16 st. C ? , jezeli nie to ma ktos nr. tych ktore miały taka regulacje ? http://a4-klub.pl/klimatyzacja-98/klimatroniki-rodzaje-zakres-temperatur-272571/
ucho.77 Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Domin i jak wstawiles do siebie te przyciski szyb z B8 w chromie? Jest cień nadziei, że daloby sie uruchomic blokade szyb tylnych czy ten przelacznik poprostu nie zatrybi z elektronika z B6?Andrzeju koncze robote o 15:30 jade do domu i przelewam hajsiwo, wiec jeszcze dzis do 18:00 powinno byc na koncie paczuszki juz puszczone? nie ruszy poszukaj sobie jakiegoś szrota z b6/b7 ze scioranymi klawiszami szyb tak aby tylko blokada była ok,i przełóż same przyciski ---------- Post dopisany at 16:11 ---------- Poprzedni post napisany at 16:04 ---------- przy tej ikonie klawisz nie pasuje przy takich ikonach klawisze pasują
serfin Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Eee tam to wszystko juz wiedzialem, ale te z B8 przyciski maja ciekawsze styki przy otwieraniu i zamykaniu szyb, ale dzieki za propozycje domin a idź lenisz sie patrze, mi przystosowanie tych przyciskow z B8 zajelo jakies 20min. Siedza juz od ponad miesiaca i pieknie chodza ---------- Post dopisany at 16:29 ---------- Poprzedni post napisany at 16:17 ---------- http://a4-klub.pl/wnetrze-99/swap-przelacznikow-szyb-a8-b7-242939/te są najlepsze ale tyłu nie zablokujesz Dokladnie takie sobie wstawilem i z takich domin zrezygnowal [emoji13]
mycha1236 Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 :hi:Orientuje sie ktoś czy klimatroniki z b7 kazde były od 16 st. C ? , jezeli nie to ma ktos nr. tych ktore miały taka regulacje ? http://a4-klub.pl/klimatyzacja-98/klimatroniki-rodzaje-zakres-temperatur-272571/ Dzieki Józek czyli ten ktory wrzuciles w ciekawe aukcje jest od 16 st. C
Wandej Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Będzie mi was brakowało w weekend:wstydliwy: Ale na szczęście cały weekend będe w natarciu:decayed:
serfin Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Andrzeju kaska za wachacze i piora jest juz na wskazanym koncie od 4minut [emoji12]
grzes283 Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Pany, a orientujecie się, czy z panelu drzwi kierowcy można przełożyć dekielki przełączników do drzwi pasażera? Mam swój zjechany i chciałem kupić nowy, lecz z moim "obrazkiem" już nie dostanę. Albo szukać używki, której też nigdzie nie ma, albo wymienić we wszystkich drzwiach na nowe, a koszt ok. 500zł Tak sobie pomyślałem, że może bym kupił panel od kierowcy i poprzekładał
ucho.77 Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Pany, a orientujecie się, czy z panelu drzwi kierowcy można przełożyć dekielki przełączników do drzwi pasażera?Mam swój zjechany i chciałem kupić nowy, lecz z moim "obrazkiem" już nie dostanę. Albo szukać używki, której też nigdzie nie ma, albo wymienić we wszystkich drzwiach na nowe, a koszt ok. 500zł Tak sobie pomyślałem, że może bym kupił panel od kierowcy i poprzekładał musisz kupić z takimi samymi ikonkami i przełożysz
grzes283 Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 No właśnie tak sobie myślałem, ale dziwna sprawa jest z tymi ikonami. Kupiłem drugi przełącznik bez literki na końcu i doopa. Nie dość, że nie podchodzi pod kostkę, to jeszcze ikona jest jakby inaczej ułożona na przycisku, w ogóle jest jakby cieńsza..... Pod mój win już nie produkują przełączników, które mam. Muszę kupić z literką C na końcu. Upoluje na necie przełącznik od kierowcy, zaryzykuje, i może da się przełożyć i bedzie SI.......
ucho.77 Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 pozostaje ci szukać ze starymi ikonami,albo zmienić kostki a wtedy już nie będziesz miał problemu
grzes283 Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Z ASO nowe z końcówką numeru C niby podchodzą P&P. One wyparły w 2002r te co ja mam, ale ponad 500zł dać, to tak trochę dużo. Nawet jak swoje sprzedam, to i tak ze 300zł muszę dać..... Będę szukał ze starymi ikonami, dzięki:wink:
tomcrack27 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 no i forum bangla trzeba sie teraz oswoic
miszka Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Kto z licznych członków Dovisionu gościł dzisiaj w Darłówku . Czarne kombi dobrze porobione , niestety nie zauważyłem numerów ale wlepe B6 DIVISION dostrzegłem z daleka
Rekomendowane odpowiedzi